Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Rysunek] Rysunek i takie tam...

Rekomendowane odpowiedzi

Ładne, bardzo, wszystkie wasze dzieła są świetne. Kiedyś moim hobby było rysowanie, ale polegające na przyglądaniu się jakiemuś obiektowi, teraz już nie pamiętam, kiedy cokolwiek narysowałam, a to takie wyciszające zajęcie i dające wiele satysfakcji. Miałam całą skrzynię rysunków, ale niestety, mój brat wyrzucił bez mojej zgody. :( Może, jak się zmobilizuję, to też spróbuję coś narysować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komiks.thumb.jpg.6f9ac046dfc5f73969644ccf506acfd9.jpg

narysowałem Kosmicznego Marine.

Jakieś komentarze, plz?

Niezły. Zawsze wolałem rysunek, operowanie kreską i światłocieniem. A co on ma w plecaku? Buławę?

Ja zaprezentuję swoje dzieło sprzed dziewięciu lat. Wszechświatowa premiera. To była taka seria rysunków na karteczkach A6, bez szkicu, i na szybko. Technika długopisowa. Trudno odcyfrować literki, więc przetłumaczę:

1. Nagle poczuł ukłucie, i zobaczył ciemność.

2. To zdarzenie odmieniło całe jego życie. Nie chciał już robić nic innego.

3. Naprawdę piękne. Miał wrażenie, że jego ciało stapia się z czymś ogromnym.

4. Później stracił nawet poczucie cielesności.

Wyraźnie porąbane myslenie, dużo wtedy myślałem o takich sprawach. Ciężko zapracowałem na swój dzisiejszy stan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałam co narysować, to narysowałam jedną z moich ulubionych postaci z dzieciństwa :P . Można by rzec, że ten rysunek to jakby wyrażenie tęsknoty za dzieciństwem, beztroskim, radosnym i szczęśliwym okresem życia, kiedy świat wydawał się idealny.

Dziwny opis dzieciństwa :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.