Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT Usuwanie konta

Fuji

Rekomendowane odpowiedzi

A po co mnie jeszcze tutaj? Żebym tu zaśmiecał? Ja jestem nikim. Nic w życiu nie zrobiłem. Jestem zerem. Nie powinno być tu po mnie ani śladu. Mi już jest wszystko obojętne. Doszedłem do wniosku, że życiowo nieporadny człowiek nie powinien nawet nic mówić a co dopiero pisać cokolwiek. 

Jestem za głupi. Czasami lepiej się nie kompromitować bardziej i podejść. Ja ani nikomu w życiu nie byłem i nie będę potrzebny a co dopiero tutaj gdzie to poważne forum dla ludzi potrzebujących specjalistycznej pomocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 godzin temu, Fuji napisał(a):

A po co mnie jeszcze tutaj? Żebym tu zaśmiecał? Ja jestem nikim. Nic w życiu nie zrobiłem. Jestem zerem. Nie powinno być tu po mnie ani śladu. Mi już jest wszystko obojętne. Doszedłem do wniosku, że życiowo nieporadny człowiek nie powinien nawet nic mówić a co dopiero pisać cokolwiek. 

Jestem za głupi. Czasami lepiej się nie kompromitować bardziej i podejść. Ja ani nikomu w życiu nie byłem i nie będę potrzebny a co dopiero tutaj gdzie to poważne forum dla ludzi potrzebujących specjalistycznej pomocy.

Też mam momenty z takimi myślami a jak jest mi dobrze to spamuję czymkolwiek i się nie zastanawiam :P

I ogólnie uważam, że to ja jestem najbezsensowniejszą osobą, przynajmniej w kręgu osób które znam na żywo i online, nawet wśród tych, z którymi tylko gadam czasem w PM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Forumowicze Fuji potrzebuje rad i pomocy w kwestii terapi i leczenia. Zdecydował się. Poprosił mnie ale z przyczyn pewnych nie mogę spełnić jego prośby. Liczę że ktoś z Was mu doradzi. 

Nikt tu mi nic nie doradzi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, bei napisał(a):

Ja nie zauważyłam takiej postawy, ludzie piszą, że chcieli ci pomóc. Chcesz tej pomocy czy nie?

Nie chce. Użala się ciągle nad sobą zamiast się wziąć w garść i coś z tym zrobić. Sorry ale musiałam to napisać, bo już mega mnie to wkurza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, bei napisał(a):

Pytanie było czy chcesz, czy nie.

Chce

2 minuty temu, Szczebiotka napisał(a):

Nie chce. Użala się ciągle nad sobą zamiast się wziąć w garść i coś z tym zrobić. Sorry ale musiałam to napisać, bo już mega mnie to wkurza.

Dokładnie tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi