Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Miro, Nie wiem...mnie teraz tak duzo rzeczy jest obojętnych...widziałam...wiem...a reszta....no samoloty

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, no napewno...jakies wrazenie powinny wywołać, ale ja ostatnio jestem nastawiona raczej na rejestrowanie faktów a nie na ustosunkowywanie sie do nich ....

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro można gadać, gadać i gadać, a tak naprawdę największe wrażenie robi symbolika. Eskadra samolotów, syreny wyjące na ulicach o godz. "W", stolica zastygła w miejscu na kilka minut. Wtedy czuję ciary...

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ka_Po, Neuroś się nie okreslił....a czemu w piwnicy...ło matko...Wiola ty serca nie masz....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj, dziewczyny, ze mną trzeba najpierw pochodzić, kwiatuszka kupić, a nie tak od razu :mrgreen:

Chodzić ??? To eliminuje kandydatów z agrofobią. Miro zawijaj. Seksu z Wiolą nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POschodziły mi juz strupy z buzi...jutro dziecko wraca...i to tyle u mnie

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.