Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy na SSRI/SNRI czujesz się jak robot pozbawiony emocji?

nerwusek2

Czy na SSRI/SNRI czujesz się jak robot pozbawiony emocji?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na SSRI/SNRI czujesz się jak robot pozbawiony emocji?

• tak
      6
    • nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, NoMoreDepression napisał(a):

Gdyby nie ten cholerny apetyt i tycie to dalej bym ją brał.

A ćwiczyłes coś? Czy tylko siedzenie i jedzenie? Ja mam mało ruchu trochę i w sumie o tym akurat nie myślałem 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobny temat, polecam:

https://www.nerwica.com/topic/48332-jak-odczuwacie-emocje-na-lekach/

lol, nie wiem skąd to zdjęcie pociętej ręki, można to jakoś usunąć? @shadow_no

ja to brałam i biorę różne leki, ale najbardziej na moje odczuwanie emocji wpływają neuroleptyki. Ale to też różnie, u mnie występujją też objawy negatywne jak to w schizo. Nie wiem już, pogubiłam się, które leki powodują u mnie dane objawy i skutki uboczne. Pewnie wszystko na raz.

Edytowane przez shadow_no
poprawiłem

Tylko w swoim szaleństwie jestem wolna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Cynthia napisał(a):

A tak w ogóle, @shadow_no to regulaminowe są takie triggerujące zdjęcia? Polecam coś z tym zrobić,.

Ten mechanizm osadzania linków faktycznie troche jest przygłupi i w "zajawce" daje pierwsze zdjęcie z tematu jakie znajdzie. A koledzy spidi i depers się w tym temacie troche rozpędzili. Już usunąłem te fotki i poprawiłem link. Thx za info

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

Ten mechanizm osadzania linków faktycznie troche jest przygłupi i w "zajawce" daje pierwsze zdjęcie z tematu jakie znajdzie. A koledzy spidi i depers się w tym temacie troche rozpędzili. Już usunąłem te fotki i poprawiłem link. Thx za info

dzięki, że to zrobiłeś. Nie lubię takich zdjęć bo mnie nakręcają. I na pewno nie tylko mnie. 

Tylko w swoim szaleństwie jestem wolna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, daammk1 napisał(a):

Jeśli masz skłonności do leków to odradzam buprion? Już nie pamiętam czy brałem solo, czy z parox, ale nasiliło lęki, czułem się jak sparaliżowany, jak tykającą bomba. Z drugiej strony mitrazepina chyba otępia na początku i powoduje tycie. Ale na pregabalinie pewnie bym się zdecydował ponownie na buprion , bo łagodzi objawy wszelkich pobudzaczy. 

A ja polecam bupropion, to delikatne naspidowanie mi redukowało cześć lęków nawet. Trzeba tylko pamiętać np. żeby sobie nie dojebać przy bupro kawy, łatwo o czymś takim nie pomyśleć a to ostro roztelepuje i wtedy bankowo będą lęki. A mix bupropion i pregaba faktycznie dobrze ze sobą działał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, conditioner napisał(a):

A ja polecam bupropion, to delikatne naspidowanie mi redukowało cześć lęków nawet. Trzeba tylko pamiętać np. żeby sobie nie dojebać przy bupro kawy, łatwo o czymś takim nie pomyśleć a to ostro roztelepuje i wtedy bankowo będą lęki. A mix bupropion i pregaba faktycznie dobrze ze sobą działał

Czasem i 5 w ciągu dnia pije a tak minimum to 2 na zmiane z dniami gdzie yerba. Więc raczej bym wystrzelił z butów. Kusi ale sam nie wiem czy bym sobie krzywdy nie zrobił...

...z drugiej strony zawsze można odstawić 

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi