Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

wykończony, Ten moment gdy drzwi wypier*alają z zawiasów i lecą w stronę męża sąsiadki, gdy ona sama pada na zawał, a kot wykonuje najwyższy skok w życiu w kierunku sufitu, i to wszystko przy akompaniamencie kijowego "Friday" rebeccy Black słuchanej przez ich córke.. :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, Ten moment gdy drzwi wypier*alają z zawiasów i lecą w stronę męża sąsiadki, gdy ona sama pada na zawał, a kot wykonuje najwyższy skok w życiu w kierunku sufitu, i to wszystko przy akompaniamencie kijowego "Friday" rebeccy Black słuchanej przez ich córke.. :lol:

:lol:

lepiej w akompaniamencie "The bodies"

drzwi lecą a tu let the bodies set to floor!!!!!! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, no to witam w klubie ;)

ech... nie przeżarłam się... ale wszytstko jeszcze przede mną... bo lodówka pełna :hide:jakoś problemy ściskają żoładek

a Ty jak tam? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Ja też się nie przeżarłem,teraz mierze się z dietą, trzeba zrzucić trochę kg (ale to nie efekt świąt, a dłuugich miesięcy nic nie robienia :hide: )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Próbuje łazić ze swoim,może przy bieganiu to inaczej wygląda,ale tak - każde drzew i krzak zaliczone,to upierdliwe >__>

a wpaść kiedyś wpadne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.