Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Depakiniarz, fajnie. Jakbym był naiwny to praca w Cd-Action byłaby moją wymarzoną. A czemu nie jest, bo w gry mogę grać bez bycia dziennikarzem, tak samo mogę sobie jeździć na targi.

Niedawno myślałem o ZOO jako wymarzonej pracy, ale sam do końca nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, też mnie wkurza, że ludzie tylko się witają tutaj. A gdzie ożywione dyskusje? No gdzie?

:pirate:

No, to dawaj, zaczynamy.

-- 13 gru 2013, 00:24 --

Depakiniarz, też mnie wkurza, że ludzie tylko się witają tutaj. A gdzie ożywione dyskusje? No gdzie?

No, to dawaj, zaczynamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiesz o osobach które nawet się nie przywitają ? ;)

-- 13 gru 2013, 01:26 --

Poczekajmy az chadowcy beda mieli manie to wtedy postow sie namnozy z pomyslami :)

Nie wypowiadaj w złą godzinę ;) Dzisiaj muszę przekręcić dobę ,czyli nie mogę zasnąć . Nie uśmiecha mi sie zasypianie 0 6 rano . Roztropek lekarz zmienił mi dawkę z nasennej na antydepresyjną ,nie dając nic w zamian .

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurcze a ja nie wiedzialem.

Pisze o terapu grupowej bo bylem dzis i mocno mnie to zdolowalo, ludzia gadaja o tych swoich problemach. W sumie mam wrazenie ze wszycy sa zdrowsi niz ja.

Jest tez inny kolga to tez uwaza ze jest natrudnieszjym przyadkiem w grupie. Jest to grupa dla nerwicowcow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.