Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

jak się rozpisał:P

no fakt tu na multi chyba duela się nie da,ale juz w 4osy chyba można zagrać

nie ma problemu zeby ogarnąć wszystko po angolskiemu?

Wczułem się kutwa! Da się chyba i w dwójkę, tylko wiadomo, że to bardziej ma sens jako kooperacja jakimiś krajami, byciu w sojuszu, może i unii personalnej- to jest kurde niezłe! dynastia Reibenów zajęła tron dynastii buków i bukowie nie mogę działać na niekorzyść Reibenów 8)

W zasadzie to imho im więcej ludzi gra największymi krajami z Europy tym lepiej ale wiadomo, że trzeba wziąć pod uwagę połączenie między graczami.

Angielski jest prosty, parę może specyficznych mniej znanych słów, są już duże tutoriale i wiki w necie, wyjaśniające każdy szczegół (wiki) dużo nawet zbędnych żeby grać dobrze, takie ciekawostki bardziej czemu tak coś działa w mechanice rozgrywki a nie inaczej, efekt i co na co wpływa jest łatwe do ogarnięcia, tutorial w grze jest bardzo podstawowy, szybko go przejść i pograć z doradcę tutorial cz. 3 Hiszpanią przez pewien czas. Zresztą jakbyś mnie pytał to bym Ci odpowiedział Buko I Moczymordo :pirate:

-- 12 sty 2014, 03:34 --

wieslawpas, kup EU IV i w trójkę podbijemy Rosję ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yy za dużo :>

-- 12 sty 2014, 04:07 --

imho ale to pierwsza gra jaką kupiłem od kilku lat

-- 12 sty 2014, 04:09 --

na allegro 60 zł np., jakiego masz pc Wiesiu, grywasz/łeś w strategię na pc?

-- 12 sty 2014, 04:15 --

kto spędzi ze mną noc? jestem miłym i wyrozumiałym pojebem.

-- 12 sty 2014, 04:27 --

ja pierdoleeee...jutro po ban do Kestrela i gumowym młotkiem co godzinę w głowę jak nic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.