Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

paradoksy, :papa: czyli hejka :P napraw go szybciuchno ;)

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja idę w kimę....ale nie odpuszczę sobie tego paradoksy,

JesusWelcomeBack1.jpg

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obudziłam się przed 5.00, włączyłam canal+ i aż zamruczałam ze szczęścia jak zobaczyłam, że moja drużyna wygrywa 20 punktami już po 2 pierwszych kwartach :mrgreen:

właśnie patrzę jak mijają ostatnie sekundy meczu yeeeaaaaaah :yeah:

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nioooo, ale jutro nastawiam budzik na 3.00 rano, bo jest mecz finałowy, mistrzostwo NBA. Będą emocje, biedny mój siostrzeniec, który będzie spał za ścianą - bo ja gadam do siebie - tzn do zawodników, czasami dość głośno :mrgreen:

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.