Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Melodiaa napisał(a):

To wolisz nie mieć żadnego? 

A co niby tu dobrego wniosę? Ja rozumiem że niektórzy z Was starają się mi tu pomóc, co naprawdę doceniam, ale tu się nie da nic zrobić. Jedynie wnoszę tu swoją patologię, gdyż nic innego nie znam. Po co mam zasyfiać forum?

Czy wolę nie mieć żadnego? Dokładnie. Myśli samobójcze i takowe próby zdarzają mi się regularnie. Nie jestem przywiązany do życia.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś będzie chciał się skontaktować to zapraszam na GG 80972320

Ja już tu wystarczająco z siebie pajaca narobiłem.

6 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Mnie zraniłeś @Purpurowy

To jedyne co potrafię robić 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

Ktoś będzie chciał się skontaktować to zapraszam na GG 80972320

Ja już tu wystarczająco z siebie pajaca narobiłem.

To jedyne co potrafię robić 

Dla mnie nie jesteś pajacem, ja Cię braterską miłością darzę. I w ogóle jak pisałam jesteś jedną z najbardziej ciekawych, barwnych osobowości na forum.

Dzięki za numer, odezwę się. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie usuwam, jestem od zeszłego roku i nie chcę. Natomiast jak ktoś się nie loguje przez rok czy konto jest usuwane automatycznie?.., jestem jakiś taki.. jakbym regulaminu nie przeczytał. Miałem takie momenty, że nie logowałem się np przez 2 miesiące.

Edytowane przez Bratek91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Bratek91 napisał(a):

Ja nie usuwam, jestem od zeszłego roku i nie chcę. Natomiast jak ktoś się nie loguje przez rok czy konto jest usuwane automatycznie?.., jestem jakiś taki.. jakbym regulaminu nie przeczytał. Miałem takie momenty, że nie logowałem się np przez 2 miesiące.

Nie, nie ma czegoś takiego jak usuwanie konta automatycznie z powodu braku logowania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Daimo napisał(a):

ej serio, co się stało? 😥

To już sprawy wewnątrz administracji i nie mamy prawa o tym mówić z szacunku do tej osoby. Taka była decyzja. Każdy ma prawo usunąć konto

1 godzinę temu, little angel napisał(a):

jeśli naprawdę wydarzyła się katastrofa, to lepiej konkurs odwołać... z szacunku

Zobaczymy... My zamknęliśmy temat dlatego, ale widzimy że jest rozmowa o tym. Zawsze możemy zrobić inny konkurs. To już zależy od was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Szczebiotka napisał(a):

To już sprawy wewnątrz administracji i nie mamy prawa o tym mówić z szacunku do tej osoby. Taka była decyzja. Każdy ma prawo usunąć konto

jak najbardziej.. ale pomyślałem, że stało się najgorsze..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, MicMic napisał(a):

Pokłóciła się ekipa pewnie 🙂

Chciałbym uciąć domysły i spekulacje. Nie zdarzyło się nic, co należałoby roztrząsać publicznie. Melodiaa podjęła decyzję o usunięciu konta i należy ją uszanować. Czasem ktoś potrzebuje po prostu odpocząć i odciąć się od emocji oraz napięć, żeby zadbać o swoje zdrowie psychiczne. Niezależnie od tej decyzji warto podkreślić, że przez długi czas była ważną częścią Forum i wniosła w nie dużo zaangażowania i wsparcia dla innych. Proszę o zakończenie tematu i nie budowanie dalszych interpretacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, little angel napisał(a):

właściwie to chyba najwięcej ze wszystkich modów,

Ostatnio może tak😉 kiedyś to ja tutaj szczebiotałam dużo

1 godzinę temu, MicMic napisał(a):

Pokłóciła się ekipa pewnie 🙂

Jak zwykle zawsze zakłada się najgorszy scenariusz😉 byliśmy razem trzy lata więc nie było chyba tak źle😅 po prostu czasami każdy z nas potrzebuje spokoju. Każdy z nas jest tylko człowiekiem. Każdy z nas ma swoje demony które musi pokonać. Ja ostatnio przez kilka ładnych miesięcy też unikałam forum bo tego potrzebowałam. Nie miałam głowy na forum gdy świat realny się walił niczym domek z kart. Wróciłam. Inni też wracają. Niektórzy na drugi dzień, inni po tygodniu, a jeszcze inni po latach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi