Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie, bo będę sie bała, ze spale sobie przydatki tym domestosem niedomytym😃

A co ci szkodzi skoro już odkamieniacz z ekspresu pijasz 🤷🏼‍♀️

Dzisiaj mi się śniło, że wypiłam przez pomyłkę jakiś roztwór do żelazek, to na pewno twoja wina 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mnie kiedyś rozśmieszyli panowie akwizytorzy od fotowoltaiki. Weszli do przedsionka spojrzeli wnikliwie na podłogę w salonie i zdjęli buty 😂 Powiedzieli, że tam gdzie ludzie nie sprzątają, włażą w butach 😄

Hahaha,to gdzie oni juz nie musieli chodzic,ze taki syf widzieli.Moze ktos im otworzyl drzwi ,a za nim kupa worków ze smieciami  i robaki pelzaly .To pewnie i maski mieli przy sobie.Takie przeciwgazowe.Bo nie wiadomo co wybuchnie jak ktos drzwi otworzy🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Może;) może ma to jakis sens bo niestety ale jak ktos jeździ komunikacja miejsca to na tych siedzeniach naprawdę potrafi zadziać sie magia.:/

Kiedyś temu chyba inny cel przyświecał. 

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To chyba częste w naszym pokoleniu. A jak mam zadzwonić do jakiegoś urzędu czy lekarza to 😵‍💫

Podobno to charakterystyczne dla milenialsów, że trzeba mu najpierw napisać sms, że chcesz zadzwonić i o czym porozmawiać by się nie zdenerwował. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Az musialam wygooglowac co to jest.

Wg google jest rozwiązaniem wszelkich moich problemów życiowych 😉 

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To pewnie szybko przejdzie przez układ pokarmowy skoro już jest w postaci docelowej.

Powinna ale wielkich nadziei nie mam  😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ktos mi wplacil na konto £11.40 i nie mam pojecia co to jest i za co. Dziwna sprawa.

Słyszałam że ostatnio popularne stało się oszustwo polegające na tym, że oszust wystawia fikcyjne ogłoszenie podajac losowy numer telefonu do płatności blik. Kiedy ktoś "kupi" ten nieistniejący towar, przelewa pieniądze na numer podany przez oszusta, a potem oszust dzwoni do właściciela tego numeru prosząc o zwrot przelanych środków na inny numer, twierdząc że to pomyłka. W tym schemacie osoba która otrzymała przelew zostaje wciągnięta w oszustwo, bo to do niej trafiły pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, ironella napisał(a):

Słyszałam że ostatnio popularne stało się oszustwo polegające na tym, że oszust wystawia fikcyjne ogłoszenie podajac losowy numer telefonu do płatności blik. Kiedy ktoś "kupi" ten nieistniejący towar, przelewa pieniądze na numer podany przez oszusta, a potem oszust dzwoni do właściciela tego numeru prosząc o zwrot przelanych środków na inny numer, twierdząc że to pomyłka. W tym schemacie osoba która otrzymała przelew zostaje wciągnięta w oszustwo, bo to do niej trafiły pieniądze.

Tutaj nie ma blika i w sumie nigdy nie odbieram telefonu gdy dzwoni numer, ktorego nie znam. No nic, jak daja to biore, jak biora to uciekam, tego sie bede trzymac 😆 Jesli ktos mi przelal pieniadze przez przypadek to jego strata, niech sie dochodzi ze swoim bankiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez wole pisac, na szczescie duzo firm ma teraz opcje chata i nie trzeba do nich dzwonic.

Ja wolę zadzwonić i szybko załatwić temat niż siedzieć i p…lić na klawiaturze bez sensu, ale nawet jak gdzieś dzwonię, to są te cholerne, durne, przeszkadzające boty, przez które trzeba się próbować przebić, żeby dobić się do konsultanta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi