Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy facet ze spektrum autyzmu ma szansę na związek?

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Więc jak myslisz?Blokuje cię brak odwagi żeby zagadać do podobającej ci się kobiety,czy raczej nie czujesz potrzeby żeby zagadać?(Zakladajac że idziesz gdzies na jakąś imprezę z towarzystwem powiedzmy kolegów)Nie wydaje mi się żebyś byl nieciekawa osobą,skoro piszesz tutaj i to z sensem. Więc stawiam tylko na to pierwsze.brak ci odwagi wejść w rozmowę.

Po pierwsze nie wydaje mi się, aby kobieta marzyła o tym, żeby jakiś random do niej podbijał, gdy ona bawi się w gronie znajomych. A po drugie wiem jak to się skończyłoby, po max kilku minutach nie miałbym już o czym do niej mówić. Takie sposoby to chyba są najgorsze z możliwych dla osób nieśmiałych podbijać do zupełniej obcej kobiety w klubie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Warrior001 napisał(a):

Po pierwsze nie wydaje mi się, aby kobieta marzyła o tym, żeby jakiś random do niej podbijał, gdy ona bawi się w gronie znajomych. A po drugie wiem jak to się skończyłoby, po max kilku minutach nie miałbym już o czym do niej mówić. Takie sposoby to chyba są najgorsze z możliwych dla osób nieśmiałych podbijać do zupełniej obcej kobiety w klubie

Proponuję aplikację randkową. Chyba najprościej poznać kogoś 😌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Morvena napisał(a):

Proponuję aplikację randkową. Chyba najprościej poznać kogoś 😌

Pod warunkiem że jesteś kobietą xD Mam aplikacje randkowe od kilku lat. Efekt? Łącznie może z 50 par, z czego duża część to scammerzy, a pozostała część to takie co nie odpiszą. Więcej niż 2 zdania to wymieniłem może z 5 kobietami, z czego do randki żadnej nie doszło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Warrior001 napisał(a):

Pod warunkiem że jesteś kobietą xD Mam aplikacje randkowe od kilku lat. Efekt? Łącznie może z 50 par, z czego duża część to scammerzy, a pozostała część to takie co nie odpiszą. Więcej niż 2 zdania to wymieniłem może z 5 kobietami, z czego do randki żadnej nie doszło

Bo kobiety są trudne do zdobycia. 😂😂😂 No znam realia tych apek. Niestety nie wiem jak poznać kogos. Sama mam z tym klopot. Ale nie mam żadnych apek, nawet już brak fejsa. Odcielam się od tego wszystkiego. Mam swój świat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie myślałam że najlatwiej przez internet...ale w dzisiejszych czasach ciężko nawet tam.

@Warrior001 pozostaje czekać , aż jakas czarodziejka serc sama cię poderwie😆😆

Nie no nawet wtedy trzeba dać jakiś sygnał,usmiech spojrzenie.Pokazac jakies zainteresowanie..Najlepiej sie zapisac do jakiegos klubu,jak bys miał jakies pasje,hobby to tez latwiej poznać kogos na naturalnym podłożu.

Kto wie,moze nawet w bibliotece😅Kurde jeszcze zostanę doradcą od podrywu hehe.

A wlasnie może ktoś by ci wyswatal jakąś samotna duszyczke.Poznac kogos prze kogos, też można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Lucy32 napisał(a):

W sumie myślałam że najlatwiej przez internet...ale w dzisiejszych czasach ciężko nawet tam.

@Warrior001 pozostaje czekać , aż jakas czarodziejka serc sama cię poderwie😆😆

Nie no nawet wtedy trzeba dać jakiś sygnał,usmiech spojrzenie.Pokazac jakies zainteresowanie..Najlepiej sie zapisac do jakiegos klubu,jak bys miał jakies pasje,hobby to tez latwiej poznać kogos na naturalnym podłożu.

Kto wie,moze nawet w bibliotece😅Kurde jeszcze zostanę doradcą od podrywu hehe.

A wlasnie może ktoś by ci wyswatal jakąś samotna duszyczke.Poznac kogos prze kogos, też można.

No dla mnie chyba jedyna szansa na związek to jakby rodzice mnie z jakąś zeswatali xD Myślałem nad różnymi zajęciami dodatkowymi, czy to joga, czy kurs tańca czy jakieś warsztaty kulinarne, ale jakoś nie mogę się przełamać, żeby się odważyć. I tak wątpię żeby to coś pomogło skoro nawet w pracy, gdzie wszyscy są dla mnie mili mało się odzywam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi