Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, KochamElcie napisał(a):

A na kafe jak o mnie wypisują, że w UK jestem męska tutka i mieszkałem z Alfonsem albo że jestem gejem i z facetami robiłem seks, to jest OK? :P 

ale przeciez ty to sam pisales to o co masz pretensje ? nie pamietasz czy moze dla jaj pisales ale faktem jest ze oni pisza to co sam napisales. ja pamietam jak wychwalales chlopow i wyzywales baby od qrew albo pisales ze idziesz z jakims panem na kolacje ktora ci stawia i wiele roznych rzeczy. 

nie pisz glupot to nie beda ci pozniej przez 3 lata pisac tego co sam im napisales

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Pomijam już nazywanie mnie schizolem i obrażanie mnie od schizofreników, bo to już akurat mnie jakoś nie obraża, ale to ewidentnie naśmiewanie się z ludzi chorych psychicznie. :P 

ale ty twierdzisz ze nie jestes chory to sie nie z ciebie nasmiewaja

zmieniles zdanie i jestes chory ?

blokujesz wszystkie tematy czasami przez caly dzien i cieszysz sie z tego i dziwisz sie ze cie wyzywaja od schizoli ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dawna piszę tutaj, że jestem chory i czubek, a Dalili też mówiłem, że mam choroby psychiczne :D

Sorry, ale to że wam się nudzi, to nie mój problem, ja stąd spadam teraz, bo gram w grę i robię questa. :D 

Żegnam :D 

I PS nie blokuję żadnych tematów. Mam cię w ignorze libed :P . niech tak zostanie, bo widzę, że dalej macie wojowniczy nastrój, a potem to ja dostaję bany :D 

Pa 

Wybrano ignorowanie zawartości dodanej przez libed. Opcje

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Fajny byłby taki tunel. Ale chyba musiałby być w wodzie i tak, żeby dochodziło jeszcze światło, żeby było coś widac. Eurotunnel jest pod dnem kanału.

W sumie to niesamowite co ludzie potrafią wybudować.

zobacz sobei Shenzhen–Zhongshan Link to jest niezly bajer

https://www.sz.gov.cn/img/4/4159/4159651/11397018.jpg

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Raz może tak napisałem, bo jak mnie od lat non stop tak obrażają, to się przyznałem, że może dadzą mi spokój, ale nic to nie dało.

A Pani Magda też mnie kiedyś, że robię lody za kurtki i iPhone. Sama mnie hejtowała w sumie, ale wybaczam, bo to było dawno temu. 

Dobrze, że pravik już wyeliminowany, doigrał się za te hejty. :P 

sam biegasz za przemkiem z jego bezzebnym awatarem i wyzej widac jak sie cieszysz ze go juz nie ma,  piszesz ze chodzisz na kolecje z dziadami, codziennie wklejasz zdjecie w innej lazience do oceny, a pozniej sie dziwisz ze pisza ze typ ktory cie nocuje jest twoim alsonfem to sie obrazasz. juz pomine to jak wyzywasz wszystkich od niewolnikow bo pracuja i od polakow robakow wychwalajac zycie w lesie w gb i puszczanie sie z panami wiec nie plasz juz bo te twoje rzewny łzy nie sa prawdziwe. 

pomijam juz pisanie rzeczy w stylu dobrze ze zmij zdechł bo go nie lubiles bo ci napisal cos niemilego. 

zasluzyles na wszystko co dostajesz i tak cie ulgowo traktuja bo maja za chorego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, KochamElcie napisał(a):

I PS nie blokuję żadnych tematów. Mam cię w ignorze libed :P . niech tak zostanie, bo widzę, że dalej macie wojowniczy nastrój, a potem to ja dostaję bany :D 

skoncz przeciez ty blokujesz juz jak ci braknie nicku z tego co piszesz wiec nie moze byc mowy o jakiejs pomylce. jutro napiszesz ze dwa razy blokowales albo cos w tym stylu a pojutrze ze to znowu nie ty. 

nawet tu pisales o tym ze blokowales prszez dwa dni forum i swietnie sie bawiles jak sie inni denerowali. 

a se miej mnie nawet w dupie niespecjalnie mnie to interesuje. teraz napiszesz ze idziesz grac albo masz wazniejsze rzeczy do zrobienia bo zwykle tak robisz jak ci ktos prawde napisze

9 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Mam cię w ignorze libed, nie chce mi się z tobą pisać :D

Żegnam cię, bo tracisz tylko mój czas :P 

fajnie idz i pozdrow zosie ktora pewnie jest zdzisławem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, KochamElcie napisał(a):

To może Ty też się ogranicz :P 

Z czym? Z pisaniem o dalili? Ja pisze o dalili na kafe? Yyyy

mi chodziło ogranicz sie w kontekscie pisania o dalili do tutaj / priv a nie Ogolnie ogranicz Kafe. To mnie nie obchodzi.

41 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Nic sobie takiego nie przypominam, to ja od lat jestem męska tutka i schizol. :D 

Ja widziałam 2x jak coś pisales W kontekscie sexu Z facetami (oral) i to nie było wcale dawno temu. Nie wiem

czy jaja sobie robisz czy nie pamiętasz co piszesz ale nie dziw sie jak ktos potem to wyciaga 

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce mi się tutaj siedzieć już, spadam na kafe w ogóle, bo mi tutaj atmosfera ostatnio nie pasuje :D

A Dalila może napisać do mnie na priv, jeśli chce pojechać nad wodę, to sobie wyjaśnimy wszystko w realu 😜 Na spotkaniu się dogadaliśmy.

To ja spadam grać w gierkę, hej :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, KochamElcie napisał(a):

No pisałem, że miałem kolege geja, a wy już sobie przekręcacie wszystko na swoją wersję :D 

To i tak Dalili zależało na spotkaniu ze mną, a nie odwrotnie, więc jak chcecie mnie ustawiać po swojemu, to wam nie wyjdzie. :D 

Ktos cie ustawia?  Nie. Ja napisałam konkretnie żebyś może dalile oszczędził skoro ja tak polubiłeś i nie tworzył 10 gownowatkow o niej dziennie bo prowokujesz do chamskich komentarzy. Nie jesteś w stanie tego przyjąć / zrozumieć i sie rzucasz jak dzieciak i odpowiadasz nie na temat, bo takie właśnie masz rozumowanie - jak dziecko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi