Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaki

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ale miło dziękuję :D za 2 lata będziesz i Ty bo chyba przyszłaś 2 po mnie haha. Ale już nie jestem w tej grupce bo teraz wszyscy zaczęli spamowac XDD

ja też już lata na forum, wiele tu przeszłam, zniknęłam na długo i powróciłam, nie chcę więcej uciekać

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest minus tego forum. Jest jakiś temat, wchodzi się poczytać a tam pełno postów nie odnoszących się do niego. Zwykły spam, kłótnie i wszystko co się da. Czasem ktoś wrzuci post poprawny, a później znów x wpisów o czymś innym. 

Osobiście i tak mało przebywam na forum, ale prawdę mówiąc odechciewa się czytać i szukać co odnosi się do nazwy tematu a co nie. Zwykle tego "co nie" jest więcej...

Żeby nie było, nie mam nic do tych osób które piszą tutaj wyżej czy w innych tematach. Taka tam luźna obserwacja z mojej strony po prostu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Happyandsad napisał(a):

I to jest minus tego forum. Jest jakiś temat, wchodzi się poczytać a tam pełno postów nie odnoszących się do niego. Zwykły spam, kłótnie i wszystko co się da. Czasem ktoś wrzuci post poprawny, a później znów x wpisów o czymś innym. 

Osobiście i tak mało przebywam na forum, ale prawdę mówiąc odechciewa się czytać i szukać co odnosi się do nazwy tematu a co nie. Zwykle tego "co nie" jest więcej...

Żeby nie było, nie mam nic do tych osób które piszą tutaj wyżej czy w innych tematach. Taka tam luźna obserwacja z mojej strony po prostu. 

Masz totalna rację. Kiedyś było przenoszone do kosza jako spam 😛 terateraz pewnie nie ma kto po prostu tego wynosić co też rozumiem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi