Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Malowany_ napisał(a):

Nie no spoko. Czasem się nad tym zastanawiałem i nawet dla mnie było to poyebane. Raz robiłem foto na kafe i zrobiłem zdjęcie, jak trzymam go za łapę. Przez przypadek ustawiłem to w watsapie na status 😆

No temat był grzany to nie było jak sie wykręcić 😛 jeżowa wydawała sie wyjatkowo podniecona. Ale wiesz, gdybym miała do wyboru widmok a szop z pluszu to wybor tez byłby prosty 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, lily was here napisał(a):

No temat był grzany to nie było jak sie wykręcić 😛 jeżowa wydawała sie wyjatkowo podniecona. Ale wiesz, gdybym miała do wyboru widmok a szop z pluszu to wybor tez byłby prosty 😀

😆 Fajnie, że jej się  podobało, ale czasami za bardzo z tym męczyła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ciekawe co to za akcja byla

Ale fajnie, mam nadzieję że nauczyłaś elementów. To by zrobiło wrażenie na pewno taka parka wśród miągw i wujkow

:D

Strasznie do siebie bierzesz jakies pierdoly dotyczące wesela itd. A co to kogo tak naprawdę interesuje co kto lubi, nie ma sie co obrazac ze ktos ma inne zdanie ;) nie jesteś wynalazczynia remizy wiec wydaje mi sie, ze takie rzeczy spokojnie można olać ze ktos ma inaczej niz walczyc jak o niepodległość 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

A tak w ogóle jedna rzecz zauważyłam też że przynajmniej na tych weselach co ja byłam to możesz liczyć tylko na pijanego wujka zbyszka że do tańca poprosi bo młodzi to tańczą tylko ze swoją partnerką. No z laski swojej poproszą kogoś kto obok siedzi czasem bo zna. To takie dziwne dla mnie, wesele wgl straciło jakiś sens w porównaniu do tego jak było. Ktoś też to zauważył?

Chyba uważają to za jakiś nietakt proszenie kogoś innego do tańca, albo te baby młode takie zazdrosne i zaborcze.

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

ale te nowe pokolenia to takie miągwy, to może temu 

Zalęknieni. Nie dość, że gębę ciężko otworzyć, to i techniką tańca się mogą skompromitować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby tańczyć salsę albo sambę na weselu to muszą do tego puszczać muzykę, a te ich piosenki są często również kiczowate co nasze disco polo, zwłaszcza w dużych ilościach.

Czemu tango to już lepiej jakiegoś kujawiaka, też fajnie i może łatwiej by się było wczuć 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

Strasznie do siebie bierzesz jakies pierdoly dotyczące wesela itd. A co to kogo tak naprawdę interesuje co kto lubi, nie ma sie co obrazac ze ktos ma inne zdanie ;) nie jesteś wynalazczynia remizy wiec wydaje mi sie, ze takie rzeczy spokojnie można olać ze ktos ma inaczej niz walczyc jak o niepodległość 😛 

Że co? XDDD napisałam że fajnie A Ty mi o jakiś walkach i że biorę do siebie. Kurde ale jesteście spaczeni przez to kafe masakra

Po prostu go uświadomiłam że disco to nie to samo co disco polo. To nie jest walka o niepodległość wtf xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Elciaa napisał(a):

Wypraszam sobie, nie wszyscy 😛

Haha tak zauważyłam Elcia że się wyróżniasz :D i Żaba Monika

Teraz, Elciaa napisał(a):

Libed nawet tych z którymi chwile gadałam na komunikatorze uznaje za moich bylych wiec nie pogadasz xd

Czyli jak on chwilę gadał na komunikatorze to to są jego eks?

Takim spokojem się wyrozniacie:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Daliyah napisał(a):

Że co? XDDD napisałam że fajnie A Ty mi o jakiś walkach i że biorę do siebie. Kurde ale jesteście spaczeni przez to kafe masakra

Po prostu go uświadomiłam że disco to nie to samo co disco polo. To nie jest walka o niepodległość wtf xD

Nie wiem, odbieram jak odbieram, ja tam widze szpileczki, może sie myle choc watpie ;) z mojego posta ze zdaniem ‚nie wszyscy lubia wesela x’ wyciągnęłaś to nie-wszyscy i używałaś w kolejnych postach ironicznie, wyglądało to jakby cie to jakos ubodło. Teraz te miagwy itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miągwy fajne określenie :D Moja siostra tak mówi. Zgadzam się że miągwy, i po prostu parka co umie tańczyć na serio jakiś taniec się ładnie wyróżni między wujkami i miągwami :D to na pewno

Ja często pisze nie na poważnie, to nie-wszyscy też miało takie być żartobliwie. Nie obrażam się ogólnie ciężko mnie obrazić xDD Ja się nawet na mała mi nie obrazilam choć mi napsuła krwi strasznie przez kilka dni bo ja odpalam się i jestem cholerykiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Daliyah napisał(a):

A tak w ogóle jedna rzecz zauważyłam też że przynajmniej na tych weselach co ja byłam to możesz liczyć tylko na pijanego wujka zbyszka że do tańca poprosi

zwykle baby staraja sie zeby wujek zenek nie poprosil :D i nie uznaja tego za zalete ale wade :D

mozna ssie  za darmo nauczyc a 2na1 to tez nie jest cos z umiejetnoscia czego czlowiek sie rodzi, jak bedziesz probowala sambe to sie nauczysz samby etc. poza tym nie pisalem ze umiem tylko ze lepiej wyglada i ze nie musi byc disco polo bo sa inne tance tez. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Chyba uważają to za jakiś nietakt proszenie kogoś innego do tańca, albo te baby młode takie zazdrosne i zaborcze.

raczej baby zwykle nie chca tanczyc z tymi ktorzy je prosza :D to zwykle jedyna okazja dla wujka zenka zeby z jakas mloda dupera potanczyc czesto bywa on nazbyt gadatliwy i te baby maja po 3 minutach dosc tych wujkow i tancow z nimi. 

srednai atrakcja ja rozumiem te baby ze nie chca tanczyc z obcymi oni jeszcze jak wypija to dziwnei sie zachowuja a przynajmniej ja znam takich dosc specyficznych :D

a ludzie o "tradycyjnych wartosciach" jak twoje to jeszcze zwykli na tych weselach chlopa pytac czy baba moze zatanczyc wiec to juz w ogole traktuje cie jak przedmiot ktos i masz z nim tanczyc :D

2 godziny temu, Elciaa napisał(a):

Jak ja cię uwielbiam

Poważnie

sprawdzalem czy jestes i musze powiedziec ze sie pomylilem i sie opuscilas bo zwykle w ciagu 5 minut po napisaniu slowa elcia bylas :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Daliyah napisał(a):

A tak w ogóle to wypraszam sobie, ja latam do techno równie często czysta jak naćpana :D

no tego na trzezwo sie nie da ja juz rozumiem ze oni musza sie nacpac zeby im sie podobalo. swoja droga tylu cpunow co na imprezach techno to chyba nigdzie nie ma. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi