Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaki

Daliyah

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Verinia napisał(a):

Znacie Medjugorje? Jak ktoś nie był, to polecam. Nawet jeśli nie zobaczycie zjawiska "paranormalnego", to poczujecie.

Zgadzam się. W Bośni tak nie ma ale na Montserrat, zawsze dochodzi do cudu. Jak autokar dojeżdża serpentyną do celu zadziewa się magia. Wszystkie te śpiewające modlące baby milkną i chowają w sobie, ksiądz wtula się w ministranta z większym uczuciem i nastaje cisza. 2 doby nieustannego transu, gardeł modulowanych międlonymi kanapkami z kiełbasą i czosnkiem. To trzeba przeżyć x)

Edytowane przez Nie lubię świtu

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 godzin temu, Verinia napisał(a):

dobra uj z tym piorunem. Może ciekawiej będzie podzielić się tym, co u Was zdarzyło się niewytłumaczalnego? Jeśl ktoś może oczywiście. 

Do mnie raz zadzwonił były szef z pytaniem czy nie chcę wrócić do pracy. Jakoś rok po odejściu. Dzień lub dwa dni wcześniej śniło mi się, że jestem w tej pracy, patrzę co się zmieniło, rozmawiam z ludźmi i szef mówi, że przecież mógłbym wrócić, a ja że muszę się zastanowić i takie tam. 

Może to odbiega od założeń tego tematu, ale pytałaś się o coś niewytłumaczalnego :D

Zapewne to przypadek. Aczkolwiek nic nie wskazywało na to, że się odezwie do mnie, stąd moje zaskoczenie takim zbiegiem okoliczności - sen i chwilę później telefon. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znacie gościa o nazwisku Alois Ihrlmeier chyba. Gość dostał odłamkiem czy granatem podczas ww I i stracił słuch czy tam wzrok, leżał zasypany w ziemi jakiś czas, potem odzyskał zmysl i zaczął mieć wizję. Przepowiedzial że będziemy wyrzucać żywność, płacić czyms co nie było gotówka i widział latające po niebie maszyny które nie były ani samolotem ani aeroplanem. Pewnie drony:) Nawet w ówczesnych gazetach o nim pisano, nsdap się naraził tym że ludzie do niego tłumnie witali 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec tego dobrego. Offtop ląduje w koszu.

@Verinia ostatnie ostrzeżenie- zaprzestań personalnych wycieczek.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi