Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie nauczyłem się nie lubić, kiedy pijesz dość długo samą wodę wszystko inne staje się cholernie słodkie, i to jest bardzo zdrowy efekt ;)

A wodę samą zacząłem pić z powodu swojego pierdolca na punkcie sylwetki, odkładania się tłuszczu na bębnie i chęci wyciągnięcia w końcu na wierzch mięśni brzucha heh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po intensywnym wysiłku imho powinnaś właśnie sięgnąć po sok żeby uzupełnić zapasy energii, glikogen czy coś takiego ;p

Chociaż dla mnie zależy od rodzaju treningu- po siłowym tak bo się boję katabolizmu :D ale po takim jak bieganie, pływanie już nie

Najgorsze to sięgnąć po coś słodkiego kiedy się nie spaliło żadnych kcal albo się na to nie zanosi w najbliższej chwili, tego się boję i staram unikać jeszcze znacznie bardziej niż samogwałtu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shera, ja to samo wszystko zaplanowane chce mieć w szczegółach, jakby życie było grą logiczną do rozwiązania, a nie cieszenie się chwilą ;/

rozwiązania niestety nie znam :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O głupotach.

Ostatnio zauważyłem, że zamiast niektórych tematów na stronie głównej wyświetla mi się napis "this forum is protected" i mogę wejść do niego tylko uprzednio klikając na odpowiedni dział, tak krok po kroku się do niego przebić.

Też masz ten problem?

-- 17 sie 2013, 23:46 --

Aktualnie wyswietla mi się to przy temacie z działu "Witam".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O głupotach.

Ostatnio zauważyłem, że zamiast niektórych tematów na stronie głównej wyświetla mi się napis "this forum is protected" i mogę wejść do niego tylko uprzednio klikając na odpowiedni dział, tak krok po kroku się do niego przebić.

Też masz ten problem?

-- 17 sie 2013, 23:46 --

Aktualnie wyswietla mi się to przy temacie z działu "Witam".

http://www.nerwica.com/post1158579.html#p1158579

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.