Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co dzisiaj zjadłeś?

Kataklizm

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

Nuda. Przydałby się jakiś sprawdzony przepis, na coś, co naprawdę wychodzi smaczne 

A czata gpt nie uznajesz do takich pytan?;)

Ja bym chetnie pomogła ale mam 5 potraw na krzyż które robie plus jak już na pewno wspomniałam nie rozumiem

fenomenu frajera:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

A czata gpt nie uznajesz do takich pytan?;)

Ja bym chetnie pomogła ale mam 5 potraw na krzyż które robie plus jak już na pewno wspomniałam nie rozumiem

fenomenu frajera:) 

Staram się go nie używać gdy nie potrzebuje absolutnie. Z resztą co on mi powie? Że mu smakowało? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Ale że coś, co już raz przeszło przez układ trawienny? Obawiam się, że może być trochę nieświeże.

obawiam się że mozesz byc w bledzie niektorzy ludzie bardzo sobie cenia takie specjały dlatego kopi luwak jest tak droga  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Ja jem wiele różnych rzeczy ale tylko dlatego, że wypieram, gdzie one wcześniej były :D 

te kawe to podejrzewam ze jednak pija dokladnie z ta swiadomoscia ze wiedza skad :D

raz dalem znajomym i byli zachwyceni jak powiedziaelm, ze najdrozsza na swiecie ale mina im zrzedła jak pokazałem jak ja robili :D ale powiem ci ze czesc z nich pozniej jeszcze dopila do konca :D

marketing robi swoje  nawet go.wno jak bedzie drogie i ladnie opakowane to sie znajda amatorzy. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

te kawe to podejrzewam ze jednak pija dokladnie z ta swiadomoscia ze wiedza skad :D

raz dalem znajomym i byli zachwyceni jak powiedziaelm, ze najdrozsza na swiecie ale mina im zrzedła jak pokazałem jak ja robili :D ale powiem ci ze czesc z nich pozniej jeszcze dopila do konca :D

Strach u ciebie coś pić :D Ja tylko widziałem shake'a proteinowego dla gości. Cztery zdjęcia, na jednym było mleko i wielki pająk w blenderze, na ostatnim pyszny shake :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Strach u ciebie coś pić

dam ci rade, jak gospodarz czestuje a sam nie pije to lepiej poczekac :D z drugiej strony ja zadnej kawy nie lubie wiec mogli sie zlapac. 

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

i wielki pająk w blenderze, na ostatnim pyszny shake

to to juz chamstwo :D takich rzeczy bym nie zrobil. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

dam ci rade, jak gospodarz czestuje a sam nie pije to lepiej poczekac :D z drugiej strony ja zadnej kawy nie lubie wiec mogli sie zlapac. 

Dlatego najlepiej samemu być gospodarzem :D 

9 minut temu, libed napisał(a):

to to juz chamstwo :D takich rzeczy bym nie zrobil. 

Wg mnie zależy od tego, czy gość jest chciany i lubiany :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Wg mnie zależy od tego, czy gość jest chciany i lubiany :D 

jak nie jest chciany to sie nie zaprasza ja sie nie bawie w takie konwenanse ze wypada kogos zaprosic jak nie lubie to wie ze nie lubie :D no chyba ze ty masz gosci w stylu tesciowa :D to faktycznie nie ma wyjscia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi