Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Raccoon napisał(a):

(nie, nie polecam nic droga moderacjo, po prostu odpowiadam na pytanie lol)

@Raccoon i słusznie, lepiej tego nie robić 😅 Cytat by Administrator @Dryagan [Regulamin Forum Nerwica]

Cytat

Przypominam po raz kolejny, że na Forum obowiązuje bezwzględny zakaz sugerowania sposobów leczenia

Ja już kiedyś prawie się na tym przejechałem, ale na szczęście skończyło się tylko na pouczeniu słownym:yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Harding napisał(a):

@menda, ja na szczęście nie potrzebuję kawy do pobudzenia, ożywienia czy chęci działania, bo wszystkie te aspekty występują u mnie w sposób naturalny ;)

uważam, że to jest osobisty sukces, bo większość ludzkości potrzebuje kawy aby się "obudzić", czuj się wyróżniony! 🙂

10 km na rowerze treningowym chyba wystarczy na dziś :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O boże, znów chce zadać pytanie potrzebuje zadać pytanie A nie sposób mi szukać na telefonie tematu dawno nie pisanego. Wie ktoś więcej o sytuacji w Izraelu jaka jest szansa na pucz w tej chwili

@Kiusiu?? i muszę zwrócić honor, bo się czepialam walk ulicznych A trafiłam na użycie tego co dziwne że tyle lat i nie trafilam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Dalja napisał(a):

Wie ktoś więcej o sytuacji w Izraelu jaka jest szansa na pucz w tej chwili

Ja nawet nie wiem co tam się dzieje i o co chodzi i szczerze mało mnie to obchodzi i nie robi mi żadnej różnicy. Nie wiem czemu ludzi interesują jakieś konflikty na świecie, jakby to miało jakikolwiek wpływ na moje życie.

3 godziny temu, Harding napisał(a):

ja na szczęście nie potrzebuję kawy do pobudzenia, ożywienia czy chęci działania, bo wszystkie te aspekty występują u mnie w sposób naturalny ;)

Ja mam niskie ciśnienie, ale kofeina ogólnie źle działa na jelita, więc rzadko piję. W ciągu dnia często przysypiam bo się czuję zamulony.

A właśnie @Harding ty lubisz robić krzyżówki. Robisz tylko zwykłe czy np. Jolki albo A-Ż też?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Raccoon napisał(a):

Ja nawet nie wiem co tam się dzieje i o co chodzi i szczerze mało mnie to obchodzi i nie robi mi żadnej różnicy. Nie wiem czemu ludzi interesują jakieś konflikty na świecie, jakby to miało jakikolwiek wpływ na moje życie.

Jakbyś się interesował wielką polityką to byś wiedział że to są nitki połączone z twoim życiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, Raccoon napisał(a):

A właśnie @Harding ty lubisz robić krzyżówki. Robisz tylko zwykłe czy np. Jolki albo A-Ż też?

@Raccoon, od mniej więcej roku 2006 - czyli już od ok. 19 lat - rozwiązuję krzyżówki Technopolu. Ostatnio kupuję tylko 1000 panoramicznych :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi