Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Masked_Man, Zależy od okoliczności,komu się to mówi i poczucia humoru owej osoby, i pierdyliarda innych czynników

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luktar, come to dark side....we have cookies : D

bo pozmywał i dostał pozwolenie na spamowanie :mrgreen: faceta trza wychowac :yeah:

Napisz poradnik dla wszystkich kobiet które są pod tyranią facetów tyranów :pirate::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nie dziękuję, jestem na wiecznej diecie.

Tomcio Nerwica, Uwielbiam tego starego alkoholika i erotomana za jego literaturę. Przeczytałam "Kobiety", a teraz zagłębiłam się w jego biografię "Charles Bukowski. W ramionach szalonego życia", którą gorąco Ci polecam.

Dawniej Luktar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luktar, co do fight clubu, to najpierw obejrzałem film, a potem zacząłem czytać książkę, chociaż wole odwrotną kolejność, ale trudno, stało się :D co do Bukowskiego, to obok Łysiaka jest jednym z moich ulubionych polskich pisarzy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw czytając książkę, a potem oglądając film(jak bozia przykazała)- rzucasz @#$%& jak bardzo zjeb.ali film, ale radujesz się jak bardzo dobra jest książka.

-- 29 paź 2013, 00:27 --

Tzn. nie mówię akurat o fight clubie, bardziej o ogólnej tendecji. :P

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.