Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Ale taką pdsmażoną?

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

remake filmu Piatek trzynastego wlasnie skonczylem ogladac. Straszna glupota, horror w ktorym bylo wiecej ruchania niz strasznych scen.

Nie wiem kto napisal scenariusz do tego filmu, ale powienien dostac solidnego kopa w dupe.

A spac mi sie w ogole nie chce, pobiegalbym po Poznaniu czy cos ;)

'Amerykański sen który się ziścił. Ale sny lubią zamieniać się w koszmary, gdy tylko odwrócisz wzrok.'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W każdym filmie musi być trochę ciała, znaczy się goła pupa lub cyc ;) Czy ktoś o tej porze pełni stróżówkę na czacie ??

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To shad ma takie pomysły :mrgreen: Ale dobrze, że i o tej porze można trafić na zboczeńców ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pam,pam,pam.

Dzis bylem na Sherlocku Holmesie i Wam moge gorąco polecic ten film :) moze troszke sie ociera o fantastyke, ale ogolnie super muzyka, gra aktorów i niesamowity klimat. Nieco ponad dwie godziny dobrego kina.

Ale noc mamy piekną, szkoda mi troche tego sniegu co topnieje za oknem :)

'Amerykański sen który się ziścił. Ale sny lubią zamieniać się w koszmary, gdy tylko odwrócisz wzrok.'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie... ja jeszcze nie zmrozylem oka... dzien bedzie dlugi , chrzanie nie klade sie... :(

[Dodane po edycji:]

oddam bezssennosc...

[Dodane po edycji:]

Doxy zkąd masz taki ładny avtarek:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOLA szalala na kanale, tyle mi komplementów prawiła że chyba wszyscy faceci razem wzięci których mialam do tej pory mi tyle miłych słów nie powiedzieli :D

kocham cie LOLU :*

Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.