Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

DarkMaster, eej Ty cwaniaku, Ty się tu opamiętaj :D z 0Rh+ działamy poza prawem, straż ochrony forum nie ma z nami szans :D

0Rh+, nadal jesteś zdeterminowany na rozróbę? czy rezygnujesz? :twisted:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, Ty uważaj żebyś zaraz strzała nie dostał z jakiegoś Dormicum :D

0Rh+, wyglądasz mniej więcej tak? :

images?q=tbn:ANd9GcQoo_l8CtVM9D7DqjVFAUizNW4qfDn126cKUd1Wc2OSibOwGgcPPw

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieję ,że Ty wyglądasz lepiej niż tak :mrgreen:

wyglądam inaczej! :D

no a Ty, a Ty? jak tam u Ciebie z umiejętnością śmigania na lianach? jesteś gibki i zręczny? :mrgreen:

-- 04 wrz 2013, 00:23 --

DarkMaster, nie ze mną takie numery :D ucieknę zanim zdążysz zareagować :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, I ten gościu pisze się na rozróbę . Skodzianą po bohaterkę . :mrgreen:

-- 04 wrz 2013, 00:27 --

no a Ty, a Ty? jak tam u Ciebie z umiejętnością śmigania na lianach? jesteś gibki i zręczny? :mrgreen:

Jestem gibki jak liana, zręczny gibon na lianach :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem gibki jak liana, zręczny gibon na lianach :lol:

0Rh+, no to w takim razie przyjmuję Cię do zespołu, możemy współpracować :mrgreen: pierwszy cel?

-- 04 wrz 2013, 00:31 --

DarkMaster, czemu akurat różowe? no weeeź wymyśl jakiś inny kolor :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro

no to w takim razie przyjmuję Cię do zespołu, możemy współpracować :mrgreen: pierwszy cel?

Słłłłłucham ? ,że Ty mnie przyjmujesz do zespołu ? Do śląskiego zespołu śpiewu i tańca możesz zgłosić nabór :mrgreen:

-- 04 wrz 2013, 00:37 --

pierwszy cel?

nawija się sam DarkMaster, :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, eee czarne są w porząchu :D problem w tym że i tak nie zdołasz mnie w nie zakuć :mrgreen:

Słłłłłucham ? ,że Ty mnie przyjmujesz do zespołu ? Do śląskiego zespołu śpiewu i tańca możesz zgłosić nabór :mrgreen:

0Rh+, nie cwaniakuj, musiałam dostać potwierdzenie Twoich kompetencji dlatego zakładam że piszesz szczerze o swoich umiejętnościach :lol:

więc co, działamy? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0Rh+, no a mi muzyka w tańcu i śpiewaniu nie przeszkadza, no ale po lianach będę hasać z gracją 8)

DarkMaster, strzeż się, bo z 0Rh+ już ciśniemy w Twoim kierunku! :twisted:

tarzan-and-jane-obj%C4%85%C5%82-swe_4a44af02a8af1-p.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.