Skocz do zawartości
Nerwica.com

Walentynki

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

O ja. Ale miłe. A kto ci podpowiedział by przeczytać gazetę? Widzicie życzenia w gazecie i żona stała się 

Nie pamiętam jak to było bo to 20 lat temu. Pewnie dał mi ta gazetę ale dokładnie nie pamiętam już jaka akcja była. 

Stała się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przepadam, trochę taka presja jest. No i oczywiście komercja, wszyscy chcą na tym zarabiać. 

Nie wiem czy to było na walentynki, ale kiedyś napisałem dla mojej dziewczyny wiersz (hm chyba jeszcze nie była moja dziewczyna) xd Pisałem go chyba cały wykład z metod numerycznych xd No i ten list zostawiłem jej pod drzwiami (z kwiatami chyba też?), zadzwoniłem i uciekłem heheh. 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, MicMic napisał(a):

Nie przepadam, trochę taka presja jest. No i oczywiście komercja, wszyscy chcą na tym zarabiać. 

Nie wiem czy to było na walentynki, ale kiedyś napisałem dla mojej dziewczyny wiersz (hm chyba jeszcze nie była moja dziewczyna) xd Pisałem go chyba cały wykład z metod numerycznych xd No i ten list zostawiłem jej pod drzwiami (z kwiatami chyba też?), zadzwoniłem i uciekłem heheh. 

Ojejku jaki romantyk. Tez fajnie

21 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Nie pamiętam jak to było bo to 20 lat temu. Pewnie dał mi ta gazetę ale dokładnie nie pamiętam już jaka akcja była. 

Stała się...

Powinno się zostawić egzemplarz na pamiątkę dzieciom :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi