Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Dziękuję za odzew. Przydaje się taka forumowa niedoszła pani doktor :D do ucha nie dostałam, dostałam antybiotyk doustny i mocny steryd na zapalenia. Jakieś silne zapalenie i mam się pokazać i tez do laryngologa skierowanie dala żeby sprawdzić potem czy ucho nie ogluchnie:p jest już lepiej niż w niedzielę więc przechodzi A dopiero zaczynam ten antybiotyk

Ok. Czasami jeden kurs antybiotyku nie wystarczy, więc wtedy dostaniesz ewentualnie inny lek.

A teraz suchar - jeśli weźmie się pod uwagę twego avatara, to mogłabyś być Doktor Quinn 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Ok. Czasami jeden kurs antybiotyku nie wystarczy, więc wtedy dostaniesz ewentualnie inny lek.

A teraz suchar - jeśli weźmie się pod uwagę twego avatara, to mogłabyś być Doktor Quinn 😎

Ale to ty jestes nasza forumowa Doktor Mii😆Powinnas dostac taki tytul.Jestes bardzo obeznana w Medycynie.

Fajnie miec taka pania Doktor na forum.👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie jak skończy się tytuł to dostaniesz tytuł lekarza xd

Jestem za

49 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Ale ona nią była nIm zbzikowala to już chyba nie ;/  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ale ona nią była nIm zbzikowala to już chyba nie ;/  

Nie pamiętam już tak dobrze tego serialu. Kiedy to było. Gra słów - Harley Quinn/ Doktor Quinn. Ale raczej jej postać nie zbzikowała.

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie pamiętam już tak dobrze tego serialu. Kiedy to było. Gra słów - Harley Quinn/ Doktor Quinn. Ale raczej jej postać nie zbzikowała.

Chyba odwolujesz się do innej postaci o tym nazwisku. Harley zbzikowala bo miała głosy itp no i wcześniej była psychiatrą doktor quinn właśnie. Istnieje inny dr quinn xd nie wiem nie jestem dobra z popkultury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Chyba odwolujesz się do innej postaci o tym nazwisku. Harley zbzikowala bo miała głosy itp no i wcześniej była psychiatrą doktor quinn właśnie. Istnieje inny dr quinn xd nie wiem nie jestem dobra z popkultury

Był też znany serial z lat 90-tych. Ale może Ciebie Młodzieży jeszcze w planach nawet wtedy nie było 🙃

5127MMzVWL._AC_UF8941000_QL80_.thumb.jpg.940cc3d864ab5059c2bfff2a95504a17.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, brum.brum napisał(a):

Sally kocur, podrywał wszystkie laski na swoje pejsy i kurwiki w oczach :D

Tak teraz paczam ze ta Quinn to taki trochę milf względem niego. dopasowanie wizualne 2/10😀 bo to oni mieli jakos romans tak? To był jakis stajenny jej czy inny przydoopas😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

43 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak teraz paczam ze ta Quinn to taki trochę milf względem niego. dopasowanie wizualne 2/10😀 bo to oni mieli jakos romans tak? To był jakis stajenny jej czy inny przydoopas😀

Przecież na plakacie stoją jak małżeństwo. A po lewo to chyba ich dzieci. No ale zgadzam się ona taka se jak się przyjrzeć ale niczego jej nie brakuje. No ale on ciasteczko z wyższej polki od niej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Przecież na plakacie stoją jak małżeństwo. A po lewo to chyba ich dzieci. No ale zgadzam się ona taka se jak się przyjrzeć ale niczego jej nie brakuje. No ale on ciasteczko z wyższej polki od niej 

On chyba krążył wokół niej jak orbiter to chyba nie było malzenstwo 😀 te dzieci tez jakies takie niczyje były.:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi