Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

Ehh..

Ogólem paroksetyna uratowała mi życie, a Esci biorę chyba tylko z przyzwyczajenia.. Dalej czuje sie .. wszystko mnie boli i niebawem idę żeby zmienił mi lek na jakiś inny (nerwica natręctw myślowych- cos na eliminacje), teraz schodzę z Esci aktualnie na 5mg. Schodzę bo doszedłem do wniosku że ten lek bardziej mi szkodzi aniżeli pomaga. Brałem 5 miesięcy 20mg. Przez te 5 miesięcy nie odczułem żadnej poprawy ponadto co na paroksetynie którą defacto przestałem brać bo też coraz gorzej się czułem. Przedtem było bodajże 7-8 na paro, to mnie trochę postawiło na nogi, ale ten lek to jest kicha przynajmniej w moim przypadku.

Niemniej jednak poczekaj, nie żongluj lekami bo to nie ma sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie wyluzujcie... bo sobie krzywde zrobicie... a jak nie to odchroujecie... fajnie jest nastepnego dnia po alkoholu tez tak mialem ostatnio... i ma sie ochote na jeszcze... ale jak minie kolejna doba czasami 5-6h od oczyszczenia nie robi sie juz tak fajnie i potem sie zaluje ze zrobiło się dwa łyki za dużo.... lub że wogóle się uległo....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ty zajebiscie dzis znow haha dalej pije jest git juz koncze koniec lek dziala ale juz nie pije haha

-- 10 cze 2015, 20:58 --

nie chce zeby przestal dzialac nie prsetanie ?

-- 10 cze 2015, 21:04 --

serio na tym paro tak sie da pic ja pije ciagle i nic fazy nie mam tylko euforia wzrasta moge chlac w huj i chlac i nic mi nie jest aghahha

-- 10 cze 2015, 21:04 --

przez ten lek ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to chore.... Sorry ale,albo się leczysz albo pijesz? Jak chcesz pic to po co brać leki?? Szkoda kasy...

Dokladnie,jesteś uchachany dopóki nic sie nie stanie. Każdy z nas ma ochotę sie napic i czasami to robi ale z Glowa. Ja nawet lekarza pytałem, to powiedzial mi na poczatku max. 1 piwo... I tego sie trzymam bo wole wyzdrowiec niż mię chwilowo euforyczny stan tak jak ty... Który w końcu przeminie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi