Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No raczej, ale osoba z myślami osobnymi ksobnymi zawsze na swoją niekorzyść przekręci. Też to mam

Zauważyłem że subtelnie ale jednak oceniasz mocno innych, przy tym stawiasz diagnozy co kto ma, na co choruje, z czym się mierzy. Swoją drogą zawsze byłem do Ciebie pozytywnie nastawiony i nie mam myśli ksobnych, moja droga. Dobrze Ci życzę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

Jak ci nie przeszkadza że tam ktoś wypisuje obleśne rzeczy o tobie. Tamto miejsce jest totalnie bez kontroli. 

To ona ma odpowiadać za to, że ktoś jest walnięty i przez to wycofać się z życia internetowego? To może zróbmy taki eksperyment, że ja tam pozakładam tematy o tobie więc ty stąd odejdziesz. Pasuje ci taki układ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

A ja dzisiaj wieczorem idę w końcu na spacer, taki z 10km :D Ciesze się, że już nie bolą mnie nogi. 

Jak będzie dobrze, to niedługo może jakaś wycieczka :D Czuję, że lekko odzwyczaiłem się od chodzenia. Dzisiaj wieczorem zobaczę, jak tam daję radę. 

Spacery zawsze na plus. Wędrujesz ze słuchawkami na uszach czy solo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To ona ma odpowiadać za to, że ktoś jest walnięty i przez to wycofać się z życia internetowego? To może zróbmy taki eksperyment, że ja tam pozakładam tematy o tobie więc ty stąd odejdziesz. Pasuje ci taki układ?

Jak się wywleka takie niuanse ze spotkań prywatnych na ogólnym a nie na priv z drugą stroną to daje się właśnie pożywkę na takie obgadywanie przez jakiegoś czuba. 

A też nie wiadomo czy to nie ktoś stąd takie rzeczy tam tworzy. 

Pozakładasz tematy to będę je zgłaszać i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, brum.brum napisał(a):

Spacery zawsze na plus. Wędrujesz ze słuchawkami na uszach czy solo?

Na dłuższe wycieczki po 10-40km ze słuchawkami i muzyczka, na krótsze zazwyczaj bez. 

Jak jestem za miastem, to zazwyczaj ściągam słuchawki, bo lubię słuchać ciszy i ćwierkania ptaków. :P 

Ostatnio sobie skaleczyłem nogę, i mnie okropnie bolało, i mam kilkutygodniowy zastój. Ostatnio też mnie bolały mocno obydwie stopy. To był koszmar. 

Na spotkaniu z Dalilą kuśtykałem, gdy szliśmy 😛

Ale już mnie nic nie boli, więc idę dzisiaj na pierwszy spacer trasą za miastem, bo nie byłem chyba z dwa miesiące. Ostatnio po takim spacerze mocno bolały mnie nogi, ciekawy jestem czy dzisiaj też będę odczuwał bóle.

3 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Jak się wywleka takie niuanse ze spotkań prywatnych na ogólnym a nie na priv z drugą stroną to daje się właśnie pożywkę na takie obgadywanie przez jakiegoś czuba. 

No jak chcesz mnie obrazić nazywając mnie czubem, to akurat chyba nie trafiłaś, bo ja jestem czubem i nie wstydzę się tego. :P 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, brum.brum napisał(a):

Przesadzasz mała mi. Nie fajne te wpisy, wiesz?

Chodzi mi o to żeby bardziej chroniła prywatność bo wywleka na ogólnym jakieś niuanse ze spotkań a potem jakiś czub tworzy o niej chore wątki na kafeterii.

Także lepiej chyba na priv takie tematy prowadzić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

Chodzi mi o to żeby bardziej chroniła prywatność bo wywleka na ogólnym jakieś niuanse ze spotkań a potem jakiś czub tworzy o niej chore wątki na kafeterii.

A najlepiej to niech każdy sobie robi co chce, i to nieładnie obrażać kogoś, bo jest czubem, i to nie jest niczyja wina, że ktoś się urodził czubem? Każdy musi być normalny? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

No jak chcesz mnie obrazić nazywając mnie czubem, to akurat chyba nie trafiłaś, bo ja jestem czubem i nie wstydzę się tego.

Chodzi mi o typa który tam wypisuje na jej temat niesmaczne teksty. To chyba nie byłeś ty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Okej. Rozumiem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to Dalila się przestanie spotykać z czubami takimi jak ja i zniknie z forum, to już będzie ok prywatność i tyle. :D Nie widzę problemu B) 

Jak ze srafe tutaj wchodzą i potem tam wypisują, że się spotkałem z Dalilą i tylko o tym gadają, to jest spoko. :D Co mam tam nie wchodzić? A o mnie nadają cały czas. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Na dłuższe wycieczki po 10-40km ze słuchawkami i muzyczka, na krótsze zazwyczaj bez. 

Jak jestem za miastem, to zazwyczaj ściągam słuchawki, bo lubię słuchać ciszy i ćwierkania ptaków. :P 

Ostatnio sobie skaleczyłem nogę, i mnie okropnie bolało, i mam kilkutygodniowy zastój. Ostatnio też mnie bolały mocno obydwie stopy. To był koszmar. 

Na spotkaniu z Dalilą kuśtykałem, gdy szliśmy 😛

Ale już mnie nic nie boli, więc idę dzisiaj na pierwszy spacer trasą za miastem, bo nie byłem chyba z dwa miesiące. Ostatnio po takim spacerze mocno bolały mnie nogi, ciekawy jestem czy dzisiaj też będę odczuwał bóle.

No jak chcesz mnie obrazić nazywając mnie czubem, to akurat chyba nie trafiłaś, bo ja jestem czubem i nie wstydzę się tego. :P 

No to szerokiej drogi, przyjemnych widoków. Ja też lubię takie trasy i z i bez słuchawkek ( zależy od dnia ). Głowa fajnie potrafi wtedy odpocząć, baterie się naładować 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, brum.brum napisał(a):

No to szerokiej drogi, przyjemnych widoków. Ja też lubię takie trasy i z i bez słuchawkek ( zależy od dnia ). Głowa fajnie potrafi wtedy odpocząć, baterie się naładować 

To prawda, ja też mogę sobie wtedy odpocząć od internetu, oczy od ekranu i oczyścić umysł. :D Naładować się pozytywną energią.

Na spacery zazwyczaj chodzę bez telefonu i bez internetu. :P To jest niebezpieczne chodzić po chodniku ze smartfonem, a ile razy mi się zdarzyło, że gapię się w telefon, przechodząc przez pasy, a potem kierowcy nie wiedzą co robić, bo ja zahipnotyzowany, i machają głową. :D 

A ostatnio niestety utknąłem w domu na kilka tygodni, ale dobrze, że ten koszmar się skończył już... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Wydaje mi się, że to nie jest ta sama Mała Mi co na kafeterii. Tamta była antyszczepem i anty-naukowa, a ta czasem coś doradza na temat zdrowia i zwykle jest to oparte na naukowej medycynie. Z tego co zaobserwowałam.

Małej mi z kafeterii nawet nie znam / nie kojarzę takiego nicka

30 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Sorry ale ja nie wypisuje na kafe że koleżance Dalili pachnie rybą z majtek.

Tamto miejsce to żenada.

Ja tez nie 

30 minut temu, brum.brum napisał(a):

Zauważyłem że subtelnie ale jednak oceniasz mocno innych, przy tym stawiasz diagnozy co kto ma, na co choruje, z czym się mierzy. Swoją drogą zawsze byłem do Ciebie pozytywnie nastawiony i nie mam myśli ksobnych, moja droga. Dobrze Ci życzę 

Nie znałam wcześniej tego pojęcia jak myśli ksobne i myliłam to z wsobnymi 😅 musiałam googlowac 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, ale to nie o tobię piszą, tylko o kimś innym, więc nie rozumiem też w czym problem. :D 

Ja to nie wiem czy za miesiąc czy dwa nie wrócę do Runescape i mojej koleżanki z Holandii, do tego wracam do Wielkiej Brytanii, więc może też sobie zniknę stąd znowu, jak i z kafe :D Kto wie... :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Tak tak tak! Chciałam ogłosić wszem i wobec że jak mnie nie będzie długo albo na zawsze to znaczy się że ograniczylam wyłączyłam z neta.

A ja sobie myślę, że nikt tutaj nie chce żebyś wylogowała się  z forum na stałe. Zakładasz fajne tematy, udzielasz się w ciekawych dyskusjach. Bardziej chodzi czy czasem nie za dużo i za często tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

2 z tych tematów co przytoczyłaś to nikt inny jak sam fifi założył 😅 

nr1  założył bycznik, oblech który próbuje tu wbijać ale jest banowany a 2 kolejne to fifi. No ale to uznaje, ze Dalila była świadoma tego, ze

tak sie może zdarzyć, bo podobnie obsesyjnie fifi wypisuje tutaj o gierkach i slubie z Zosia z gierki.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, lily was here napisał(a):

Małej mi z kafeterii nawet nie znam / nie kojarzę takiego nicka

Aaa, a ja myślałam, że z nią się pomyliłaś.

Mała Mi to była taka szurówa, która nawala w czasie pandemii o światowych spiskach, często się z nią kłóciłaś 😅

@Dalila_ jeśli odejdziesz to tutaj nic się nie będzie działo, ale rób co dla Ciebie jest korzystne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

My jej to z libedem pisaliśmy. Przyjela

na klatę, zrobiła po swojemu, zakładam ze przeanalizowała za i przeciw ;) 

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Aaa, a ja myślałam, że z nią się pomyliłaś.

Mała Mi to była taka szurówa, która nawala w czasie pandemii o światowych spiskach, często się z nią kłóciłaś 😅

@Dalila_ jeśli odejdziesz to tutaj nic się nie będzie działo, ale rób co dla Ciebie jest korzystne.

Hah to musiałam ja wyprzeć z pamięci, ale teraz mi przypomniałaś 😅z która sie nawalalam 😅

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, ja i tak kocham Zosię z gierki i marzę o tym, byśmy wrócili do siebie, a niebawem wracam do UK, a tam będę chodził z rana na spacery, w południe basen, sauna i jacuzzi, a wieczorami namiot i granie w gierki i nie będę miał jak już pisać, więc ja odejdę stad i z kafe, a Dalila niech zostanie. :D Wtedy będzie OK z jej prywatność. Z moją też, bo nie będę już tyle pisał o sobie w internecie. :D 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, lily was here napisał(a):

My jej to z libedem pisaliśmy. Przyjela

na klatę, zrobiła po swojemu, zakładam ze przeanalizowała za i przeciw ;) 

Hah to musiałam ja wyprzeć z pamięci, ale teraz mi przypomniałaś 😅z która sie nawalalam 😅

No, aż dziwne, że zapomniałaś, a myślałam, że to ja mam krótką pamięć.

Może to było traumatyczne przeżycie, po którym nastąpiło wyparcie.

13 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Z moją też, bo nie będę już tyle pisał o sobie w internecie.

Wątpię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, brum.brum napisał(a):

A ja sobie myślę, że nikt tutaj nie chce żebyś wylogowała się  z forum na stałe. Zakładasz fajne tematy, udzielasz się w ciekawych dyskusjach. Bardziej chodzi czy czasem nie za dużo i za często tego

O to mi właśnie chodzi. Bo niefajne jest gdy w podobnej sytuacji jeździ się np. po Verinii, że zakłada dużo wątków i dużo pisze. Wtedy dogadywano Verinii, że pewnie hipomania albo coś w tym stylu. Takie to trochę dla mnie dziwne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi