Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

abstrakcyjna, podchodzi to już pod zaburzenie?

-- 01 wrz 2013, 23:42 --

socorro, jesteś jak on i piszę Ci to ja. Przyciągają mnie tacy ludzie, nawet bardzo. :mrgreen:

Twój lekarz jest kobietą czy mężczyzną? :lol:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

abstrakcyjna, a z czym masz jeszcze problemy? noo, oczywiście jeśli chcesz o tym pisać, bo jak nie- to jak najbardziej zrozumiałe ;)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, też nigdy nie jadłem kiszonych pomidorów i to właśnie zmotywowało mnie do zrobienia sojka. Pod względem wizualnym ładnie się prezentują pomidory wśród zieleniny.. :mrgreen:

Edytowane przez Gość

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż kobiety takie to już bardzo, bardzo, bardzo mnie przyciągają.

Ramanujan, a faceci to już tylko bardzo, bardzo w odróżnieniu od kobiet ? 8)

-- 01 wrz 2013, 23:47 --

luk_dig, masz jakąś fotkę pod ręką? a może możesz zrobić tak na szybciora? jeeej, ciekawa jestem jak to może smakować. ale chyba musi być dobre :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marimorena, nuda na horyzoncie? co byś chciał (a?) żeby się wydarzyło?

-- 01 wrz 2013, 23:51 --

luk_dig, okej, prędzej nie usnę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, są i one! 8) śmiesznie to wygląda, w sensie że pociesznie, bo tak niepospolicie jakoś. pewnie też tak smakuje. czemu Ty nie mieszkasz bliżej luk_dig? chętnie bym skosztowała :mrgreen: ale może to będzie motywacja żeby też coś takiego wykombinować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, hehehe,, jeden składnik było ciężko zdobyć, bo musiałem wyjść z domu :mrgreen:, a tym składnikiem są liście dębu. :shock: Lubię takie rzeczy robić, ale najbardziej lubię robić nalewki :P i wcale nie mam 100 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, nalewki piszesz. aroniową też robisz? 8)

weź napisz składniki na te pomidory kiszone, proszę ;) może spróbuję w najbliższym czasie :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- korzeń chrzanu.

- liście winogron lub chrzanu, lub dębu, albo wszystko razem :D pod ręką miałem tylko liście winogron.

- koper

- czosnek (kilka ząbków)

- ocet winny

- pieprz ziarnisty

- liść laurowy

- trochę zielonej pietruszki

Opcjonalnie:

- może być też kilka marchewek

- cebula

- goździk

- ostrrra papryczka dla pałera.

no i oczywiście gwiazda programu, czyli pomidory. :mrgreen:

kiedyś robiłem, ale wolałem ziołowe(zioła sam szukałem na łąkach), a do tego mogłem w laboratorium na chromatografie sprawdzić jakoś spirytusu, żeby się nie zatruć. ale to już przeszłość, bo jak moje wszystkie inne hobby zaniechałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lecę spać, zobaczyłam kiszone pomidory więc teraz z uśnięciem nie powinno być problemów :lol:

dobrej nocki Wam wszystkim ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, fajne wątki poruszyłeś. jutro postaram się je rozwinąć, bo dzisiaj już padam. dobranooooooc wszystkim jeszcze raz 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.