Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tak często może być, wszak na zejściu nastrój dołuje. Dla mnie to był sygnał, że jestem na dnie i nie zależy mi zbytnio na sobie, depresję mam od dawna, przed dragami miałem nawet dużo silniejszy atak depresji niż od nich po dziś dzień.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, i na brzuchala też jest dobre :> ja nie lubię alko poza niewielką ilością, jedno piwo, 2 lampki wina, szampana,

upiłem się tylko kilka razy wyłącznie towarzysko i pewnie żeby pokazać głupkom, że też mogę mieć twardą głowę ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, nie ;) Podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie :P W temacie można by wyróżnić trzy podejścia:

1. Narkoidealizm.

2. Narkorealizm.

3. Narkosceptycyzm.

Ja i Reiben zaliczamy się do kategorii nr 2, a Ty (z racji swoich wspomnień ...) do nr 3 ;) Bo chyba nie ma wśród nas ludzi uważających "dragensy" za ten "lek na całe zło" ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, Hej my tam gadamy o rożnych rzeczach, czesto jednak w kółko o tych samych, po tylu latach znajomosci cieżko jest wyciagnać jakiś nowy temat. Chyba sie się coś wydarzy. Coś się zespuje, albo ktoś umyje silnik i pozniej auto nie odpala. Takie tam jazdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, 12 inkarnacji nieśmiertelnego Relatywisty chyba Nam styknie ;) Zresztą Relatywista to ktoś, kim byłem ponad 1,5 roku temu, a kim już od dawna nie jestem ... :P Także ten, coby nie obrażać jego pamięci, mówcie mi "Nihil" ;) Nihil - nikt ważny :P. Tak się teraz będę nazywać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Wiesiu, tylko na tabletkach tak mi się już pierdoli, że potrafię mieć względnie dobry nastrój przez kilka godzin żeby później wpaść do dołu, czasem piszę coś żartobliwie gdy mi daleko od śmiechu, mam psuć komuś nastrój jeszcze i swoim marudzeniem, wtedy niech ktoś z Was przyjdzie mnie dobić ;)

-- 08 sty 2014, 03:33 --

Amisulpryd*

Ja tylko Sulpiryd, aż tydzień wytrwałem na tym środku zamieniającym ludzi w ludzioświnie ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.