Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, ironella napisał(a):

Jakie słodkie puchatki.😍

No, a jak fajnie ćwierkają.

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Słodkie są. Moje "największe osiągnięcie"to trzymanie prosiaka kilkuminutowego 😄

O, to wyższa szkoła jazdy małego wieprza trzymać 😆 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Siema jak tam xD

Pare tygodni tu nie wchodziłem i na kafe też xD.

Zamówiłem sobie dzisiaj nowy odtwarzacz do słuchania muzyki :P Za 2000zł xD

https://www.activostyle.com/p1 

Mam nadzieje, ze bede zadowolony :D

Hej, Filip. A czemu Cie nie bylo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzieliście wystąpienie rezygnacyjne tego lewaka Starmera na Downing Street 10? Spłakał się jak dziewczyna... Co za męska pikpa. Pomyśleć, że to naród który wydał Churchilla i Thatcher... 😆 

Anglicy mają go już tak dosyć, że na meczu swojej drużyny w USA skandowali: "Keir Starmer's a wanker"  😆 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, eRCe napisał(a):

Widzieliście wystąpienie rezygnacyjne tego lewaka Starmera na Downing Street 10? Spłakał się jak dziewczyna... Co za męska pikpa. Pomyśleć, że to naród który wydał Churchilla i Thatcher... 😆 

Anglicy mają go już tak dosyć, że na meczu swojej drużyny w USA skandowali: "Keir Starmer's a wanker"  😆 

Mezczyzna tez moze sie wzruszyc. Jestes zlosliwy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

A zrobiłem sobie przerwę. :P

Czekam sobie na mój nowy odtwarzacz. 

Słuchawki mi grają kosmos, ale ja słucham ze zwykłego urządzenia android. Ciekawe czy na tym odtwarzaczu audio z zasilaczem Teraton Alpha będzie jakaś duża różnica na + :D. Podobno ten odtwarzacz musi pograć z 45-200 godzin, żeby się rozgrzał trochę i dopiero pokazuje moc. To mój pierwszy odtwarzacz audio od chyba 16 lat. Kiedyś miałem odtwarzacz mp4 Creative i iPod'a.

Słuchanie muzyki ze smartfona to trochę bieda. Ile się nasłuchałem płyt CD z wieży Technics albo discmana Panasonic. Made in Japan.

To był dzwięk i muzyka :P.

Smartfon czy laptop fajnie grają na moich słuchawkach, ale to nie to samo. Czysto jest i słychać detale, ale brakuje mocy i klarowności haha. Clarity brakuje. XD

Tez nie mam zadnego odtwarzacza, w sumie to muzyki slucham glownie przez komupter i nie jakos za duzo.

Moze przydaloby sie cos na plyty CD, bo moj facet ma ich cala kolekcje i szkoda wywalic.

Mamy odtwarzacz na plyty winylowe, kiedys sluchalam czesto, a teraz nie pamietam gdzie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja też miałem pełno płyt CD, z kilkaset kupionych w PL i Anglia, ale bezdomność, wyprowadzki, zmienianie lokum i większość potraciłem, bo tyle pudełek, a nikt nie chciał mi tego trzymać, a mi się w torbach nie mieściły te płyty, ehh

Wcześniej mi całą torbę płyt zawinęli z namiotu. Aparat też miałem fajny i 5500 zdjęć to też mi ukradli.

Na dysku miałem pełno pozgrywanych płyt CD z wysokiej jakości też wszystko straciłem... Filmiki i zdjęcia z wiewiórem. Dramat.

Teraz jestem dalej bezdomny, to niestety, ale płyt też nie ma sensu kupować.

Ściągam sobie z torrentów vinyl ripy 24-bit i niektóre fajnie grają i to bardzo. Płyt winylowych nigdy nie zgrywałem na komputer. 

Ale ten odtwarzacz ma jakieś audio przetworniki i zasilacz z odtwarzaczy Hastell Kern, co kosztują po 8000zł i podobno dzwięk bez żadnych zniekształceń itp. Więc zobaczymy :). 

Ludzie piszą, że odtwarzacz dobrze otwarza muzykę. Ja jestem ciekawy bardzo. Teraz jak sobie chodze na spacery to całą kolekcje będe miał w kieszeni :P

W sumie dla Ciebie to chyba lepiej miec wszystko w chmurze, przynajmniej nikt Ci tego nie ukradnie, chyba ze jacys hakerzy wlamia sie na konto.

Jutro musze jechac do Londynu, a tu upal i oczywiscie problemy z pociagami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez nie mam zadnego odtwarzacza, w sumie to muzyki slucham glownie przez komupter i nie jakos za duzo.

Moze przydaloby sie cos na plyty CD, bo moj facet ma ich cala kolekcje i szkoda wywalic.

Mamy odtwarzacz na plyty winylowe, kiedys sluchalam czesto, a teraz nie pamietam gdzie jest.

Nie wywalaj. Dobrze zachowane płyty, nawet CD będą tylko i wyłącznie zyskiwały na wartości, a wydania z USA szczególnie, choć z UK też 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, eRCe napisał(a):

Nie wywalaj. Dobrze zachowane płyty, nawet CD będą tylko i wyłącznie zyskiwały na wartości, a wydania z USA szczególnie, choć z UK też 

Ja nie wywalę, bo to nie moje, a on raczej też nie, bo ma to dla niego wartość sentymentalną. Choć pewnie nie sprzeda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wyszłam z klatki o 5 rano, a przed klatką leżał facet na trawniku, a obok niego porozrzucane jego rzeczy. Chyba była kłótnia z dziewczyną. Wpuściłam go do klatki żeby chociaż nie musiał leżeć na trawie. Ciekawe czy to po wczorajszym meczu takie przygody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ciekawe czy to po wczorajszym meczu takie przygody.

On angol i ona tyż, ale wczoraj przyznał się jej, że kiedyś jakiś ghańczyk wiózł go taksą i RIP, taka to frustracja w tem wyspiarskim narodzie.

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Kiedyś moj wujek wpuscil do klatki jakiegoś bezdomnego, bo była zima, to potem wysmarował stolcem ściany na parterze. 

Moja babcia miała podobną historię, poszła zrobić kanapki bezdomnemu, a on jej nasrał na podwórku i uciekł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Dzisiaj wyszłam z klatki o 5 rano, a przed klatką leżał facet na trawniku, a obok niego porozrzucane jego rzeczy. Chyba była kłótnia z dziewczyną. Wpuściłam go do klatki żeby chociaż nie musiał leżeć na trawie. Ciekawe czy to po wczorajszym meczu takie przygody.

Zawsze chciałam być świadkiem takiej sceny. Albo uczestnikiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Dzięki. Ludzie w necie pisali, że im po 45-200 godzinach gry jeszcze lepiej zaczęło grać, bo nastąpiło burn-in czy coś takiego. Ważne, że jest czysto :D.

Co zarzuciłeś jako pierwsze?:p

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ogolnie to każda piosenka to teraz jak podróż haha 😛

Ogólnie to mnie dziwne rzeczy przychodzą do głowy - mógłbyś zasymulować utratę słuchu i zdobyć skierowanie na aparat. Taka augmentacja i kombo z nowym sprzętem to by Cię z planszy zmiotło 😁

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi