Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

magnolia84, co daje Ci to forum ? :P Obstawiam, że najdalej za poł roku będziesz usuwać swoje konto :D

Na forum mogę pogadać z ludźmi o sobie i swoich problemach bez poczucia wstydu, a świadomość tego, że jestem rozumiana jest dla mnie najważniejsza, bo nie oczekuję od ludzi współczucia, czy pocieszenia, tylko zrozumienia, czego nie da się powiedzieć o rzeczywistości. Nie zanosi się na usuwanie konta

a Tobie co daje?

-- 9 sty 2014, o 00:29 --

DżejnRołs, zajebaj się magnezem i potasem (tym w szczególności) - powinno trochę pomóc ;)

a Tobie meliska pomaga? :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, płaszczyznę do hejtowania :D Wiesz, "kozak w necie, pizda w świecie" ;)

A tak serio: ostatnio sam coraz częściej zadaje sobie to pytanie :P Swego czasu bawiłem się tu jeszcze w prowadzenie merytorycznych dyskusji, nawiązywanie relacji międzyludzkich, no ale ostatnio ogarniczam się już jedynie do niezobowiązującego spamowania i trollowania ;) Tak, coby zająć czymś swoje myśli :P Zresztą "musk" już nie ten, co kiedyś ... No i z dnia na dzień coraz mniej "mnie", to i nawet nie ma najmniejszego sensu zmieniać charakteru swego udziału w życiu "foruma" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

per rectum-ładnie powiedziane.no to jest tak że jak zdrowotna substancja idzie przez kiszki,trzewia a potem do głowy to rozprowadza podrodze swe zbawienne moce po wszystkich członkach,kazdy zaawansowanu user ci to powie;P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka, powiem Wam ze mamco chwile problemy z internetem, wczoraj wylaczyli internet o 4 rano, teraz nie dziala ani internet ani telewizja. Na szczescie rano bylem przezorny i doładowalem sobie internet mobilny i teraz na nim siedze. No juz bylem calkiem uspokojony przed snem a teraz znowu to mnie wkurzylo. Czlowiek non stop naraża się na jakieś stresy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.