Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy macie pasję?

Minhoi

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się pasje zmieniają, nie mam czegoś takiego, że jest jedną rzecz którą zawsze lubię robić choćby nie wiem co. Czasem coś mi nie wyjdzie I się wkurwiam, albo się zacznie mnie coś nużyć. Dobrze więc mieć wiele rzeczy, które się lubi myślę. Ja niestety często tak mam, że żadna z tych rzeczy, które zdarza mi się lubić, w ogóle to mnie nie przemawia w danym momencie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam. I prawdę mówiąc nigdy nie miałem. Sporadycznie zdarzało się dawno temu zainteresować czymś, ale tylko na chwilę. Czasem mi przykro z tego powodu. Myślę wtedy, że brakuje mi czegoś, ale nie wiem czego. Jakiegoś punktu zaczepienia w tym życiu. Gdy wszystko inne się wali mógłbym skupić się właśnie na tym. Niestety pewnie nigdy nie uda mi się poznać co to pasja czy nawet czegoś co można nazwać hobby. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@sailorka miałem taką jak Ty, pływanie. Czułem sie w wodzie jak ryba i zdrowy. Kąpiel i pływanie odebrała mi choroba ucha. Jak do ucha naleje mi sie odrobinę wody to mam zapalenie i ropa, później to antybiotyk przez 10 dni. Próbowałem pływać w czepku ale to jest do kitu pływanie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi