Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Bez przesady z tym niskim IQ

No co ja na to poradzę, że taka jest średnia populacji? Co oczywiście nie przesądza o konkretnych jednostkach, ale jednak pracując m.in. z Hindusami widzę ten trend.

4 minuty temu, ironella napisał(a):

Mnie też załatwienie czegokolwiek  telefonicznicznie idzie o wiele sprawniej niż prze czaty. Nie lubię gdy w ogóle nie ma opcji kontaktu telefonicznego tylko czat.

Tzn. ja rozumiem obie opcje, bo są ludzie (i nie jest ich tak mało), którzy albo boją się dzwonić, albo nie mogą dzwonić (np. z powodu niedosłuchu lub problemu z mową, lub nawet nieznajomości polskiego). Dlatego powinna być i taka możliwość i taka. Ja sobie zadzwonię i szybko coś załatwię, ktoś napisze, bo tak woli, i też załatwi. Tak byłoby idealnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

No co ja na to poradzę, że taka jest średnia populacji? Co oczywiście nie przesądza o konkretnych jednostkach, ale jednak pracując m.in. z Hindusami widzę ten trend.

18 minut temu, ironella napisał(a):

tylko wśrod tych z prowincji ci z miast z reguły z wyższych kast mają prawie normę czyli niewiele im brakuej do 100 a tym na wioskach to faktycznie coś koło 80

murzyni mają jeszcze niższe 

na czacie z reguły w pierwszym kontakcie jest bot dlatego cięzko z nim dojsc do ladu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

tylko wśrod tych z prowincji ci z miast z reguły z wyższych kast mają prawie normę czyli niewiele im brakuej do 100 a tym na wioskach to faktycznie coś koło 80

murzyni mają jeszcze niższe 

na czacie z reguły w pierwszym kontakcie jest bot dlatego cięzko z nim dojsc do ladu. 

Chyba nie sądzisz, że ktoś naprawdę nie odróżnia kiedy gada z botem, a kiedy z człowiekiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, ironella napisał(a):

Chyba nie sądzisz, że ktoś naprawdę nie odróżnia kiedy gada z botem, a kiedy z człowiekiem.

spokojnie mozna nie odroznic jak nie zaczniesz go wyzywac to czasami naprawde czlowiek gada jak bot ale bot jest grzeczny nawet jak ty przestajesz a czlowiek zwykle nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi