Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Na mnie się w sumie każdy alfa ze srafe rzuca i obraża mnie w sumie. 

Chyba tylko Krejzi i Elcia do mnie się nigdy rzucały bez powodu.

Odleżyna raz niby kumpel, a czasem jak nie pisałem na srafe kilka dni, a obserwowałem z przyczajki, to też mi doopę obrabiał, i już moje resztki sympatii do kogokolwiek ze srafe chyba się wyczerpały ;P.

Ta opowieść o uciśnionym na złym forum prawie wycisnęła mi łzy z oczu. Zanim jednak zaczniesz wyliczać kto cię skrzywdził, może przypomnij sobie jak blokowałeś złośliwie forum albo sypałeś wyzwiskami na prawo i lewo, bo trochę słabo zaczynać od robienia z siebie męczennika w nowym miejscu po tym co odwalałeś na starym.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko dwa dni blokowałem, a inni blokują od lat regularnie, ale to ja oczywiście blokuje wszystko.

Szkoda czasu, żeby się tłumaczyć.

Przyszliście ze srafe wprowadzić beznadziejną atmosferę hejterską, kiedy jest wesoło. Ja tam już nie wchodzę i cieszę się, że mi się udało ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Trzeba gaśnicę nosić jak Braun :D

Ja nie wiem, kto ma tu jakie traktowanie, bo jestem tutaj tylko niemile widzianym gościem, ale jeśli tak uważasz to zapewne masz rację.

Ja nie wiem, za c ty dstajesz zjeby i d kogo, i nie chcę wiedzieć. To już nie moja sprawa i nigdy nie powinna nią być, żałuję tylko że tę granicę postawiłem tak późno.

Tak, ten popi…dolony edytor nagle postanowił, że w niektórych słowach nie będzie wstawiał literki „o”. A potem się naprawił, przy słowie „kogo”. Super jest to Invision.

Nie mile widziany gość 🤣🤣🤣 biedny skrzywdzony indyczek a sam sobie nagrabił -,-

Niemiłe blad*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja tylko dwa dni blokowałem, a inni blokują od lat regularnie, ale to ja oczywiście blokuje wszystko.

Szkoda czasu, żeby się tłumaczyć.

Przyszliście ze srafe wprowadzić beznadziejną atmosferę hejterską, kiedy jest wesoło. Ja tam już nie wchodzę i cieszę się, że mi się udało ;).

Fajne wytłumaczenie co z tego że blokowalem skoro inni bardziej kradną. I mala poprawka co do wprowadzenia  atmosfery, jestem tu troche dluzej niz ty wiec daruj sobie te teksty o przychodzeniu za tobą ze srafe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od miesiąca gram w fajną gierkę, mam dużo radości, poznałem w niej fajne koleżanki i mam co robić i już się nie nudzę i jest fajnie.

Gdyby nie kolezanki z gierki, pewnie już bym nie grał Xd. Poznałem fajne dziewczyny graczki, które mają dużo większe poziomy ode mnie i aż szkoda przestać grać.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale na srafe siedziałem od lat i miałem problem sobie popisać z fajną dziewczyną, bo ciągle jakiś samiec alfa się musiał mieszać, a w gierkę grałem tydzień, i poznałem Claudie, a ona dodaj mnie na discord i friend lista i wow xD. 

Tydzień i już fajna koleżanka, a na srafe straciłem wiele lat i 0 koleżanek.

Dlatego już mi się tam nie chce siedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi