Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

nawalasz tak szybko, ze nie zdążę pomyśleć przed odpowiedzią:p ta kila w niczym ci nie umniejszyła 😛

Może mam manię :D

mnie nie, ale osoby bliskie tak i budziłam sie zaryczana.

O matko, to cię nieźle sny potrafią przetelepać. Ja się budzę i zwykle po 2-3 sekundach już wiem że to był sen, i jest uuuuffff… albo wielki żal i smutek jeśli sen był piękny :(

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

po cholerę zmienialiśmy topic?😛

A ten o snach się zaraz zmieni i tak :D 

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja mam w snach chromanie przestankowe, brak lekcjonarza przed śpiewaniem psalmu i brak biletu w pociągu gdy nadchodzi konduktor.

Chromanie przestankowe, musiałem wygooglać co to jest. Najpierw myślałem że coś z chrumkaniem, pociąganiem nosem, potem że to jakiś mądry termin związany z muzykoznawstwem, na co wskazuje druga część zdania. A tu po prostu nogi drętwieją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Doktor Indor napisał(a):

Może mam manię :D

O matko, to cię nieźle sny potrafią przetelepać. Ja się budzę i zwykle po 2-3 sekundach już wiem że to był sen, i jest uuuuffff… albo wielki żal i smutek jeśli sen był piękny :(

A ten o snach się zaraz zmieni i tak :D 

No potrafia. Ja to mam cały serial i mam wrażenie ze to trwa cała noc, a nie jakies 3 sekundy dla słabych;p

ta ciąża tez sie wydawała realna i tez sie obudziłam zaryczana 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

W sumie z takich koszmarów to smierć stricte własna mi sie może nie śniła, ale za to ciąża, wiec na jedno wychodzi 😛

Mi na szczęście nigdy :D Tylko często się śni że próbuję się wysikać i nie mogę, mam blokadę. Albo nie mogę znaleźć ustronnego miejsca bo wszędzie są ludzie. A potem się budzę z pełnym pęcherzem i wielkim poczuciem szczęścia, że jednak miałem tę blokadę.

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Hyhyhy współczesny 20 latek :D

Czyli 2006, to już pewnie ma ABS.

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

No potrafia. Ja to mam cały serial i mam wrażenie ze to trwa cała noc, a nie jakies 3 sekundy dla słabych;p

ta ciąża tez sie wydawała realna i tez sie obudziłam zaryczana 😃

Ale to cię tak długo trzyma po obudzeniu, że niby jesteś w łóżku, tu i teraz, w swoim pokoju, a nadal jesteś osadzona w rzeczywistości snu?

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Mi na szczęście nigdy :D Tylko często się śni że próbuję się wysikać i nie mogę, mam blokadę. A potem się budzę z pełnym pęcherzem i wielkim poczuciem szczęścia, że jednak miałem tę blokadę.

🤣🤣🤣

Ogolnie to dziś mi ktos z forumowiczów zwrócił uwagę, ze mam za dużo postow nawalone jak na staz, ale właśnie zerknęłam na staty twoje i chapeaux bas 😜 ale w pełni zrozumiale 🤣

chcesz sie pościgać?😄

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie to dziś mi ktos z forumowiczów zwrócił uwagę, ze mam za dużo postow nawalone jak na staz, ale właśnie zerknęłam na staty twoje i chapeaux bas 😜 ale w pełni zrozumiale 🤣

Ja tu się chyba za bardzo zadomowiłem kosztem różnych innych rzeczy, teraz np. powinienem przewracać się w łóżku jak szalone precle na patelni i nie móc zasnąć przed wstaniem jutro rano bynajmniej nie do pracy (wziąłem wolne bo muszę coś załatwić) :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Ale to cię tak długo trzyma po obudzeniu, że niby jesteś w łóżku, tu i teraz, w swoim pokoju, a nadal jesteś osadzona w rzeczywistości snu?

Nieee 😄 po pobudce po paru sekundach już wiem. Ale skoro zdanrzam sie rozryczeć to znaczy ze chyba sen trwał dluzej niz 3 sekundy;p po 3 sekundach mogę Ew. Plakac w innej sytuacji 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No ma ma abs. nawet ja takie wiem 

Generalnie zasadniczo po samym opisie „hamulce wysiadły” nic się nie da powiedzieć. Tam wiele rzeczy może pójść źle na różne sposoby i z różnymi objawami, które sprowadzą się do tego, że hamulec nie działa tak jak działał.

godnie ‚zastępujesz’ dr. Siurka. On miał jeszcze w sygnaturze dopisane ‚Lecze korzeniem’ 😃

Gonię ideał :D To chyba bym go polubił… Albo właśnie nie, bo ja z drugim takim jak ja pięciu sekund bym nie wytrzymał :D

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

Generalnie zasadniczo po samym opisie „hamulce wysiadły” nic się nie da powiedzieć. Tam wiele rzeczy może pójść źle na różne sposoby i z różnymi objawami, które sprowadzą się do tego, że hamulec nie działa tak jak działał.

Gonię ideał :D To chyba bym go polubił… Albo właśnie nie, bo ja z drugim takim jak ja pięciu sekund bym nie wytrzymał :D

Dobra bo zadyszki dostałam od tej karuzeli smiechu 😃

dobrej nocy wszystkim ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra bo zadyszki dostałam od tej karuzeli smiechu 😃

dobrej nocy wszystkim ;) 

Dobrej nocy… czekaj… to zwierzę na avatarze, co to jest… Łasico? Nie. Jakiś pożeracz dziwny, nie miś, to pamiętam. Gronostaj, o. Gronostaju dobrej nocy :D

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Zrozumialam indyczek

YARN | [applause] | The Muppet Show (1976) - S02E07 Edgar Bergen | Video  gifs by quotes | 5d523ac1 | 紗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Dobrej nocy… czekaj… to zwierzę na avatarze, co to jest… Łasico? Nie. Jakiś pożeracz dziwny, nie miś, to pamiętam. Gronostaj, o. Gronostaju dobrej nocy :D

YARN | [applause] | The Muppet Show (1976) - S02E07 Edgar Bergen | Video  gifs by quotes | 5d523ac1 | 紗

Gronostaj;)

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Gronostaj to jest chyba też łasica. Wszak mówi się dama z łasiczka

Yes ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi