Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

a Vett ja całkiem lubie-jak większość forumowych ludziów-i nawet muszę przyznać wyobrażałem ją sobie,tz.jak wygląda,a że nie ma foty w ludziach z forum to wyobraźnia działa;]

fap fap fap :P

a tu takie rozczarowanie, soł sad story :C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chryste panie, to jest obrzydliwe. :(

a co sobie wyobraziłeś?

paf paf paf,niech giną brzydkie mysli :P

Dobranoc Łapa,łapki na kołderke;)

Wiesz, tu nie chodzi o to co ja sobie wyobraziłem, ale chyba wszyscy wiedzą co w internetowym żargonie oznacza wyrażenie "fap fap fap" i nie ma co wciskać kitu że chodziło o co innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

większość facetów musi robić fap fap fap

Kto musi ten musi, a kto nie musi ten nie musi i nie trzeba o tym rozmawiać. Nienawidzę tego typu tematów. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

większość facetów musi robić fap fap fap

Kto musi ten musi, a kto nie musi ten nie musi i nie trzeba o tym rozmawiać. Nienawidzę tego typu tematów. :(

Ja przeważnie też nie lubię tematów o tym, ale zależy to trochę od tego, w jakim celu jest w danym momencie taki temat. Tak jest przypadku czytania o tym w internecie. Natomiast w realu, jak ktoś przy mnie o tym gada to całkiem nie znoszę i mam ochotę temu komuś przywalić.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można prosić o zmianę tematu? To naprawdę nie jest śmieszne, a mnie naprawdę drażni. Bez obrazy, ale w tym momencie kojarzycie mi się z osobami z mojej klasy, które nie potrafiły o niczym innym gadać i z którymi mam związane bardzo złe wspomnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar niezbyt ale narzekanie nic nie zmieni Berwick ;) dobrze ze u Was lepiej..kocham noc ze tez dzien musi istniec..

-- 05 lip 2013, 02:32 --

Dobranoc Monar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.