Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Lilith napisał(a):

@Szczebiotkatak, miałam ponad 60 tysięcy postów. Miałam do wyboru miłość i odejście razem z kasacją albo forum. Taki miałam postawiony warunek. Źle wybrałam...

Nie dobrze. Szkoda w sumie. Niestety nie zawsze widzimy manipulacje i osaczenie naszej osoby. Mam nadzieję że forum ci pomoże i że znowu zaczniesz pisać jak kiedyś 🖤

3 godziny temu, Fobic napisał(a):

Szósta, całkiem wcześnie. Osobiście kiedy widzę 7 na zegarku to jestem spóźniony na nie wiem, wstawanie i latam jak potłuczony. Najwcześniej zdarzało mi się wstawać całe tygodnie o 3 w nocy do pracy, ale daleko mi było do zbierania jagód ;)

Wstałam o 5:50 🥺 wzięłam leki, kawa i poszłam spać. Odkąd neurolog w piątek zwiększył mi dawkę leku na padaczke plus dodał lek na kręgosłup to spała bym cały czas 😥 to jest straszne. Zobaczymy jak będzie dalej. Plus taki że mogę chodzić bo nie czuje już takiego bólu, minus taki że ciągle chce mi się spać. 

29 minut temu, Liber8 napisał(a):

@Lilith pisz posty i wracaj na stanowisko admina :D Nie byłoby chyba problemu żeby było 3 aktywnych adminów :D Ja pamiętam, że kiedyś się do Ciebie przystawiałem na forum 😶 Ale to było lata temu, już się nie powtórzy 🤗 Nie masz mi za złe? 😶

Ej! Ej! A ja? Ta biedna i głupia moderatora to co? 😒 Też jestem aktywna chociaż dużo mniej niż kiedyś. 

Dzień dobry 🖤 u mnie to niczego. Niektórzy znali moją sytuację jak tutaj przyszłam. I co teraz? Mój mąż gdy usłyszał że chce rozwodu to założył mi niebieską kartę 🤦 tak, tak. Jestem jego katem... Może i dobrze że tak się stało bo dzięki temu zaczęłam mówić. Kazano mi złożyć zawiadomienie do prokuratury. W piątek dostałam list z prokuratury że prokurator wszczął śledztwo w sprawie przemocy domowej. Mąż cały czas biega do GOPS donosić na mnie. Dzwonią do mnie z GOPS i mówią co on mówi, mają go też już dość, nawet napisali do sądu rodzinnego że to on stosuje przemoc. Ale wiecie jak jest. Teraz to ja muszę walczyć, o dzieci i o siebie. To ja muszę szukać mieszkania, chociaż GOPS zaproponował abym złożyła wniosek o socjalne. Mam wrażenie że nie dam rady. Z jednej strony chce, z drugiej mi go żal.... Każdy mówi abym się już nie cofała. Dokumenty o rozwód też wysłał rzekomo z mojej winy 🤦 Boże, dlaczego ja? Powiem wam że nie mam sił. A tu jeszcze lekarze i badania. Z badań podstawowych wyszło nie ciekawie, ciśnienie wysokie mimo leków😥 rezonans trzeba zrobić kręgosłupa bo coś tam z dyskami wypadającymi mam😬 od miesięcy ciągły ból, jakich miesięcy? Lat. Rwa kulszowa przewlekła. Teraz lek który mi dał i każe codziennie zwiększać daje radę z bólem, ale senność😥 mam nadzieję że to minie. Po tygodniu mam napisać do niego e-mail co i jak. Ehhh.  Nie wiem czy dam radę... Jest mi bardzo ciężko😥

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

Wstałam o 5:50 🥺 wzięłam leki, kawa i poszłam spać. Odkąd neurolog w piątek zwiększył mi dawkę leku na padaczke plus dodał lek na kręgosłup to spała bym cały czas 😥 to jest straszne. Zobaczymy jak będzie dalej. Plus taki że mogę chodzić bo nie czuje już takiego bólu, minus taki że ciągle chce mi się spać

Zdrowa godzina na pobudkę, ale kawa by pójść spać? Why? 🙈  Cieszy mnie to, że mijają ci te przewlekłe bóle za sprawą farmakoterapii. Początki często bywają trudne, z czasem będzie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi