Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czytam te wątki i zastanawiam się ile osób świętuje dzisiaj narodziny Chrystusa?

miL;)

Rekomendowane odpowiedzi

49 minut temu, brum.brum napisał(a):

@miL;) a mógłbyś odnieść się do tego co napisał @Doktor Indor a propo tych okropnych rzeczy których dokonuje kler? Chodzi mi o gwałty na dzieciach, homoseksualizm wśród duchownych, krzywdzenie niewinnych dzieci i dorosłych? Jak sobie jako katolik tłumaczysz te wszystkie afery,  które wychodzą od lat na światło dzienne? Pytam grzecznie, bez szyderstwa, z szacunkiem

Zwyczajnie, winni tych zbrodni powinni siedzieć z pełną odpowiedzialnością jak wszyscy inni.

4 minuty temu, cynthia napisał(a):

A słyszałeś erudyto o Wielkim Wybuchu? 

I to ja rozumiem. 

@Kiusiu uwielbiam Cię czytać. Brawo za wiedzę i inteligencję.

I co z tym wielkim wybuchu bo zgłębiałem temat słuchając wykładów noblistów. Chętnie poznam twoją teorię..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kiusiu z Rammsteina Du Hast się nada. Co prawda samemu Rammsteinowi o coś innego w niej chodziło, ale chodzi o to że można dwojako samo "du hast" rozumieć - albo jako Ty masz, lub   du hasst - nienawidzisz ;) ale angielski jednak więcej osób zna, także tamta była lepsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Catriona napisał(a):

@Kiusiu z Rammsteina Du Hast się nada. Co prawda samemu Rammsteinowi o coś innego w niej chodziło, ale chodzi o to że można dwojako samo "du hast" rozumieć - albo jako Ty masz, lub   du hasst - nienawidzisz ;) ale angielski jednak więcej osób zna, także tamta była lepsza.

Wklej coś mądrego o tym imprezie u Jezusa, ty się dobrze bawiłeś więc stałeś chyba z tymi z pałkami i pejczami...

Fajnie było?

Pamiętaj 3 w nocy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, miL;) napisał(a):

Wklej coś mądrego o tym imprezie u Jezusa, ty się dobrze bawiłeś więc stałeś chyba z tymi z pałkami i pejczami...

Fajnie było?

Pamiętaj 3 w nocy..

Powtarzasz się. Nudny się już robisz. 
A tak w ogóle nie nauczyli, że niegrzecznie się wtrącać w czyjąś rozmowę, tym bardziej jak nie masz nic sensownego do powiedzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Catriona napisał(a):

A tak w ogóle nie nauczyli, że niegrzecznie się wtrącać w czyjąś rozmowę, tym bardziej jak nie masz nic sensownego do powiedzenia.

A nie nauczyli że jak obrażasz uczucia innych to wraca karma...

Pamiętaj o mocy...

1 minutę temu, Catriona napisał(a):

próbuje mi chyba bardzo nieudolnie grozić 🤣

Sama sobie grozisz tylko Jesse nie wiesz czym. Głos jest chrapliwy i potężny... I śmiej się, poczekaj... Nawet prochy na sen nie pomagają..

5 minut temu, little angel napisał(a):

co o 3 w nocy?

upsss

Dla ciebie to co najlepsze🙂

6 minut temu, Catriona napisał(a):

próbuje mi chyba bardzo nieudolnie grozić  🤣 tak jak już kiedyś groził innej użytkowniczce 🤷‍♀️ stare śpiewki osoby chorej

Bardzo śmieszne🤣😭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, cynthia napisał(a):

Teoria Wielkiego Wybuchu jest jedna więc drugiej nie snuję. Powtarzasz się, jesteś nudny i  monotonny. Zmień kasetę, bo już nikt nie bierze Twoich słów poważnie.

I czym jest wielki wybuch, jakie są jego razy?

Tak 12,8 miliarda lat w wręcz, tyle że to nieprzenikniona energia przez którą nigdy nie zobaczymy co było wcześniej.

Wybuch, Wielki chaos i z tego chaosu tworzą się uniwersalne prawa fizyki.. nawet nobliści tacy jak Penrołs nie zakładają że rachunek prawdopodobieństwa to dopiszą...

Dwa pierwiastki wodór i Hel tworzą wszystko...

No tak ale ja jestem monotonny a ty...

24 minuty temu, Catriona napisał(a):

Nie nauczyli cię że w swej zajebistości powróci do ciebie karma. Od dzisiaj to ja będę ci przypominał jak obrażasz uczucia innych, doceniam sarkazm w elokwentnie wypowiedzi. Głupotę i prostactwo piętnuję.. 3 w nocy, może nie czekaj, może ustrój to nie ma to Ktoś kogo kochasz... Zaostrzona strzała w kołczanie... Tak mi przyszło do głowy...

18 minut temu, cynthia napisał(a):

Teoria Wielkiego Wybuchu jest jedna więc drugiej nie snuję. Powtarzasz się, jesteś nudny i  monotonny. Zmień kasetę, bo już nikt nie bierze Twoich słów poważnie.

I co brak argumentów i wiedzy... Ale łatwo jest opluwać innych..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Catriona napisał(a):

🥱

2 minuty temu, Catriona napisał(a):

🥱

Przy braku argumentów odzywa się tylko błazen... Ale błazen na dworze  zazwyczaj był filozofem... Tobie pozostaje błaznowanie

Byłaś tam i wbiłaś gwóźdź w nadgarstek... Tym memem... A On mówi nie bój się tak miało być 

Nie bój się! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, cynthia napisał(a):

No już się uspokój. Widzisz, ze się cicho zrobiło, bo nikt nie ma ochoty z takim błaznem rozmawiać. ;) 

Bo brak argumentów,

Łatwo jest powiedzieć cicho...

Błazen....

To odpowiedź na pytania z dziedziny kosmologii, fizyki... Brak argumentów więc mówisz do mnie błazen...

Masz takiego faceta którego nazywasz błaznem, bo ma siedzieć cicho?

Kiedyś w dupie miałem wiedzę, podrywałem dziewczyny, zdobywałem je, ale nigdy do nich nie mówiłem że są głupie lub są błaznami... Doceniałem to co piękne i bogate, albo przyznawałem że mnie wiedzą przewyższały ale widocznie dawałem im to czego pragnęły. 

Ale nigdy nie wyzywaliśmy się od błaznów, współczuję bo za tym kryje się większe cierpienie...

8 minut temu, Catriona napisał(a):

@cynthia nie karm trolla, to zdechnie z głodu. Ja już pozostawiam bez reakcji jego wpisy.

Już zawsze będę z tobą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, miL;) napisał(a):

Już to przerabialiśmy... Nie dasz rady😘

Kto był w piekle ten nie boi się już śmierci.... Ja nie boję się już niczego...

nie dam rady? ostatnio nie nasłałam przecież. to było pierwsze ostrzeżenie...

5 minut temu, cynthia napisał(a):

Ty jesteś Królową, nie wiedźmą. 👑

Dziękuję. Wiedźmą też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, cynthia napisał(a):

Królową Wiedźm. 

A może Belial...

9 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

NieKarmTrolla – akcja przeciw dezinformacji kremlowskiej w Polsce – Crazy  Nauka

Ty już się skreśliłeś... Bez jaj, bez chonoru... 

Weź się zaloguj na forum islamistów i wklej mema na temat Allacha...  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi