Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.02.2026 o 00:35, shadow_no napisał(a):

Ty przechodzisz przez jakąś pozytywną przemianę więc bardziej odgrabiasz niż grabisz

To nie przemiana- ta ja 😁

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Walentynki się zbliżają. Kupujecie coś, szykujecie?

Nie, niczego nie potrzebuje, pójdziemy  gdzieś gdzieś na jakieś jedzonko ale nie w walentynki bo wtedy za dużo ludzi, nie wiem czy to się liczy. Chyba nie 😝 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Nie wiem jak shadow ale takie "grzechy" warto mieć :D

Ja bardzo lubie ten pokoik.Fajnie czasem poczytac coś smiesznego,o zagrzybialych kapciach,gobelinach na ścianie, Po/Nasiadówkach.....🤣 Gatkach

Mozna sie oderwac od szarej rzeczywistosci.I wszystko okraszne taką straszna powaga hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Cześć Dziewczyny ...widze humor was nie opuszcza.To dobrze.

Dzis mi się śniły te miski z nasiadówek.🤣a w nich plywaly jakies rybki

Mnie się miski z rybkami kojarzą z Fish spa, totalnie odrzucający zabieg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Jak najbardziej👍lubie was

Fajnie, my Ciebie tez 🙂

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Mi tez sie to tak skojarzylo, mialam kiedys ten zabieg, smyral w stopy. Rzeczywiscie jest dziwny i moze odrzucac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, ironella napisał(a):

To te co niby obgryzają stary naskórek z pięt?buahahaa no tak.Obrzydliwe.

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Fajnie, my Ciebie tez 🙂

❤️👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pokraka napisał(a):

Nie, niczego nie potrzebuje, pójdziemy  gdzieś gdzieś na jakieś jedzonko ale nie w walentynki bo wtedy za dużo ludzi, nie wiem czy to się liczy. Chyba nie 😝 

My tez zwykle chodzimy w inny dzien niz w walentynki, choc chyba raz bylismy na jakiejs promocji walentynkowej.

Moze jestesmy zbyt cyniczni na walentynki i te wszystkie serduszka 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys gdy byłam nastolatką,mialam taka psiapsiolke od przedszkola...zawsze sie spotykalismy w wiekszym gronie wieczorami.(taka nasza paczka)Ale zawsze gdy widzialam juz z daleka jej gębę,to juz wiedzialam ze bedzie wesolo.Niezaleznie od tego ktora pierwsza otworzyla gębusie,juz sie zaczynalo.Ogolnie wszyscy byli fajni,i zawsze bylo wesoło,ale my dwie to było przegięcie.Jak zaczelysmy jakies dialogi,to sie brechtalysmy non stop.Ostatecznie juz nikt nie wiedzial z czego.Tylko my wiedzialysmy.I to jest fajne miec kolo siebie taka osobe.

Ktora ma podobne poczucie humoru.Tak jak wy tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Kiedys gdy byłam nastolatką,mialam taka psiapsiolke od przedszkola...zawsze sie spotykalismy w wiekszym gronie wieczorami.(taka nasza paczka)Ale zawsze gdy widzialam juz z daleka jej gębę,to juz wiedzialam ze bedzie wesolo.Niezaleznie od tego ktora pierwsza otworzyla gębusie,juz sie zaczynalo.Ogolnie wszyscy byli fajni,i zawsze bylo wesoło,ale my dwie to było przegięcie.Jak zaczelysmy jakies dialogi,to sie brechtalysmy non stop.Ostatecznie juz nikt nie wiedzial z czego.Tylko my wiedzialysmy.I to jest fajne miec kolo siebie taka osobe.

Ja tez sie lubie smiac. Poczucie humoru czyni zycie weselszym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

My tez zwykle chodzimy w inny dzien niz w walentynki, choc chyba raz bylismy na jakiejs promocji walentynkowej.

Moze jestesmy zbyt cyniczni na walentynki i te wszystkie serduszka 😅

Jakiegoś symbolicznego kwiatka dostanę, ale nie mamy zwyczaju robić sobie prezentów. 

Wychodzić natomiast wole w innych terminach jak mniej ludzi, a najlepiej to lubię wagary, urwać się z pracy, dzieci wysłać do szkoły pójść do kina i coś zjeść. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ja bardzo lubie ten pokoik.Fajnie czasem poczytac coś smiesznego,o zagrzybialych kapciach,gobelinach na ścianie, Po/Nasiadówkach.....🤣 Gatkach

Mozna sie oderwac od szarej rzeczywistosci.I wszystko okraszne taką straszna powaga hehehe

To prawda. Lubię pozytywnych ludzi bo potrafią czasem jednym komentarzem rozświetlić dzień :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Mam kolegę, który jak opowiada nawet o operacji wyrostka to można się ze śmiechu posikać.  Niektórzy maja wrodzony talent 😄  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Mam kolegę, który jak opowiada nawet o operacji wyrostka to można się ze śmiechu posikać.  Niektórzy maja wrodzony talent 😄  

Taaa...czasem mówię dom takich ludzi. Sorry jak się śmieję aby nie uznano mnie za większego warjta niż jestem :D

Tuatj mam tak z @MicMic jak on się wkurwi to mam niezły ubaw przed monitorem czasem :D

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pokraka napisał(a):

No wlasnie ,niektorzy maja talent.Mnie w najgorszej depresji(glownie podczas zmiany leku🤣,bo my tu zaburzeni )potrafil choc na chwile rozbawic jakis mem od kolegi z pracy,ktory zawsze ma takie wlasnie "dziwne"poczucie humoru😉ale smialam sie z tego,przez łzy 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Pokraka napisał(a):

Ja swojemu przygotuję wielki talerz owocow morza.Uwielbia te oslizgle stworzena.Skonsumuje i nawet nie pomysli ze zjadl wlasnie "Walentynki"😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ciesze sie ze mimo problemów, które stworzyliśmy, możemy chociaz na tyle sie odwdzięczyć za azyl, ze robimy za darmowy cyrk obwoźny 😃

Ale mnie wkurza koleś z roboty bo w kolko do mnie dzwoni (na telefon, najgorzej). Nie odbieram ale nie daje sie wychować.

i chce robić calle tylko po to, zeby pwoiedziec coś, co mógłby opisać w 2 zdaniach i zreszta już mi to mówił.

ja jebie

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Taaa...czasem mówię dom takich ludzi. Sorry jak się śmieję aby nie uznano mnie za większego warjta niż jestem :D

Tuatj mam tak z @MicMic jak on się wkurwi to mam niezły ubaw przed monitorem czasem :D

Myślę, że mu to nieszczególnie w smak, że się śmiejesz gdy on się wkurwi  😂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ciesze sie ze mimo problemów, które stworzyliśmy, możemy chociaz na tyle sie odwdzięczyć za azyl, ze robimy za darmowy cyrk obwoźny 😃

Ale mnie wkurza koleś z roboty bo w kolko do mnie dzwoni. Nie odbieram ale nie daje sie wychować.

i chce robić calle tylko po to, zeby pwoiedziec coś, co mógłby opisać w 2 zdaniach i zreszta już mi to mówił.

ja jebie

Ja wiem ze jestescie z kafeteri,ale nie widze w tym żadnej ujmy dla was.Przeciez jestescie fajne dziołchy.

Cyrk obwoźny....smiechlam.
Ja tez jakos nie bardzo mam cierpliwosc do rozwleklych opowiadań,zanim przejdzie sie do sedna sprawy.No chyba ze jest to opowiadane w zabawny sposob.Ale mnie nawet denerwuja kolejki do kasy,no nie mam cierpliwosci tyle wystac.Moze sobie zrobie brzuch ciążowy,to ktos mnie wkoncu przepusci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Lucy32 napisał(a):

No wlasnie ,niektorzy maja talent.Mnie w najgorszej depresji(glownie podczas zmiany leku🤣,bo my tu zaburzeni )potrafil choc na chwile rozbawic jakis mem od kolegi z pracy,ktory zawsze ma takie wlasnie "dziwne"poczucie humoru😉ale smialam sie z tego,przez łzy 😅

Fajnie mieć takich ludzi wkoło.

ps. a poznałaś kiedyś kogoś normalnego? Bo ja nie 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi