Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

@MicMic a Ty nadal przeżywasz 😆 ? Ja już zupełnie o Tobie zapomniałam, ale to miło, że tak intensywnie o mnie myślisz i dalej mnie wspominasz 😆.

Zastanawia mnie co Cię bardziej boli, to że nikt nie wziął twojej strony czy, że uciszyła cię kobieta ? Teraz znowu obrażasz ludzi ? No i po co ci ten dc skoro tam sami źli, bez honoru, manipulantki, ludzie bez wykształcenia, słabo oczytani, skoro to towarzystwo jest poniżej twojego poziomu to chyba dobrze, że już nie musisz się poniżać i wchodzić z nami w interakcje ? 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, shadow_no napisał(a):

A Ty na dodatek jeszcze masz pecha, że fikasz do osób o krótkim loncie na dodatek z uprawnieniami xd 

Zastanawiam się gdzie takie uprawnienia można zdobyć :D to jakiś kurs zawodowy się robi, normalnie do egzaminu państwowego się podchodzi? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Maat napisał(a):

Wieczorem na basen,po drodze oddam butelki.

Ale jakie czasy nastały, że trzeba zbierać butelki. Kurde belek, się porobiło :D

Ja ostatnio z całym worem do butelkomatu przybyłem no i prawie dyszka zwrotu. Już myślałem żeby wózek od Pana Zgredzika pożyczyć i zajechać tam na pełnej pod tą maszynę no ale i tak nie mam uprawnień, na taki pojazd więc dupa blada. 
Jaki syrop masz w planach zrobić ?

2 minuty temu, linka napisał(a):

Lata doświadczeń z ogarniania bandy zaburzonych ludzi - z sobą włącznie 😂

Aaa okej, już chyba rozumiem o co kaman 🫡

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, linka napisał(a):

@MicMic a Ty nadal przeżywasz 😆 ? Ja już zupełnie o Tobie zapomniałam, ale to miło, że tak intensywnie o mnie myślisz i dalej mnie wspominasz 😆.

Zastanawia mnie co Cię bardziej boli, to że nikt nie wziął twojej strony czy, że uciszyła cię kobieta ? Teraz znowu obrażasz ludzi ? No i po co ci ten dc skoro tam sami źli, bez honoru, manipulantki, ludzie bez wykształcenia, słabo oczytani, skoro to towarzystwo jest poniżej twojego poziomu to chyba dobrze, że już nie musisz się poniżać i wchodzić z nami w interakcje ? 🙂

Serio aż tak tam zle i strasznie, na DC że ludzie „wyskakują z okien”? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, brum.brum napisał(a):

Moim zdaniem jest super, ale jak to zwykle bywa w grupie, a już szczególnie w "naszych" kręgach, czasami trzeba się dostosować, bo ktoś na coś zwraca uwagę. Ponadto na logikę, ludzie którzy znają się lepiej i dłużej pozwalają sobie na więcej wobec siebie, jak to w towarzystwie 🤷‍♀️.  Jeśli ktoś mimo prośby zachować się nie potrafi - patrząc na dobro ogółu jest uciszany. 

Tak czy inaczej - zapraszamy. Tylko uwaga - to uzależnia 😜.

Edytowane przez linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, linka napisał(a):

Nie przeżywałem już, osobo bez szacunku do prawdy. Ale to nie znaczy, że nie pamiętam twojego zachowania 

Co do dc, dlatego już tam nie wchodzę i nie zamierzam 🙂 a

poniżej pewnego poziomu na pewno jesteś. Drwisz, manipulujesz, wykorzystujesz sytuację, masz się za bóg wie co, a oboje dobrze wiemy, że w dyskusji na argumenty, bez swoich kolegów i bez władzy bycia adminem nie masz ze mną żadnych szans. I to Cię w środku boli. Dlatego milczeniem zbywałaś moje komentarze, próby doprecyzowania, argumenty. 

Zwyczajnie brak ci inteligencji, oczytania i pewnego poziomu refleksyjności. No i odwagi, jak pisałem. A może chodzi o zwykły konformizm? Widać było po twoich wypowiedziach, że, chcesz mieć przeze wszystkim wygodne życie. Fakty dla ciebie specjalnego znaczenia nie maja. 

Nie przeszkadza mi to, że, uciszyła mnie kobieta, tylko to, że nadużyła swojej władzy i manipuluje. Wszyscy wiemy jak było. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, brum.brum napisał(a):

Jak nie jesteś wyczulony na niesprawiedliwe traktowanie i akceptujesz to, że są równi i równiejsi, to nie będziesz miał problemów. Grupa jakich wiele. Jak potrafisz się dostosowywać kosztem faktów i przekonań, to dasz sobie radę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, MicMic napisał(a):

Jak nie jesteś wyczulony na niesprawiedliwe traktowanie i akceptujesz to, że są równi i równiejsi, to nie będziesz miał problemów. Grupa jakich wiele. Jak potrafisz się dostosowywać kosztem faktów i przekonań, to dasz sobie radę. 

No właśnie zawsze mnie raziło chamskie wywyższanie się, gnojenie słabszych i dowalanie innym. Póki co jeszcze tego nie odczułem tutaj, na własnej skórze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to że są równi i równiejsi z czego wynika? Może ze stażu tutaj? Pytam serio. Jest jakaś hierarchia ?

4 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Tak w ogóle dziś jest mój dzień, dzień kochania siebie a ja siebie kocham najmocniej 🩵

Odczytalem kochania się i już głodnemu chleb na musli :D

Edytowane przez brum.brum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna osoba zarzuca kłamstwa i manipulacje. To bardzo głupie 

@MicMicjak było tak jak mówisz że zartuja o tym a tobie nie kazali mówić to niesprawiedliwe.

Ale powiem że wykształcenie akurat nie świadczy o inteligencji. Wiedzą książkową jasne że jest ważna może też niekiedy przydatna ale ogólnie osoba bez wykształcenia obiektywnie może być inteligentniejsza a wykształcony może być kretynem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, brum.brum napisał(a):

No właśnie zawsze mnie raziło chamskie wywyższanie się, gnojenie słabszych i dowalanie innym. Póki co jeszcze tego nie odczułem tutaj, na własnej skórze. 

Wiesz, to jest bardzo subtelne. Nikt tam nikogo nie gnoi. Po prostu musisz zaakceptować, że są tam osoby, które niekoniecznie są fair, ale mają władze. Mają swoje zranienia i problemy i nie zawsze potrafią być ponad nimi. I jeśli będzie trzeba, to nagną fakty, żeby pewnych nieprzyjemnych rzeczy nie poczuć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, brum.brum napisał(a):

to że są równi i równiejsi z czego wynika? Może ze stażu tutaj? Pytam serio. Jest jakaś hierarchia ?

Z tego, że niektórzy są adminami, a niektórzy nie 🙂 nikt ich nie pilnuje, czy popełniają dobre decyzje, poza ich własnym sumieniem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jprdl 🫣 po co ja wgl tu zajrzałam 😅

@linka w sumie nieprawda że nikt nie wziął strony @MicMic bo ja od razu pisałam że nie jestem za cenzurowaniem DC. A szczególnie wybiórczym, bo chwilę po tym jak MicMic dostał mute, na formum wpierdolił się Zakoleon (jak on tu się nazywa?) i użył brzydkiego słowa „na er” 😁 i nikt mu uwagi nie zwracał 🤷‍♀️

@shadow_no krótki lont i uprawnienia powiadasz? No moim zdaniem jak się ma krótki lont to się nie powinno mieć uprawnień - i piszę to nie po raz pierwszy w kontekście DC (jeśli pamiętasz sytuację z liskiem…).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, MicMic napisał(a):

Z tego, że niektórzy są adminami, a niektórzy nie 🙂 nikt ich nie pilnuje, czy popełniają dobre decyzje, poza ich własnym sumieniem. 

Zawsze będzie tak, że niektórym patrzy się na ręce a innym przez palce. I nie istnieje w pełni sprawiedliwa administracja. To całkiem obiektywna opinia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, minou napisał(a):

A szczególnie wybiórczym, bo chwilę po tym jak MicMic dostał mute, na formum wpierdolił się Zakoleon (jak on tu się nazywa?) i użył brzydkiego słowa „na er” 😁 i nikt mu uwagi nie zwracał 🤷‍♀️

Dokładnie, dlatego cały czas piszę o hipokryzji. Na dc non stop były dyskusje i żarciki o podtekście seksualnym. Słowo ruchać pojawiało się tam miliony razy. Ale nie każdy może go jak widać uzywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, MicMic napisał(a):

Co do dc, dlatego już tam nie wchodzę i nie zamierzam 🙂 a

poniżej pewnego poziomu na pewno jesteś. Drwisz, manipulujesz, wykorzystujesz sytuację, masz się za bóg wie co, a oboje dobrze wiemy, że w dyskusji na argumenty, bez swoich kolegów i bez władzy bycia adminem nie masz ze mną żadnych szans. I to Cię w środku boli. Dlatego milczeniem zbywałaś moje komentarze, próby doprecyzowania, argumenty. 

Zwyczajnie brak ci inteligencji, oczytania i pewnego poziomu refleksyjności. No i odwagi, jak pisałem. A może chodzi o zwykły konformizm? Widać było po twoich wypowiedziach, że, chcesz mieć przeze wszystkim wygodne życie. Fakty dla ciebie specjalnego znaczenia nie maja. 

Nie przeszkadza mi to, że, uciszyła mnie kobieta, tylko to, że nadużyła swojej władzy i manipuluje. Wszyscy wiemy jak było. 

Jeśli uważasz że jesteś w stanie wzbudzić we mnie jakiekolwiek inne uczucza poza współczuciem dla ciebie to się mocno mylisz 😂. Zaprwniam cię, że nic w zwiazku z tobą mnie nie boli. 😆. Ja zapomniałam o twoim istnieniu 😆

Może kiedyś uzmysłowisz sobie, że to, że ktoś cię ignoruje znaczy, że może jesteś nudny, upierdliwy, chamski, zarozumiały albo najzwyczajniej w świecie cię nie lubi i nie ma ochoty na dyskusję z tobą, a nie, że jest twój rozmówca jest mało inteligentny. 

Spójrz na swoje wypowiedzi - zobacz jak nas obrażasz. Od nas z kolei w twoją stronę nie poleciał żaden epitet. O czymś to świadczy, czyż nie ? 

Tak, ludzie nie muszą cię lubić - szok prawda ? Bo w koncu tak wybitna jednostka jak tu powinna budzić uznanie i zachwyt. Kazdy kto tego nie ogarnia jest mało inteligentny jak widać 😂.

Edytowane przez linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Melodiaa nie rozumiem tego demonizowania DC. Tam się nic nie dzieje, jeśli jest jakaś „drama” to raczej wynikająca z naszych zaburzeń/pogorszenia choroby. 
Za to ja wgl nie wiedziałam, że tu się tak wiele dzieje w oftopiku 😅 zwykle nawet tu nie zaglądałam. Ale odkąd jestem na DC, kilka osób się podzieliło ze mną różnymi doświadczeniami i mam wrażenie że tu na forum na wierzchu wszystko jest łagodzone przez opóźniony czas odpowiedzi (i moderację) ale to co się dzieje na privie i u ludzi w głowach nie zawsze jest dobre - ja się w każdym razie czułam źle po przeczytaniu niektórych historii…

DC jest pod tym względem bardziej dynamiczne (choć na priv pewnie też dużo się dzieje). W sensie jak jest konflikt to zwykle wychodzi on od razu.

Zresztą ta cała historia to jak

@Doktor Indor pisze - gdyby @MicMic przeprosił to by nie było sprawy. I moim zdaniem tam w zasadzie nikt nie miał złych intencji, po prostu nieporozumienie zaszło za daleko. Mi jako autyście zresztą trudno też się odnaleźć w sytuacji fakty vs. normy społeczne, dlatego też jasno napisałam że nie podoba mi się ani cenzura określonych słów niekierowanych bezpośrednio do nikogo z intencją obrażenia, ani odpisywanie w stylu „zablokuję Cię bo mogę”. I na to Zakoleon odpowiedział najlepiej: róbta co chceta 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi