Skocz do zawartości
Nerwica.com

O czym teraz myślisz?

Priscilla_126

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Dalja napisał(a):

Czlowiekowi nic nie ciąży tak jak ból duszy ;)

Tak... najgorzej jak rozrywa od środka. 

Fizyczny ból jest potworny a lekarz mi powiedział, że przeżyłem najgorszy jak można po wypadku. 

Nie ma gorszego bólu jak ból duszy... prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Mic43 napisał(a):

Ciężko się zgodzić

Nie zaznałeś widocznie takiego bólu psychicznego. Nie sięgnąłeś widocznie dna kiedy na niczym Ci nie zależy i kończysz. Ja byłem w miejscu gdzie widziałem koniec. Jedną nogą tam byłem...

Fizycznie.... przeżyłem najgorszy ból gdzie nawet krzyczeć się nie dało. 

Leżysz i nie jesteś w stanie się ruszyć. 

Lekarz jak przyszedł to się za głowę złapał bo w karcie zobaczył, że od kilku dni nie pozwalałem sobie dać żadnych przeciwbólowych. 

Siłą władowali ale moim zdaniem g to dawało. 

Jak mnie po wypadku na sor przywieźli to poskładali a później trzeba było czoło zszyć to jak mi podeszła pielęgniarka z iglą to nie chciałem. Tylko chirurgowi powiedziałem żeby szybko szył.(NIE LUBIĘ IGIEŁ)

I taki ból to ch.... przy psychicznym.

Ja rozumiem ból duszy... Ci co go rozumieją to wiedzą o czym mówię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, little angel napisał(a):

ostatnio zażywałam stymulanty, od tego pierwszego zakłucia przestałam, powinno już dawno przejść.......

A po co to brałaś? Żebyś sobie przypadkiem nie zrobiła trwałego kuku w sercu albo rozregulowała autonomiczny układ nerwowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też myślę o agregacie. A myślałaś o przenośnym palniku na paliwa ciekłe? To też ważna rzecz.

Ciebie boli serce, mnie klatka piersiowa i każdy oddech, nie wiem czy covid czy co. Ogólnie to ciężko się nawet śpi walcząc o oddech.

Przejdź się na EKG i echo serca, i może zrób sobie jakieś badania z krwi, może elektrolity. Przynajmniej sobie głowę uspokoisz jakby co.

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, alone05 napisał(a):

Teraz myślę o tym, że Edyta Herbuś powinna wygrać wczorajszy odcinek programu "Twoja twarz brzmi znajomo". Zaśpiewała piosenkę Natalii Oreiro "Cambio dolor". Mi się podobał jej występ. Zresztą Natalia Oreiro jest moją idolką już od bardzo dawna.

Milagros ależ to laska była, nieziemska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Maat napisał(a):

Na przykład o tym, że nie pasuję do tego forum.

Czuję się gorsza od innych.

I w życiu też.

Czyli wracam do punktu wyjścia.

I tak będzie do usranej śmierci.👍

O to bardzo przedziwne wnioski, w miejscu gdzie wielu ma 0 samoocenę, nie wiem po co żyje, itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Verinia napisał(a):

O jak miło 💗niestety nie wyzdrowiałam. Czuję się tragicznie. A teraz oblewają mnie poty.

I do tego to wybudzanie w nocy co chwilę. Wkur.... Mnie to 😡😡 

Jesteś mega pozytywną osoba na tym forum

.konkurs byś taki wygrała pewnie 

Robisz zamieszanie, takie pozytywne, i śmieszne. 🌙🌙🌙

Pasujesz!

Co to za rozkminy. Nie możesz tak o sobie myśleć. 🫂

Komu pozytywne to pozytywne :D dziekuje za komplementy 😘 A Ty taka barwna osobowość tutaj, że jak nic nie piszesz to pustka! Nie ma kogo czytać, A Ciebie sie dobrze czyta! Wybudzanie od gorączki... okropnosc, Ale oby już z górki. Zdrowiej. A mój słownik nie umie zrozumieć że Ale można pisać z małej litery, tak samo A 

9 godzin temu, Maat napisał(a):

Chodzi o to, że długi czas czułam się stabilnie i wcale nie miałam takich myśli.

Nieważne.

Aaach w sensie myśli depresyjne co nie mają właściwie przełożenia na rzeczywistość. Znam to :( ale pójdzie sobie!

I no pewnie żeś super babka, też taka osobowość wyróżniającą się na forum ;) coś musi być na rzeczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi