Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, brum.brum napisał(a):

Właśnie miałem napisać coś podobnego o sobie….czuje ciągle lęk ( wolnopłynący chyba się nazywa), niepokój, sztywność ciała, płytki oddech i ta ciągła czujność. Do tego nie umiejętność cieszenia się z praktycznie niczego. Jak sobie pomóc ? Biorę ssri ale chyba nie pomagają na te moje stany 

Więc masz silne depresyjne lękowe czy coś w podobie. Lekarz powinien zaproponować ci silniejsze leki jak nie dzialaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Więc masz silne depresyjne lękowe czy coś w podobie. Lekarz powinien zaproponować ci silniejsze leki jak nie dzialaja

taką mam też diagnozę od psychiatry: zaburzenia depresyjno lękowe. Trafiłaś idealnie🙂Co do leków , chciał mi włączyć pregabaline, ale zrezygnował tłumacząc, że uzależnię się od tego leku i „lepiej żebym nie zaczynał leczenia tym medykamentem”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, brum.brum napisał(a):

taką mam też diagnozę od psychiatry: zaburzenia depresyjno lękowe. Trafiłaś idealnie🙂Co do leków , chciał mi włączyć pregabaline, ale zrezygnował tłumacząc, że uzależnię się od tego leku i „lepiej żebym nie zaczynał leczenia tym medykamentem”

No spoko, to mu powiedz że jego leczenie nie jest skuteczne i jaki ma pomysl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi