Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Dzięki. Ludzie w necie pisali, że im po 45-200 godzinach gry jeszcze lepiej zaczęło grać, bo nastąpiło burn-in czy coś takiego. Ważne, że jest czysto :D.

Co zarzuciłeś jako pierwsze?:p

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Co zarzuciłeś jako pierwsze?:p

Rock, ale teraz słucham Ibiza Euphoria.

Aa odpaliłem kawalek angielskiej grupy SikTh. Niezly kawalek jeden jest mi się podoba bardzo, szczególnie ostatnia połowa. 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ogolnie to każda piosenka to teraz jak podróż haha 😛

Ogólnie to mnie dziwne rzeczy przychodzą do głowy - mógłbyś zasymulować utratę słuchu i zdobyć skierowanie na aparat. Taka augmentacja i kombo z nowym sprzętem to by Cię z planszy zmiotło 😁

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Ogólnie to mnie dziwne rzeczy przychodzą do głowy - mógłbyś zasymulować utratę słuchu i zdobyć skierowanie na aparat. Taka augmentacja i kombo z nowym sprzętem to by Cię z planszy zmiotło 😁

Dobrym dzwiekiem można sobie niszczyc sluch 😛

To nie ta klasa jednak co moja stara wieża technics lata 90 i wielkie słuchawki, ale źle nie jest. Powiedziałbym, że klasa albo dwie wyżej niż smartfon czy laptop, to z pewnoscia.

Ale te wieze albo discmany made in japan lata 90 typu panasonic, technics itp. To klasa sama w sobie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Dobrym dzwiekiem można sobie niszczyc sluch 😛

To nie ta klasa jednak co moja stara wieża technics lata 90 i wielkie słuchawki, ale źle nie jest. Powiedziałbym, że klasa albo dwie wyżej niż smartfon czy laptop, to z pewnoscia.

Ale te wieze albo discmany made in japan lata 90 typu panasonic, technics itp. To klasa sama w sobie :P

Przyznam bez bicia, byle słuchawki z dobrym basem i jestem happy - choć... i tu się teraz złapałem, uwielbiam i doceniam dobrą jakość dźwięku scenicznego 🤔

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Przyznam bez bicia, byle słuchawki z dobrym basem i jestem happy - choć... i tu się teraz złapałem, uwielbiam i doceniam dobrą jakość dźwięku scenicznego 🤔

Haha, ja teraz mam male sennheiser IE200, ale brakuje mi moich ultrasone albo audio technika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Elciaa napisał(a):

Grasz jeszcze w lol?

Na razie nie gram, bo w Polsce mam beznadziejny ping w internecie mobilnym, a wi-fi mam u drugiej babki, a teraz mnie tam nie ma. Ale jak tam wroce, to pewnie bede gierczył.

W anglii 4g śmiga jak marzenie, i to w namiocie w lesie, a tu w polsce dramat. Lagi i opoznienia w lolu z neta mobilnego, że szkoda sobie nerwy psuć.

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

PXL_20260624_180800541.thumb.jpg.d7345e9aee62eec4e27c5fa5cedabaf0.jpg

Lemoniada w gorący wieczór. 

Matko, jaki jest upał.

Haha znam tego drinka

No nie tylko tam, bo w całej Europie chyba. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piraty (zgrywki na płyte CD) troche gorzej grają z wieży niż oryginalne płyty Sprawdzone und potwierdzone. :D

Ten moj odtwarzacz troche podobnie gierczy jak plyty winylowe, ktorych kiedys sluchalem. Ogolnie jestem zadowolony. Wtopiłem 1600zł, ale w koncu mozna sie podelektować czymś.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi