Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Słucham pań, jakie przemyślenia?

ja nie panie ale obstawiam ze jak nie bedzie obcinal paznokci to na bank bedzie mogl sie wspinac po drzewacch i skakac z galezi na galaz. nawet po ksztalcie czaszki wida pewnie przynaleznosc do okreslonej grupy

zobaczcie ponizej czaszke czlowieka i malpy i sami wyciagnac wnioski

nie chce sie wstawic wiec musicie sami sobie wklepac czaszka czlowieka i czaszka malpy i widac ten charakterystyczny ksztalt czola

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wy się na mnie uparliście. Ja wam mówię, że kobiety w stringach pobudzają wielu nastolatków co nie mają partnerek...I opisałem swoją sytuację, gdy byłem jeszcze jako nastolatek na plazy, analogicznie chcielibyscie zaproponować, kazdemu nastolatkowi taką terapię szokową?😅  Dla mnie to jest oczywiste, ze to jest normalne ze zdrowego mlodego mezczyzne, nie majacego partnerki, kobiety będa krecic. A szczegolnie nastolatkow, lub dzieci w wieku 9-12 lat co odkrywają w sobie seksualność. Kobiety ze wzgledu na inne dzieci, po prostu kultury do drugiego człowieka, rodzica nie powinny na zwyczajnych plazach gdzie przebywają dzieci ubierać się w taki sposob to moje zdanie. Po za tym ja widzę ze erotyzm, narzucany jest zwyczajnym ludziom, co takich zachowań oglądać nie chcą. Dam tutaj przyklad. Fagata była zaproszona na Juvelania w tym roku. Nie wiem czy finalnie na nich wystapiła, ale wiele studentów wyrazilo swoje nie zadowolenie z tego powodu. Widzialem dyskusje na fb jak studenci sprzeciwiali się z jej występem. I byly podzielone grupy ludzi. Zwolennicy jej występu klocili się z ludzmi co nie chcieli by ona na nim wystapiła.I studentow co jej nie chcieli ze wzgledu zasad moralnych, było pełno! A Fagata bardzo na swoich koncertach pokazuje rozne zachowania seksualne. Np. Zobaczcie tu jej koncert(nie wiem czy mogę taki link wrzucić na fb nie jest on zakazany) https://www.facebook.com/watch/?v=1250490570301408&ref=sharing Dla mnie to jest normalne ze ludzie przeciwko takim zachowaniom wyrazaja sprzeciw i mają prawo takich zachowan zbereznych nie ogladać. Dlaczego spora grupa studentów narzucała innym ludziom by ten koncert się odbył na Juvenaliach? Przecież to narzucanie akceptowania zbereznych zachowan w przestrzeni publicznej! Takie koncerty powinny odbywać się w odpowiednich do tego miejscach. I powinen kazdy na wejsciu byc informowany, ze ktos przychodzi na występ o charakterze erotycznym. Jak mozna komus narzucać na zwyklych koncertach, ogladanie takich zachowań! Wy tez macie akceptacje do takich zachowan? Ja napisalem o tym bo widzę ze jest spora grupa ludzi, ktora próbuje narzucic kazdemu, akceptacje zbereznych zachowan w miejscu publicznym. Ludzie jak wy chcą by nikt nie mogl wyrazic opinii, ze nie odpowiedni ubior jest nie godny. W Anglii kobiety chodza po miescie z odkrytymi tylkami normalnie po miastach i ludzie mają prawo mowic ze takie zachowanie jest nie godne! I wcale nie jest to nic zlego, ze ktos taka opinie wyraza! 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Pssd98 napisał(a):

i mają prawo takich zachowan zbereznych nie ogladać.

to nie ida na koncert i po problemie

twoje oburzenie jest podobne do oburzenia ludzi ktorzy nie chcieli zeby w jakims teatrze gola baba wystepowala. wystarczy nie kupic biletu i nie pojsc i nie ogladac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

to nie ida na koncert i po problemie

twoje oburzenie jest podobne do oburzenia ludzi ktorzy nie chcieli zeby w jakims teatrze gola baba wystepowala. wystarczy nie kupic biletu i nie pojsc i nie ogladac

To nie jest raczej wyjscie z sytuacji, bo duza  grupa studentow by chciala pojsc na koncert by posluchac innych artystów. I co miala by placic za wystep, piosenkarki której nie chcieli by słuchać i oglądać ze wzgledu na moralnosc? To jest narzucanie akceptacji zbereznych zachowan w zwyklej przestrzeni publicznej! Tacy studenci co by chcieli pojsc na te Juvenalia musieli by z takiego koncertu wyjsc gdyby wystapila Fagata. A chcieli przebywac caly czas przy scenie, skoro oplacili bilety... Wiec bylo im nie na rękę to by musieli z takiej sceny zejsc.  A wiec mieli prawo się nie zgadzać na to! A Ci ludzie narzucali im by się zgodzili ją przyjać. I to jest dla mnie narzucanie akceptacji zbereznych zachowań! Taki wystep nie powinien byc na Juvenaliach! Za bardzo się szerzy akceptacja kurewskich zachowań i nie podoba mi się wymuszanie ich akceptacji na ludziach! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, libed napisał(a):

no 3 razy wiecej bylo bab ktore pisaly ze fajne plecy

Nie bądź taki skromny, nawet wbitki na priv zaliczyłeś dzieki tamtemu człowiekowi pierwotnemu 😛

Godzinę temu, Infinite Inanity napisał(a):

Nie chce mi się czytać całego tematu więc powiem , że obcisłe getry czy jak się nazywają te majty sportowe i wielkie dekolty odpadają ale spódnica z rozcięciem do uda jak najbardziej

No to mamy konflikt. Kazdy coś innego zakazuje i dozwala. Kto w końcu będzie odpowiedzialny za katalog ciuchow nieczystych?😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

To nie jest raczej wyjscie z sytuacji,

to jest wyjscie i nie sadze zeby studenci byli tak zacofani jak ty. chyab ze to byl koncert w jakim collegium tumanum. te wpisy to pewnie nie studentow a jakichs takich panów ci niżej obroncy granic po 10 letnim wyroku wkleje bo w tym temcie tez bylo o obronie granic i migracji

https://pbs.twimg.com/media/HOOcl04W8AECHff?format=jpg&name=large

a to pan ktory chcial nas chronic przed inzynierami i po 10 letniej odsiadce pewnie czeka go kolejne z 5 lat

https://x.com/MarcinTorz/status/2081675907421372778/photo/1?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^2081675907421372778|twgr^c72f5fe5a1fd35d3b2f54dd7e93bfd4d18c8ecb3|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2FO-ahdc9A9%2F

jak czytam takei wpisy jak wasze to zawsze mi sie z takimi milymi panami takie poglady kojarza te odnosnie tej migracji.

chwilowo jak migrantow nie ma to wam beda geby przed monopolem obijac cwiczac na wypadek inwazji inzynierow na łodkach :D

piekne chlopaki rumiane nie rozumiem tylko dlaczego wszyscy tacy ciemni a chca rzekomo bronic bialej europy przed inwazja obcych. dla mnie oni nie wygladaja jak wikingowi tylko jakby na pontonie przyplyneli. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

Taki wystep nie powinien byc na Juvenaliach! Za bardzo się szerzy akceptacja kurewskich zachowań i nie podoba mi się wymuszanie ich akceptacji na ludziach! 

nie wypowiadaj sie za studentów bo z tymi twoimi bykami jak "nie godne" to na pewno studia ci nie grożą, więc po co sie o nich martwisz ? martw sie o siebie bo ty masz problem. 

10 minut temu, lily was here napisał(a):

Nie bądź taki skromny, nawet wbitki na priv zaliczyłeś dzieki tamtemu człowiekowi pierwotnemu 😛

no byly jakies faktycznie :D

plecy robily robote a mnie sie wydawaly oblesne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja naprawdę nie mam jakoś bardzo radykalnych poglądów w tej kwestii a nie którzy tak uważają. Ja bym mogl miec kobiete, co chodziła by w miniowce, koszulce z głębszym dekoltem... Ja po prostu wiem ze tyłek jest częscią ciała co pobudza seksualnie wiekszosc mezczyzn i uwazam ze na plazy ze wzgledu na dzieci powinien byc zakrywany. Dobrze by bylo jak by kobiety w stringach opalaly sie na plazach na nudystow takie moje zdanie. I jak pisalem wiele rodzicow, czuje sie nie komfortowo z tym ze chcąc jechać na plaze z 9-12 letnim chlopcem, muszą się liczyc z tym ze bedzie się podniecał wieloma roznymi kobietami, w tym cudzymi zonami. Tak samo na IG gdy to jest zwykly portal spolecznosciowy, nie powinno sie z moralnego punktu widzenia wrzucac zdjec z odkrytymi posladkami. Ze wzgledu na nastolatkow. Ale i tez dorosle osoby, co nie chca takich zdjec ogladac. Jesli ktos ma zamiar pokazywac innym tyłek ,powinien z kultury do drugiego czlowieka, pokazywac go  na odpowiednich platformach o tematyce erotycznej. To nie są zadne radykalne poglądy! I porownywanie mnie do islamistow co nakazuja innym kobietom nosic burki, jest kompletnie sprzeczne z logiką. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, libed napisał(a):

nie wypowiadaj sie za studentów bo z tymi twoimi bykami jak "nie godne" to na pewno studia ci nie grożą, więc po co sie o nich martwisz ? martw sie o siebie bo ty masz problem. 

Nie masz akurat racji bo bylem na studiach i planuje na nie powrocic jak wylecze calkowicie depresje i nerwice. Bo z powodów lęków gdy na nich bylem, musialem z nich zregyznować. Poza tym mogę wypowiadać się za ogol ludzi, mam prawo powiedzieć że narzucanie innym akceptacji takich nie moralnych zachowań jest nie odpowiednie! 

Ja jestem co prawda dysgrafem na co mam orzeczenie. Ale z przedmiotow scislych juz bylem o wiele lepszy wiec nie wmawiaj mi ze studia mi nie grozą, skoro na nich bylem.. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

Ja naprawdę nie mam jakoś bardzo radykalnych poglądów w tej kwestii a nie którzy tak uważają

masz poglady jak talib z afganistanu jak to wg ciebie nie sa radykalne to ja nie chce wiedziec co jest dla ciebie radykalne kamienowanie przed kosciolem cudzoloznic, obcinanie konczyn czy palenie na stosie innowiercow ?

3 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

Ja bym mogl miec kobiete, co chodziła by w miniowce, koszulce z głębszym dekoltem

łaskawca. watpie jednak zeby jakas normalna baba byla zainteresowana zyciem w kalifacie religijnym 

4 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

Ja po prostu wiem ze tyłek jest częscią ciała co pobudza seksualnie wiekszosc mezczyzn

jak sie napatrzysz to ci przejdzie ja widze jak baby na silownie biegaja i nie ma tam takich jak ty sliniacych sie czy rzucajacych na nie. 

ty brzmisz jak kaspej zakladasz durne tematy i do porzygu piszesz to samo niezaleznie od wszystkiego. 

I jak pisalem wiele rodzicow, czuje sie nie komfortowo z tym ze chcąc jechać na plaze z 9-12 letnim chlopcem,

znowu martwisz sie o grupy ludzi do ktorych nie nalezysz i oni nie maja problemu tylko ty masz problem wymyslajac ze jestes ich rzecznikiem 

7 minut temu, Pssd98 napisał(a):

ze bedzie się podniecał wieloma roznymi kobietami, w tym cudzymi zonami.

niektorzy sie ciesza ze ich zona podnieca obcych chlopow wiec po co znowu wypowiadasz sie za kogos ?

7 minut temu, Pssd98 napisał(a):

To nie są zadne radykalne poglądy! I porownywanie mnie do islamistow co nakazuja innym kobietom nosic burki, jest kompletnie sprzeczne z logiką. 

nie jest sprzeczne jestes taki sam uwazasz sie za łaskawce bo zamiast burki kazesz im nosic ubranie jak amisze. 

juz ktos w ktoryms temacie pisal do pieprza ja ci napisze to samo zamieszkaj w wiosce amiszow i twoje problemy sie skoncza. 

znajdz jakas taka babe jak ty i zrobcie tak jak oni

https://noizz.pl/spoleczenstwo/amisze-w-polsce-nie-zabraniamy-dzieciom-korzystac-z-internetu/kzrqrkz

i masz po problemie tylko obawiam sie ze taka babe to musisz sprowadzic ze stepu afganskiego bo w pl moze ci byc ciezko znalezc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem co prawda dysgrafem na co mam orzeczenie. Ale z przedmiotow scislych juz bylem o wiele lepszy wiec nie wmawiaj mi ze studia mi nie grozą, skoro na nich bylem.. 

to wykluczone bo masz elementarny problem z logika. 

tez ma m dysortografie i sie nie chwale, ale co to ma do rzeczy ? taki czlowiek tez moze sie nauczyc zasad pisowni i to polega na tym ze mylisz litery i czesto tego nie widzisz, a nie tego ze nie mozesz sie nauczyc jak sie pisze nie z czasowanikiem a jak z przymiotnikiem. 

ile jeszcze dni bedziesz wpisywal w tym temacie to samo ze baby maja tylka nie pokazywac podajac codziennie jakis przyklad gdzie baba robi inaczej ? i co masz na celu ? bijesz konia do naszych komentarzy ? bawi cie ze ktos cos odpisuje ? co by ci ktos nie napisal ty ciagle swoje zamkniety jestes na kazda argumentacje i piszesz ciagle to samo i nie rozumiem po co. jaki masz cel ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

masz poglady jak talib z afganistanu jak to wg ciebie nie sa radykalne to ja nie chce wiedziec co jest dla ciebie radykalne kamienowanie przed kosciolem cudzoloznic, obcinanie konczyn czy palenie na stosie innowiercow ?

Nie nie mam poglądow jak talib z afganistanu, juz nie chcę wchodzić z tobą w dyskusję bo pizesz bez sensowne rzeczy. Wmawiasz nie prawdę. Nie wmówisz mi, że czarne jest białe. To że ty tak uwazasz, nie znaczy ze w rzeczywistosci tak jest. 

7 minut temu, libed napisał(a):

łaskawca. watpie jednak zeby jakas normalna baba byla zainteresowana zyciem w kalifacie religijnym 

Są takie kobiety,które chcą zyc wedlug zasac nauczan chrzescijanskich, które by nie wstawily erotycznych zdjec, nie wrzucily by na fb/ig zdjec w stringach. I to są jak najbardziej normalne kobiety.

9 minut temu, libed napisał(a):

ty brzmisz jak kaspej zakladasz durne tematy i do porzygu piszesz to samo niezaleznie od wszystkiego. 

No pisalem cały czas gdy ktoś mi wmawial nie prawdę. Teraz nie porzebnie znowu dodalem ze nie mam radykalnych pogladow tu sie z toba zgodzę. Ale wczesniej pisalem to z przymusu jak ktos mi wmawial nie prawdę, odnosnie tych kwestii.

10 minut temu, libed napisał(a):

znowu martwisz sie o grupy ludzi do ktorych nie nalezysz i oni nie maja problemu tylko ty masz problem wymyslajac ze jestes ich rzecznikiem 

Widzialem gdzies kiedys wypowiedz na innym forum z zagranicy jak kobieta pisala o tym ze nie odpowiada jej to, że kobiety na plazy chodza w stringach, bo czuje się z tym nie komfortowo gdy jedzie na wakacje z dziecmi na plaze. 

13 minut temu, libed napisał(a):

niektorzy sie ciesza ze ich zona podnieca obcych chlopow wiec po co znowu wypowiadasz sie za kogos ?

A nie ktorzy rodzice nie chca by ich dziecko podniecalo się innymi kobietami na plazy, dlatego uwazaja tez ze wzgledu na czysta kulture powinny zakrywac tylki na plazach ze wzgledu na inne dzieci. 

15 minut temu, libed napisał(a):

juz ktos w ktoryms temacie pisal do pieprza ja ci napisze to samo zamieszkaj w wiosce amiszow i twoje problemy sie skoncza. 

Mamy prawo glosic swoj poglad ze pokazywanie tylkow w publicznych miejscach jest nie kulturalne i nie musimy się nigdzie wyprowadzać. Wartosci ktore wyznajemy, zostaly nam przekazane przez starsze pokolenie ludzi. Takie poglady mialo wiele ludzi co walczyło o wolną Polskę. To Ci ludzie, przekazaly swoje wartosci następnym pokoleniom. I miedzy innymi te wartosci zwiazane ze skromnością w tej kwestii przekazujemy dalej te poglądy. I chce wrocic na swoj region, po powrocie za granicy i mam prawo mowic ze prezentowanie zbereznych zachowan jest zle! Juz koncze rozmowę na ten temat. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Są takie kobiety,które chcą zyc wedlug zasac nauczan chrzescijanskich, które by nie wstawily erotycznych zdjec, nie wrzucily by na fb/ig zdjec w stringach. I to są jak najbardziej normalne kobiety.

skoro sa to dlaczego prowadzisz krucjate przeciw dekoltom argumentujac ze nie mas zbaby i cie kusza cycki czy tylki w internetach ? siedz z baba w worku i nie wchodz do internetu i po problemie

11 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Widzialem gdzies kiedys wypowiedz na innym forum z zagranicy jak kobieta pisala o tym ze nie odpowiada jej to, że kobiety na plazy chodza w stringach, bo czuje się z tym nie komfortowo gdy jedzie na wakacje z dziecmi na plaze. 

i czujesz sie w obowiazku pisac teraz w imieniu bab ? a moze to byl stary janusz udajacy w internatach babe ?

skro sa baby chcace chodzic w wroku jak im chlop kaze to czemu z nia jak ci amisze nie zyjesz sobei po swojemu ?

12 minut temu, Pssd98 napisał(a):

A nie ktorzy rodzice nie chca by ich dziecko podniecalo się innymi kobietami na plazy, dlatego uwazaja tez ze wzgledu na czysta kulture powinny zakrywac tylki na plazach ze wzgledu na inne dzieci. 

ale ty nie jestes rodzicem wiec po co za nich wymyslasz sztuczne tematy ?

12 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Mamy prawo glosic swoj poglad ze pokazywanie tylkow w publicznych miejscach jest nie kulturalne

no masz prawa a ja mam prawo ci pisac ze katolicki szariat sie nie przyjmie i ze w afganistanie masz wymarzona kult\ure wyjedz tam gdzie juz jest swiat jaki chcesz zamiast pisac na forum ze szkoda ze u nas tak nie ma. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, libed napisał(a):

Nie mam wlasnie problemu z logiką. Jesli chodzi o takie ogolne rozumowanie i wyciaganie logicznych wnioskow mam na dobrym poziomie. 

23 minuty temu, libed napisał(a):

tez ma m dysortografie i sie nie chwale, ale co to ma do rzeczy ? taki czlowiek tez moze sie nauczyc zasad pisowni i to polega na tym ze mylisz litery i czesto tego nie widzisz, a nie tego ze nie mozesz sie nauczyc jak sie pisze nie z czasowanikiem a jak z przymiotnikiem. 

No tutaj się z tobą zgodzę. I dobrze ze mi to wypomniales. Muszę przerobić różne lekcje z gramatyki przysiądę do tego i poprawie pisownie. 

27 minut temu, libed napisał(a):

ile jeszcze dni bedziesz wpisywal w tym temacie to samo ze baby maja tylka nie pokazywac podajac codziennie jakis przyklad gdzie baba robi inaczej ? i co masz na celu ? bijesz konia do naszych komentarzy ? bawi cie ze ktos cos odpisuje ? co by ci ktos nie napisal ty ciagle swoje zamkniety jestes na kazda argumentacje i piszesz ciagle to samo i nie rozumiem po co. jaki masz cel ?

Ja juz chcialem zakonczyć wypowiadać się w tym temacie i o tym oznajmiałem. Ale chcialem się odnieść do twojej ostatniej co prawda zabawnej wypowiedzi. Musialem z 20 raz z rzedu napisac ze nie bylem jedynym nastolatkiem, którego kuszą kobiety ze stringami a takich nastolatkow jest cała masa. A w kolejnej czesci wypowiedzi nawiazalem juz do sytuacji z narzucaniem innym studentom akceptacji przyjecia na Juvenalia artystki przentujaca zberezne zachowania. I pokazalem tym przykladem ze inni ludzie probuja narzucac innym osobom by akceptowali takie koncerty. I podalem juz na to argumenty we wczesniejszym wpisie. Dobra juz naprawdę zakonczmy tą dyskusję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pssd98 napisał(a):

Muszę przerobić różne lekcje z gramatyki przysiądę do tego i poprawie pisownie. 

no widzisz zamias dupy ogladac to sie nauczysz zasad i ci sie w zyciu przyda moze sie ucz zamiast tylki ogladac to nie bedziesz mial grzesznych mysli i twoje problemy sie skoncza albo jakas robote se znajdz. 

1 minutę temu, Pssd98 napisał(a):

akceptacji przyjecia na Juvenalia artystki przentujaca zberezne zachowania.

a moze jej nie chceili bo to tepaczka a nie dlategop ze dupa wymachuje :D bo ja sie zgodze ze taka fagata na juvenalia to pasuje jak piesc do oka ale nie dlatego ze w stringach chodzi tylko ze to jest "artystka" dla dresiarzy ktorych na studiach jest niewielu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, lily was here napisał(a):

No to mamy konflikt. Kazdy coś innego zakazuje i dozwala. Kto w końcu będzie odpowiedzialny za katalog ciuchow nieczystych?😛

Ale nic nie nakazuje po prostu nie lubię tamtych ciuchów xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, libed napisał(a):

jak sie napatrzysz to ci przejdzie ja widze jak baby na silownie biegaja i nie ma tam takich jak ty sliniacych sie czy rzucajacych na nie. 

nie jest sprzeczne jestes taki sam uwazasz sie za łaskawce bo zamiast burki kazesz im nosic ubranie jak amisze. 

znajdz jakas taka babe jak ty i zrobcie tak jak oni

https://noizz.pl/spoleczenstwo/amisze-w-polsce-nie-zabraniamy-dzieciom-korzystac-z-internetu/kzrqrkz

i masz po problemie tylko obawiam sie ze taka babe to musisz sprowadzic ze stepu afganskiego bo w pl moze ci byc ciezko znalezc

Łeee co to za amisze z internetem 😜 ze radia i tv nie maja? To takim to i ja do niedawna byłam 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Infinite Inanity napisał(a):

Ale nic nie nakazuje po prostu nie lubię tamtych ciuchów xD

Wiem to był zart. Odnosnie tego ze nawet jesli coś takiego miałoby dojść do skutki to byłby letki problem bo kazdy co innego lubi i uważa za zgorszenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, lily was here napisał(a):

Wiem to był zart. Odnosnie tego ze nawet jesli coś takiego miałoby dojść do skutki to byłby letki problem bo kazdy co innego lubi i uważa za zgorszenie.

Zasady eleganckiego ubierania są mniej więcej jasne pytanie co kto lubi na ulicy i na własnej partnerce 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Infinite Inanity napisał(a):

Zasady eleganckiego ubierania są mniej więcej jasne pytanie co kto lubi na ulicy i na własnej partnerce 

Ale nie mówimy tu o elegancji tylko straszliwym zgorszeniu i wodzeniu na pokuszenie. Malo kto jest elegancki na co dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Ale nie mówimy tu o elegancji tylko straszliwym zgorszeniu i wodzeniu na pokuszenie. Malo kto jest elegancki na co dzień.

W temacie było napisane czy przeszkadza

no więc przeszkadza co nie znaczy że gorszy czy wodzi na pokuszenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi