Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

wiola173, Ty nie podjudzaj bo przez Ciebie dostanę "nagrodę" od Sprawcy Niewidzialnego Wiatru...

a propos podjudzania - dowiedziałem się dziś w pracy, że jestem uważany za "prowodyra-rozpierdalacza" :shock: nie wiem co to znaczy ... wie ktoś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadam mocno ezgystencjanle pytanie: zastanawialiście się dlaczego my jesteśmy dotknięci tym choróbskiem, a inni jakoś sobie idą przez życie mimo stresów???Jaki w tym sens???

halenore, o wpół do drugiej nad ranem ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, ale ja nie chce wpadać:P. Mogę wpaść przez drzwi i nigdzie indziej;d

halenore, ja myślę, że nikt nie daje sobie tak naprawdę rady, tylko dużo osób się albo zgrywa i to tłumi udając, że daje radę ze wszystkim albo ma tak wszystko gdzieś, że nic go nie rusza zupełnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znów ta erotica :twisted:

Najgorzej, że mój pies chce siku, a jaka jest godzina, każdy widzi. I nie chce mi się turlać na dwór.

-- 29 cze 2011, 01:34 --

halenore, Ja chyba wiem dla czego ja, pomimo że nie wiem skąd nawrót...

Góreczki i dołeczki- jak to stwierdził mój psychiatra. Zawsze jest nawrót.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, mówiąc poważnie: odpowiedź zależałaby od tego z jakiego punktu widzenia spojrzelibyśmy na problem - medyczno-psychiatrycznego (nazwa umowna) czy też szerszego - egzystencjalnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest kompilacja obu terminów z naciskiem na egzystencjalizm...

-- 29 cze 2011, 01:41 --

halenore, Ale żeby aż taka wersja HARD?

A co myślisz. Ja miałam taką somatyzację, że podejrzewali u mnie zapalenie opon mózgowych i zameldowali na kilka dni w szpitalu. Później wyszło szydło z wora. Po narwocie z zeszłego roku jeszcze się nie pozbierałam.

-- 29 cze 2011, 01:42 --

No nie . Musze zakładać trampy i gonić na dwór ze Złotym Strażakiem.. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.