Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Tyle ostatnio jadłem, że masakra. Zanim pójdę na pizze to z dwa tygodnie głodówki muszę sobie strzelić Xd 

W ogóle skoro tyle ciupię w gierkę, to chyba sobie ściągne kilka dyskografii jakichś grup i sobie przesłucham. 

Muszę pomyśleć czego bym posłuchal Xd. 

Może jakiś metal. Megadeth albo Iron Maiden Xd. 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stalker mitoman, który lubi oglądać filmy, jak ludzie płoną żywcem np.

Kiedyś pisał, że chętnie by mnie zabił i patrzył jak się męcze i umieram z bólu, ale że chroni mnie prawo, i to tylko fantazje, niestety. Tak pisał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

I zyczy gwałtu zbiorowego. Ach te kontrowersyjne poglądy które sie nie mieszczą w głowie szarych maluczkich 🤮 

No masakra. A przylazł na mnie się rzucać, lol.

Dałem typa do ignora, bo szkoda sobie dobry humor psuć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Tez tak zrobie 

Haha 😜

No jak mnie ktoś atakuje jesteś to, jesteś tamto i pociski w stylu srafe, to ja podziękuje ;). Mam lepsze rzeczy do roboty niż użeranie się z przygłupami, żeby zapewniać im rozrywkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Kurde, może to moja ex po tranzycji. Bo ona pisała mi tak samo. Tylko tam jeszcze o poderżnięciu gardła było.

Haha, może kwiczy jest dziewczyną w ciele chłopca, ale wątpie, bo przecież on lubi chodzić na tutki i chwalić się tym na necie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja muszę sobie w gierce polowić homary, bo mi się jedzenie do leczenia skończyło, faak.

Ale jak wbije 76 fishing, to będe mógł łowić rekiny, a one dużo życia przywracają.

Ale jeszcze daleka droga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pokraka napisał(a):

A wiecie co mnie zastanawia jak czytam teksty byczego, krasnala i spółki. Że oni to czytają i jak to możliwe, że w ich głowie brzmi to dobrze. Patrzą i myślą tak zrobi to zajebiste wrażenie i klikają zapisz?🤔

Krasnal to trochę inna kategoria. Tam jest masa kreacji postaci ;) gość sobie wymyslil ze będzie edgy (w internecie oczywiscie, watpie żeby tak kozaczył na żywo).

byczy to imho zdecydowanie inny kaliber spoerdolenia. Wiec tutaj na jakies normalne / ludzkie argumenty i rozumowanie bym sie nie zdawała.

To moja prywatna diagnoza możliwe ze krasnal tez jest naprawdę poryty tak jak usiłuje sie przedstawiać w rzeczywistości ;) co krasnal myśli można sie domyslic - ze feminoidy głupsze sie czepiają bo nie rozumieją jego geniuszu i światłości umysłu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Krasnal to trochę inna kategoria. Tam jest masa kreacji postaci ;) gość sobie wymyslil ze będzie edgy (w internecie oczywiscie, watpie żeby tak kozaczył na żywo).

byczy to imho zdecydowanie inny kaliber spoerdolenia. Wiec tutaj na jakies normalne / ludzkie argumenty i rozumowanie bym sie nie zdawała.

To moja prywatna diagnoza możliwe ze krasnal tez jest naprawdę poryty tak jak usiłuje sie przedstawiać w rzeczywistości ;) co krasnal myśli można sie domyslic - ze feminoidy głupsze sie czepiają bo nie rozumieją jego geniuszu i światłości umysłu 

Tak, u krasnala to w większości kreacja napędzana frustracją. 

W przypadku byczego pozostaje mieć nadzieję, że strach przed konsekwencjami sprawi zatrzymanie się na etapie fantazji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Byczy z kolei to materiał na Leszka pekalskiego bis, wiec tutaj raczej ciężko będzie wniknąć w jego ‚umysł’

Kilka lat temu dom w którym mieszkał pękalski był na sprzedaż. Idealna posiadłość dla byczego dom z dusza.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na mnie się w sumie każdy alfa ze srafe rzuca i obraża mnie w sumie. 

Chyba tylko Krejzi i Elcia do mnie się nigdy rzucały bez powodu.

Odleżyna raz niby kumpel, a czasem jak nie pisałem na srafe kilka dni, a obserwowałem z przyczajki, to też mi doopę obrabiał, i już moje resztki sympatii do kogokolwiek ze srafe chyba się wyczerpały ;P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym roku 5 tygodni nie pisałem na srafe i przeniosłem się na wykop, tam było spoko, ale oczywiście szczerbaty za mną przylazł i pożegnałem konto. 

Ale fajnie było, bo zacząłem zamiast srafe to perkusje na padzie trenować i do miasta poszedłem zagrać, ale się ludzie jarali xD. Potem wróciłem na srafe, bo samotność i znowu to samo. 

Brak pobytu na srafe, z dala od tych przygłupów ma na mnie dobry wpływ. Wydaje mi się, że jak mnie tam dręczą i gnoją, to mi szare komórki znikają od tego, a od znikających tematów dostaje nerwicy i traumy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, ze nie warto zniżać się do poziomu gieniutek, salowych czy ścierwoków i tam wchodzić. Ich persony już kompletnie popsuły dla mnie klimat srafe. 

Kiedyś, gdy ich nie było, bylo lepiej.

Salowa to mi się kojarzy z taką niewykształconą babą z pola, bez wykształcenia, która całe życie orze pole swoją głową, i teraz wielka salowa, hahah. Ale żenada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi