Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, eRCe napisał(a):

Aha, dobrze, że nie od wydarzenia gdy Jezus wjeżdżał do Jerozolimy w ostatni tydzień swojego życia na ziemi, a Żydzi witali go machając liśćmi palmowymi - co jest opisane w ewangeliach dość szczegółowo... 😆 

Ciekawe, że Słowianie w podobny sposób obchodzili święto wiosny na długo przed indoktrynacją.

;  )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na mnie kiedyś ruszyła taka wielka świnia znaczy pies 80 kg wagi nikogo w pobliżu jedynie posesję. Wpadłem na pomysł, aby udawać że będę w niego czymś rzucał. Odpuścił ale gacie miałem pewne. Dlatego wolę kotki 🙂

@eRCe szacun za działanie pomogłeś starszej pani nie odpuściłeś to się dzisiaj tak rzadko zdarza 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Prince of darkness napisał(a):

Na mnie kiedyś ruszyła taka wielka świnia znaczy pies 80 kg wagi nikogo w pobliżu jedynie posesję. Wpadłem na pomysł, aby udawać że będę w niego czymś rzucał. Odpuścił ale gacie miałem pewne. Dlatego wolę kotki 🙂

@eRCe szacun za działanie pomogłeś starszej pani nie odpuściłeś to się dzisiaj tak rzadko zdarza 

Huhu ostro. Kiedy jakieś zwierzę cię zagryza trzeba skulić się jak żółw zaprzeć nogami i ręce na szyję gdzie kark żeby szyi nie gryzly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Lajfowałam 😛 z minimum dostępu do telefonu. Nawet udało sie obejrzeć serial bez scrollowania. Poczułam sie jak w 2009.

😃

To musiałabyś oglądać jeden odcinek na tydzień i czekać na konkretną godzine żeby nie przegapić XD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Hah no to prawda, nie ciesze sie ze, ze wykolejony wtargnął tu i zaśmieca swoim gowno contentem, ale wygonić to mnie raczej nie wygoni, najwyżej ignor pójdzie w ruch w ostateczności. ;) Poza tym mimo rekordowego jego czasu bytności tu wciąż nie wroze mu tu dłuższej kariery, wiec kwestia czasu.

a ja po prostu miałam weekend offline 😍 polecanko

Dokładnie tak. Plus nie lituję sie nad sadystycznymi świrami. Od pomocy takim jest Gostynin.

Jak  mial na imię ten robot z Akademi Pana Kleksa ?🤣Albert,Adolf?

Troche mi go przypomina.Taki zaprogramowany żeby zniszczyc Akademię 😅Z kijem chodzil 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Huhu ostro. Kiedy jakieś zwierzę cię zagryza trzeba skulić się jak żółw zaprzeć nogami i ręce na szyję gdzie kark żeby szyi nie gryzly

Też o tych metodach słyszałem. To takie dla bardziej racjonalnych ludzi ja wolę stanąć z oponentem twarzą w pysk 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to jestem z tych co lubią wyczekiwać na odcinek niż mieć cały sezon wrzucony na raz w Netfliksie, bo to buduje napięcie, wzmaga przemyślenia dot fabuły itp.

Choć z drugiej strony współczesne produkcje są tak słabe, że i tak nie ma zbytnio na co czekać ;)

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi