Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

Z Byczym się nie da, za dobrze go znam jeszcze z ery Kowbojek. Dziś będzie miły i sympatyczny, jutro zwrot o 180 stopnii, a do tego skłonności do nadinterpretacji czyiś wypowiedzi i budowania sobie dziwnych narracji na ich podstawie. ;)

No ja mu podobno wysłałam nudesy na tle meblościanki 😅 a osoby uważające sie za normikow nakręcają taka gadke tylko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Elciaa napisał(a):

Tam to są zdrowo pi#rdolnięci a nie chorzy. 😄

True

dobra posmiane ale nie karmmy już ich

w ogole jeszcze przestrzegam - uważajcie co piszecie na nickach tych co wiedza ze wasze z Kafe, bo byczy wszystko czyta i wkleja tam typu rym cym wrzucil piosenkę, krejzi wróciła ze spaceru wiec ostrożnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą ironiczne, że na forum dedykowanym dla osób z chorobami natury psychologicznej, da się w cywilizowany sposób wymieniać opinie (a z kilkoma osobami spoza kowbojek już miałem okazję), a na naszej nieszczęsnej kafeterii z tym bywa różnie.

To pokazuje, kto bardziej wymaga konsultacji z psychologiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, eRCe napisał(a):

Z Byczym się nie da, za dobrze go znam jeszcze z ery Kowbojek. Dziś będzie miły i sympatyczny, jutro zwrot o 180 stopnii, a do tego skłonności do nadinterpretacji czyiś wypowiedzi i budowania sobie dziwnych narracji na ich podstawie. ;)

Wlasnie, teraz juz żałuje że kiedykolwiek próbowałam mu pomóc, teraz chodzi i pisze że ja chciałam od niego 500zł za pomoc. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Elciaa napisał(a):

Wlasnie, teraz juz żałuje że kiedykolwiek próbowałam mu pomóc, teraz chodzi i pisze że ja chciałam od niego 500zł za pomoc. 🤣

Ja też chciałem do niego dotrzeć, dać mu do zrozumienia: chłopie, masz uprawnienia, pracę, nie zmarnuj tego, idź na "AA", nie karm się hejtem... Ale skoro nie da się, to się nie da... Trudno. Każdy kowalem własnego losu, volenti non fit inuria. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Elciaa napisał(a):

Widzialam najgorsze ze w sumie to lyknelam w 1 chwili 😅 dopóki nie zobaczyłam co pisze o mnie haha i wtedy zrewidowałam jego wiarygodność 

13 minut temu, eRCe napisał(a):

Swoją drogą ironiczne, że na forum dedykowanym dla osób z chorobami natury psychologicznej, da się w cywilizowany sposób wymieniać opinie (a z kilkoma osobami spoza kowbojek już miałem okazję), a na naszej nieszczęsnej kafeterii z tym bywa różnie.

To pokazuje, kto bardziej wymaga konsultacji z psychologiem. 

Od poczatku mowilam zeby sie nie krygować. Tematy są różne. Byle chlewu nie robić. A bic tez sie można i nawet napisać kurwa bez cenzury 😅 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Widzialam najgorsze ze w sumie to lyknelam w 1 chwili 😅 dopóki nie zobaczyłam co pisze o mnie haha i wtedy zrewidowałam jego wiarygodność 

Nigdy nie bralam od nikogo pieniędzy ani nic w zamian za jakąś pomoc czy przysługę, zazwyczaj robię to jak mi kogoś szkoda a nie dla własnych zysków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, eRCe napisał(a):

Ja też chciałem do niego dotrzeć, dać mu do zrozumienia: chłopie, masz uprawnienia, pracę, nie zmarnuj tego, idź na "AA", nie karm się hejtem... Ale skoro nie da się, to się nie da... Trudno. Każdy kowalem własnego losu, volenti non fit inuria. 

Ja po widmoku na cale życie sie oduczyłam pomagania i ‚rozumienia’ bo trudne dziecinstwo itd. Bez ironii ale tamto forum naprawdę sporo mnie nauczyło 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja po widmoku na cale życie sie oduczyłam pomagania i ‚rozumienia’ bo trudne dziecinstwo itd. Bez ironii ale tamto forum naprawdę sporo mnie nauczyło 😅

Chyba wiem dlaczego mnie tam ciągnęło 🤔😁 To był znak ale go niewłaściwie odczytałam 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Co za privy i jaka historia czy dlatego że napisałam o katjusze?🤣

Hahaha tak. Podobno już ślub planujecie na priv bo godzine temu skomentowałaś piosenke 😅

a na co czekać? Takie sprawy sie szybko powinno załatwiać a nie jakies przechodzone pary 🤣

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi