Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Daliyah napisał(a):

Że co? XDDD napisałam że fajnie A Ty mi o jakiś walkach i że biorę do siebie. Kurde ale jesteście spaczeni przez to kafe masakra

Po prostu go uświadomiłam że disco to nie to samo co disco polo. To nie jest walka o niepodległość wtf xD

tak disco to nie to samo co disco polo moze jakie sitaliano disco to to samo co disco polo tylko po angielsku ale disco polo to przede wszystkim kretynski ttekst wlasnie jak zacytowalas w stylu ruda tanczy jak szalona czy rudy sie zeni albo jaka snajarana anka oraz wykonawca zwykle sepleniacy, pijany i ogolnie tak wykonujacy ze nawet mnie ktoremu slon na ucho nadepna uszy bola od tego co on robi. najgorzej jak probuje zagrac i zaspiewac jakis znany klasyczny utwor rockowy no masakra kara za to powinna byc. straszne takie imprezy sa. nie znosze wesel ogolnie wlasnie przez te muzyke tych ludzi ktorych sie nie widuje cale zycie a nagle na slub ich ktos zaprasza bo to jakas 7 woda po kisiely i ich pradziadek z twoim pradziadkiem razem koniem na targ jezdzili. 

Godzinę temu, Daliyah napisał(a):

No to też było dobre. Powiedzcie libedowi że można mieć kolegów i nie randkować z nimi 

wiem, ja sie odnosze do tego jak to odbiera druga strona bo czytalem jakis 1% z tyhch 100 tematów  jakie zalozyl poza  tym jak sie ktos   umawia z kims kto ma 10 lat nalezy brac poprawke ze on nie wszystko rozumie jak dorosly. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Elciaa napisał(a):

Libed nawet tych z którymi chwile gadałam na komunikatorze uznaje za moich bylych wiec nie pogadasz xd

raczej beke  cisne z historii ktore sama opisywalas jak sie po 2 dniach gadania na komunikatorze zakochalas w jakims tredowatym typie ktory przez te dwa dni juz zdazyl uja pokazac :D i moglby twoim synem byc :D

w sumie to ze mlody to nawet lapiej gorzej ze on intelektualnie to nie ma tych 18 lat na pewno :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

raczej beke  cisne z historii ktore sama opisywalas jak sie po 2 dniach gadania na komunikatorze zakochalas w jakims tredowatym typie ktory przez te dwa dni juz zdazyl uja pokazac :D i moglby twoim synem byc :D

w sumie to ze mlody to nawet lapiej gorzej ze on intelektualnie to nie ma tych 18 lat na pewno :D

Tylko dodam, że z Kalkuty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Tylko dodam, że z Kalkuty.

no sorry ale takie mam skojarzenia a nie inne wiem ze elce sie to nie podoba ale jej sie moze kojarzyc z adonisem i na kafe rpzekonalem sie ze innym babom tez jego dresy i pryszcze nie przeszkadzaly(ja rozumiem ze moze chory w okresie dojrzewania itd ale po co on to w awatar wstawia ? to wlasnie glupota)  i uwazaly ze ok np. ewka. ciekawe czy jakby mial hemoroidy to tez uznalby za stosowne w awatar wstawic :D 

ja jednak obstaje przy swoim ze 18 letni amant prezentujacy sie w stroju dresiarza w pragi polnoc a la lata 90te zakladajacy temat czy milfy sa chetne na bzykanie z nim zakochanie sie po 2 dniach jest dla mnie bekowe ze zawsze sie sobei przypomne  to sie smieje :D

chyba tylko pokraka podziela moja beke :D pewnie dlatego ze ona ma syna w podobnym wieku to inaczej patrzy :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

Nie widziałem jak wygląda, ale może jej się podobał i chciała się pochwalić. Ty nie przesadzaj z tym zakochaniem, bo Ela też lubi wkręcać 

a watarze nadal chyba ma te klate z tradem i spodnie z 3 paskami wiec chyba swiadomie tak sie reklamuje. tematy ktory zalozyl tez nadal sa zawsze zaklada takei same :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe skad on wzial te spodnie ja pamietal ze one byly w sprzedazy jak ja mialem nascie lat tak gdzies w roku 2000 jeszcze mozna bylo je spotkac pewnie, wtedy byla moda na dresy z 3 paskami a jak ktos nie mial kasy to kupowal z jednym paskiem gratis :D

chlop jak z tych memów ktore od 20 lat w sieci mozna ogladac.

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, libed napisał(a):

no sorry ale takie mam skojarzenia a nie inne wiem ze elce sie to nie podoba ale jej sie moze kojarzyc z adonisem i na kafe rpzekonalem sie ze innym babom tez jego dresy i pryszcze nie przeszkadzaly(ja rozumiem ze moze chory w okresie dojrzewania itd ale po co on to w awatar wstawia ? to wlasnie glupota)  i uwazaly ze ok np. ewka. ciekawe czy jakby mial hemoroidy to tez uznalby za stosowne w awatar wstawic :D 

ja jednak obstaje przy swoim ze 18 letni amant prezentujacy sie w stroju dresiarza w pragi polnoc a la lata 90te zakladajacy temat czy milfy sa chetne na bzykanie z nim zakochanie sie po 2 dniach jest dla mnie bekowe ze zawsze sie sobei przypomne  to sie smieje :D

chyba tylko pokraka podziela moja beke :D pewnie dlatego ze ona ma syna w podobnym wieku to inaczej patrzy :D

I dlaczego wszystko przekręcasz? 

Miał 22 albo 23 lata a nie 18.

A syn tez nie w podobnym wieku bo ponad dekada róznicy ehh nie chce mi się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, libed napisał(a):

a watarze nadal chyba ma te klate z tradem i spodnie z 3 paskami wiec chyba swiadomie tak sie reklamuje. tematy ktory zalozyl tez nadal sa zawsze zaklada takei same :D 

To było na poczatku lutego a libed przeżywa po dziś dzień, tak jak seks za kamienicą 5 lat temu. ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, shadow_no napisał(a):

Modnie ubrany mężczyzna to dziś nie rzadkość 

Przeciętne - Przeciętność nie jest rzadkością ? | Facebook

Prawie jak co druga / trzecia osoba na techniku informatyku xd O boże jak ja się cieszę że do szkoły średniej chodziłem ostatni raz chyba 11 lat temu. Na studiach akurat było trochę inaczej, studiowałem zaocznie na UWM to jakoś ludzie o wiele mniej przydzielali uwagi do wyglądu + uczelnia słaba to większość ludzi trochę się jak ćpuny zachowywali, miałem wrażenie że dużo osób mogło być po zjazdach po imprezach poprzedniego dnia. Jak jeszcze w tym roku nadrabiałem magisterkę to coś gadałem do osób na zajęciach to tragedia była, myślałem że ich tam pozabijam a wydawało mi się że to ja jestem apatyczny XD

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Adidos. Ja miałem z dwoma paskami. Ty widzę typa przeanalizowałes od góry do dołu 😆 myślisz, że to to są jego najlepsze dresy do kościoła, które szanuje i dba o nie i ma je w posiadaniu już 26 sezon?

mysle ze dokladnie tak jest pokazal w tym awatarze najlepsze rzeczy jakie ma poza penem bo pewnie bana nie chcial

17 minut temu, Elciaa napisał(a):

I dlaczego wszystko przekręcasz? 

Miał 22 albo 23 lata a nie 18.

A syn tez nie w podobnym wieku bo ponad dekada róznicy ehh nie chce mi się

jeden uj czy 18 czy 22 nie pamietam pamietam ze pisal o 30 letnich babach jak o wlasnej matce wiec po tym oceniam :D i chyba pisal ze ma 20 lat 

pisalem ze moglby byc a nie ze twoj syn ma tyle lat.

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

mysle ze dokladnie tak jest pokazal w tym awatarze najlepsze rzeczy jakie ma poza penem bo pewnie bana nie chcial

E tam, ja np. mam w szafie chyba 25 czarnych koszulek, do tego czarne skarpetki i czarne bluzy. Wyglądam tak samo edgy jak Mr Robot. Ciuchów kolorowych nie mam żadnych, co jakiś czas zakładam białe t-shirty ale to też rzadkość. Myślałem żeby w ogóle zmienić styl ubioru ale jakoś się przyzwyczaiłem że jak tak chodzę to mało kto na mnie zwraca w ogóle uwagę xd To nie jakiś alt-fashion że wyglądam jak alternatywka z tiktoka i mnie ludzie zaczepiają XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Malowany_ napisał(a):

Nie widziałem jak wygląda, ale może jej się podobał i chciała się pochwalić. Ty nie przesadzaj z tym zakochaniem, bo Ela też lubi wkręcać 

Elcia sie tym żywo emocjonowała nawet chyba tutaj 😛

malowany coś mało wiesz o tych swoich kobietach 😛 ze iskra była 16letnia roxana itd 😝

Wysyłacie sobie farfeluny i peta i nawet porządnego riserczu nie zrobia ach ta dzisiejsza młodzież 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, libed napisał(a):

jeden uj czy 18 czy 22 nie pamietam pamietam ze pisal o 30 letnich babach jak o wlasnej matce wiec po tym oceniam :D i chyba pisal ze ma 20 lat 

pisalem ze moglby byc a nie ze twoj syn ma tyle lat.

Nie, nie mógł by być moim synem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, lily was here napisał(a):

Elcia sie tym żywo emocjonowała nawet chyba tutaj 😛

malowany coś mało wiesz o tych swoich kobietach 😛 ze iskra była 16letnia roxana itd 😝

Wysyłacie sobie farfeluny i peta i nawet porządnego riserczu nie zrobia ach ta dzisiejsza młodzież 

Może ciche dni mieliśmy, albo temat szybko poleciał, w każdym bądź razie jakoś mi to umknęło, a Ela wspomniała mi o nim, jak zrobił się szum wokół tęgo. No nie dopilnowałem Eli i nie tylko Eli😑

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Tibijczyk napisał(a):

Wyglądam tak samo edgy jak Mr Robot

nie wiem jak wyglada mr robot ale ten typ wygladal jak ktos kto zbiera czynsz na stadionie dziesieciolecia na polecenie perszinga w latach 90 tych :D

25 minut temu, lily was here napisał(a):

ze iskra była 16letnia roxana itd

malowany nie wiedzial ze jego luba lat 40sci przez 2 lata na kafeterii udawala 16 letnia roxane i podrywala swirow :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

nie wiem jak wyglada mr robot ale ten typ wygladal jak ktos kto zbiera czynsz na stadionie dziesieciolecia na polecenie perszinga w latach 90 tych :D

Elliot:
image.png.5dfc3ada755b9960f44e78ec357d4d35.png

Co śmieszne, mimo że aktor w innych serialach których grach już ubiera się normalnie, to dalej mam wrażenie że ma odstającą górną żuchwę co dosyć nietypowo wygląda przy jego urodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Nie, nie mógł by być moim synem 

a ile ty masz lat ? chyba moglby ty nie mialas nicka elcia32 pare lat temu ?

19 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Może ciche dni mieliśmy, albo temat szybko poleciał, w każdym bądź razie jakoś mi to umknęło, a Ela wspomniała mi o nim, jak zrobił się szum wokół tęgo. No nie dopilnowałem Eli i nie tylko Eli😑

iskra 2 lata udawala 16 latke i podrywala przemkow

miala jakis awatar z mangi i pisala ze ma 16 lat i naprawde rozumem ona do tej 16 latki pasowala jakby nie wpadla to ciezko bylo jej nie uwierzyc w te 16 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Tibijczyk napisał(a):

Co śmieszne, mimo że aktor w innych serialach których grach już ubiera się normalnie, to dalej mam wrażenie że ma odstającą górną żuchwę co dosyć nietypowo wygląda przy jego urodzie.

on wyglada normalnie ty rzepy nie widziales dresy z paskami  i gola klata jak u tredowatego z kalkuty. 

borys szyc mial stylowke na takiego wlasnie jak ten niedoszly elci w jakims  filmie nie wieem czy nie wojna polsko ruska ideentycznie spodnie a u gory nie byl ubrany rzepa dlatego bylo trad widac wiec ciezko ocenic gorna czesc stroju ale pewnie do kompletu do spodnie tez 3 paski :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

on wyglada normalnie ty rzepy nie widziales dresy z paskami  i gola klata jak u tredowatego z kalkuty. 

Widziałem, mieszkam w Olsztynie a dokładnie na obrzeżu zwanym Gutkowo. Typie co tutaj się działo to głowa mała xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi