Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szukam porady

TajemniczaNieznajoma

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie mogę zasnąć więc postanowiłam coś napisać. Jestem tutaj nowa bo szukam odpowiedzi, może jakieś porady. Mam na imię Wiktoria, mam 23 lata. Od razu na wstępie chcę zaznaczyć że wpis dla niektórych może być kontrowersyjny a moje preferencje seksualne niezrozumiałe lub chore, natomiast liczę na wyrozumiałość, nie hejt i obrażanie. Chodzi o moją seksualność przez którą zakończyłam miesiąc temu związek z moim 25 letnim partnerem. Mianowicie, odczuwam podniecenie seksualne do starszych panów, i nie chodzi mi tutaj o różnice 5 lat, jest to bardziej przedział wiekowy 50-70 lat. Miałam naprawdę świetnego partnera, przystojnego i opiekuńczego, ale mimo to nie czułam do niego popędu seksualnego, zbliżenia były regularne i ani razu nie byłam nawet blisko orgazmu, nie odczuwam żadnego podniecenia PSYCHICZNEGO z rówieśnikami, natomiast w kontaktach z panami starszymi jest wręcz odwrotnie, wystarcza krótkie rozmowy nawet bez podtekstów seksualnych  i mój mózg po prostu “odpala wrotki” i to dosłownie, domagając się dominacji, BDSM i wulgarności ze strony partnera. To co się dzieje w mojej głowie to prawdziwy rollecoaster. Nie byłam z tym u seksuologa, próbowałam rozmawiać przez konsultacje online ale rozlaczylam się że wstydu. Tutaj pragnę zaznaczyć że nie mam i nigdy nie miałam żadnych traum, mam najwspanialszych i kochających rodziców na świecie, super siostrę i ogólnie całą rodzinę. Rodzina idealna, poukładana i spokojna która traktuje mnie nadal jakbym była z porcelany a teksty typu “nasza kochana Wikusia”  “idzie nasza kruszynka, nasz anioł” są codziennością ktorej już czasami mam dość i wydaje mi się że to może być przyczyna potrzeby seksualnej bycia zdominowana, przeciwieństwo mojego rodzinnego życia, czyli coś niegrzecznego, próbowałam nawet z moim niedawnym partnerem przeprowadzić rozmowę w stylu “Wiesz, jeśli chcesz to możesz mnie dominować i być bardziej agresywny seksualnie” licząc na to że bardziej szalony i kreatywny seks oddali mnie od popędu seksualnego do starszych panów, ale w odpowiedzi otrzymałam że jest mu bardzo dobrze i że mnie za bardzo szanuje by być ostrzejszym dla mnie, więc nie poruszałam więcej tematu.. Natomiast nie uważam bycie uległa za jakikolwiek problem więc się tym nie przejmuje. Wracając do głównego wątku tej chaotycznej pisowni, wyczytałam w internecie że moje zaburzenie seksualne to może być gerontofilia. Obecnie nie jestem w żadnym związku, natomiast w przyszłości jakikolwiek związek z rówieśnikiem może być dla mnie mocno problematyczny. Jestem bardzo ciekawa czy ktokolwiek z forumowiczów się z tym spotkał? Bo chyba takich osób na świecie jest niewiele. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi