Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, lamma napisał(a):

Takich widmokow, krisow i bicow pewnie nie jest wcale tak mało, zamiast narzekać to powinni babom operacje plastyczne finansować 🤔

Kris to akurat byl spoko, choc byc moze tez za bardzo wierzyl sensacjom red pillowcow. No ale nie byl chamski ani malostkowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Wielka filozofia ze komuś siur stanie na widok ładnej laski hehe. Trzeba sie tego uczyc 50 lat zapewne 😃

W idealnych warunkach tak jest zawsze. W realnych jest cała masa zmiennych dookoła która ma na to wpływ. Biorąc pod uwagę specyfikę tego forum to np. leki które sporo osób z nas bierze mają wpływ na jakość. Nie wszystko takie zero jedynkowe w tej sferze

1 minutę temu, Pokraka napisał(a):

Tak, jednak jak się żyje z kimś a nie tylko obok to zmieniacie się razem i idzie to w kierunku zacierania różnić a nie ich potęgowania.  😏

Tu też do tanga trzeba dwojga

Ja jestem sprawiedliwa i ich wszystkich uznaje za bombę biologiczna 😃

biozahard xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Kris to akurat byl spoko, choc byc moze tez za bardzo wierzyl sensacjom red pillowcow. No ale nie byl chamski ani malostkowy.

Udawane spoko. Taka cicha ciamciaramcia co ci nie powie co myśli tylko wychodzi po czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

W idealnych warunkach tak jest zawsze. W realnych jest cała masa zmiennych dookoła która ma na to wpływ. Biorąc pod uwagę specyfikę tego forum to np. leki które sporo osób z nas bierze mają wpływ na jakość. Nie wszystko takie zero jedynkowe w tej sferze

Tu też do tanga trzeba dwojga

biozahard xd

to wiadomo, ale to specyficzna sytuacja 

Ja mowie o standardowej sytuacji, a goscie w necie lubia jeszcze przechwałki czego to oni nie potrzebują żeby mieć erekcje, a potem jakos z przeciętnymi Grażynkami sie woza 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ja jestem sprawiedliwa i ich wszystkich uznaje za bombę biologiczna 😃

Ja jeszcze nigdy nie rozumiałam takiego  jarania się "doświadczeniem"  faceta skoro każdy jest inny i w praktyce liczba wcześniejszych partnerek nie gwarantuje niczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znalazłem chuja w śmieciach by go wkładać w byle jaka proce tez dobre ;) uliczne chłopaki znają prawdy życiowe podstawowe 

Najczęściej mówili tak single xd faceta, szczególnie młodego większość kobiet jest w stanie rozegrać na swoich warunkach. Niestety coś ewolucja skopała i widok cycka działa na nas hipnotyzująco

1 minutę temu, Pokraka napisał(a):

Gorzej, że stosują to zawsze wtedy gdy akurat wiadomo, że laska i tak go nie chciałaby. 😉 

ooo albo tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Najczęściej mówili tak single xd faceta, szczególnie młodego większość kobiet jest w stanie rozegrać na swoich warunkach. Niestety coś ewolucja skopała i widok cycka działa na nas hipnotyzująco

No ale to potwierdzasz moja teorie ze nie trzeba wielkiej filozofii do seksu 

Ps za co tu są bany? 
można tak chujami rzucać na prawo i lewo?😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, ironella napisał(a):

Ja jeszcze nigdy nie rozumiałam takiego  jarania się "doświadczeniem"  faceta skoro każdy jest inny i w praktyce liczba wcześniejszych partnerek nie gwarantuje niczego.

No właśnie. To są rzeczy ktorych można nauczyc sie przy 1 osobie

ważniejszy jest chyba temperament niz te techniki 4 na krzyż jako wielka ars amandi 😃

bekę mam z tego bo to jednak prosta biologiczna czynnośc która większość intuicyjnie potrafi dobrze ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale to potwierdzasz moja teorie ze nie trzeba wielkiej filozofii do seksu 

Czytam tylko pobieżnie co piszecie i nie znam za bardzo Twojej filozofii ale brzmi trochę jak moja własna

Ps za co tu są bany? 
można tak chujami rzucać na prawo i lewo?😃

W granicach rozsądku i dobrego smaku xd Bany głównie za ataki personalne albo spam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lamma napisał(a):

Nawet typ co miał wiele lasek może np patrzeć tylko na siebie i żeby tylko jemu było dobrze ja tu wykładam sprzęt a ty się wykaz i słabo z nim będzie 🤔

Typy to w ogóle myślą ze nic nie roznoszą. W 2025 sie dowiedzieli xD

Teraz, shadow_no napisał(a):

Czytam tylko pobieżnie co piszecie i nie znam za bardzo Twojej filozofii ale brzmi trochę jak moja własna

W granicach rozsądku i dobrego smaku xd Bany głównie za ataki personalne albo spam

Aha. Bo na Kafe jest cenzura wiec korzystam czując sie jak dziecko w disneylandzie bo uwielbiam wulgaryzmy 😃ale bana nie chce z tak błahego pwoodu 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, ironella napisał(a):

Też nie rozumiem, ale zauważyłam, że są kobiety, które  ewidentnie się tym jarają ale może nie tyle doświadczeniem co miała taki wybór i wybrał mnie patrzcie patrzcie tak jestem zajebista. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Kręci to może nie, ale niestety przebieg też się przekłada zwykle na to że jest lepszy w seksie 

A trzeba zawsze brać wyćwiczonego gotowca? To źle jak zrobi przebieg z tobą w ciągu np.roku? I to zrobi czysto pod twoje potrzeby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi