Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy chciał/abyś cofnąć się do 2010?

Grouchy

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Grouchy napisał(a):

Głownie do realiów internetowych, które wymieniłem a jeżeli wasze życie było wtedy lepsze to tymbardziej :P

Tak to ja tęsknie za tymi czasami, gdzie ten dostep do internetu był, ale nie 24h. Czyli w domu na komputrze jasne, ale na wakaje jade już bez tego garba. Tzn przepraszam, bez tej pomocy 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi tylko o internet to chyba nie. Teraz jednak mozna tyle rzeczy zalatwic online, poza tym wtedy siedzialam na social mediach, a teraz tylko wlasciwie tutaj. Wiec nie moge powiedziec, ze internet az tak mi kradnie czas jak wtedy, pomimo tego, ze mam go na telefonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Jesli chodzi tylko o internet to chyba nie. Teraz jednak mozna tyle rzeczy zalatwic online, poza tym wtedy siedzialam na social mediach, a teraz tylko wlasciwie tutaj. Wiec nie moge powiedziec, ze internet az tak mi kradnie czas jak wtedy, pomimo tego, ze mam go na telefonie.

Ja siedzę b dużo. Ułatwiać ułatwia ale tez lubie te sytuacje jak sie okazuje ze jednak lepiej / trzeba z kims porozmawiać żeby sie czegos dowiedzieć. Bo apka pokazuje bzdury a Google nieaktualne info itd. Wiele miałam sytuacji np szukając czegos, ze gdybym nie zapytala to wpatrzona ślepo w internet bym sie nie dowiedziała. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi